הצבעות טיאר!
מ מורל חולה על מאיה New member 17/8/06 #1 ../images/Emo106.gif הצבעות ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif טיאר!
א אבי רון היחיד New member 17/8/06 #3 תצביעו זה בשביל מאיה אני לא יודע מה זה נותן אבל אם זה בשביל לעזור למאיה אז מה זה מפריע לי שנייה ללחוץ על כפתור "להצביע" ולעזור אם 6תם אוהבים את מאיה תצביעו לה גם אתם אז קדימה
תצביעו זה בשביל מאיה אני לא יודע מה זה נותן אבל אם זה בשביל לעזור למאיה אז מה זה מפריע לי שנייה ללחוץ על כפתור "להצביע" ולעזור אם 6תם אוהבים את מאיה תצביעו לה גם אתם אז קדימה
א אבי רון היחיד New member 18/8/06 #9 חברה בוקר טוב תמשיכו להצביע כמה שאפשר כדי שמאיה תמשיך ותעלה למקומות טובים יותר רוצים להצביע קדימה
א אבי רון היחיד New member 23/8/06 #16 חברה להמשיך להצביע לפחות כל יום ... אם אפשר אל תשכחו זה בשביל מאיה
א אבי רון היחיד New member 26/8/06 #17 חברים לא לשכוח בכול מצב להצביע אך ורק למאיה בוסקילה להצביע לחץ כאן
א אבי רון היחיד New member 29/8/06 #19 לא נורא באיזה מקום מאיה לא לשכוח להצביע למאיה כי רק אם נמשיך ונבחר במאיה היא תעלה והיא יכולה להגיע ליופי של מקום אז קדימה להצביע
לא נורא באיזה מקום מאיה לא לשכוח להצביע למאיה כי רק אם נמשיך ונבחר במאיה היא תעלה והיא יכולה להגיע ליופי של מקום אז קדימה להצביע