והזוכה הגדול הוא...

../images/Emo106.gif והזוכה הגדול הוא... ../images/Emo106.gif

Gingerbread Man האחד והיחיד !!! שזכה במשחק הגמר ברוב של 11 קולות, ומקבל בזאת חתול מותאם לו. למקום השני, עם 9 קולות, הגיע melancholy man !! חתול עבורו יועלה בהודעה נפרדת. ברכותיי לזוכים ותודה רבה רבה לכל המשתתפים, שטרחו לכתוב רשימות מושקעות ויפות. רשימה מלאה של כל המשתתפים ורשימותיהם, תועלה במהלך סוף השבוע כמאמר (ארוך). אני עדיין חושבת מהן המסקנות שניתן להסיק מהליגה וממהלכה, ומן הסתם אעלה הגיגים מאוחר יותר. אתם מוזמנים גם כן להעלות את הרהוריכם, בשרשור הזה.

itaikuskus

New member
את אמרת

ואני מחזק.. מלנכולי מן הוא בעל הרשימה הכי טובה... בעצם..אני הוא בעל הרשימה הכי טובה...אבל אפשר להתפשר עליו. נעשה כאן חוסר צדק מתוצאה של, כנראה, בורות. חבר'ה, תלכו לקנות כמה מהדיסקים שם, ובאמת לא תצטערו.

oribarak

New member
אממ, גבר, יש משהו אחר מבורות

יש טעם שונה...זה שיש לנו טעם שונה משלך זה אומר שאנחנו בורים?

itaikuskus

New member
דיי לנסות לערער כל דבר שאני אומר

רוב מוחלט של המצביעים שבחרו ברשימה 1 אמרו בגלוי שהם לא מכירים את רוב רשימה 2. עם יד על הלב, כמה אלבומים משם שמעת?

melancholy man

New member
יקירי אני מקווה שאתה זוכר

שאין דבר כזה "טוב" אוביקטיבי, הכל תלוי מה המטרה במשחק, אם המטרה היא לנצח אז הרשימה הזוכה זכתה בצדק (לא צריך להסביר את זה) בקשר לאיכות האלבומים, בין אם מכירים אותם ובין אם לא, זה משהו אישי.

itaikuskus

New member
אני מסכים במאה אחוז

אני באותה דיעה...אבל הרשימה ניצחה מהסיבות הלא נכונות, אבל זה כנראה אחד מהפאקים שצריכים לקחת בחשבון במשחק כזה..לא כולם מכירים את כל האלבומים...לא כולם הולכים מעבר לסגנון הספיציפי שהם מעדיפים בשביל לנסות להרחיב אופקים או סתם לדעת מי נגד מי...אולי בגלל שהם צעירים,אולי כי הם לא מוכנים,אולי כי טוב להם ככה. בכל מקרה, לא אמרתי כל הכבור לג'ינג'רברד מאן על הזכיה..אז כל הכבוד!!

melancholy man

New member
לך תדע

בכל מקרה, אני מאמין שהרבה אנשים הכירו הרבה אלבומים חדשים בזכות הרשימות של כולם, ונדמה שיותר מזה אי אפשר לבקש.

melancholy man

New member
ואני המלנכולי המלנכולי...

היה נחמד למצוא אלבומים חדשים כל הזמן, אני מקווה שמי שלא הכיר את כל הרשימה ירכוש עם הזמן את השאר, כולם אלבומים אהובים עלי מאוד ואני ממליץ על כולם. כמובן מזל טוב ל Gingerbread Man היקר, תודה לכל מי שבחר ותודה להורי שהביאוני עד הלום..
סה"כ היה כיף.

GingerBread Man

New member
../images/Emo106.gif נאום ניצחון ../images/Emo106.gif

היי, קוראים לי ניר ואני בן 18. ואני בפורום הזה כבר קרוב לשלוש שנים. אין, לי יותר מדי מה להגיד חוץ מזה, שאני שמח שיש עוד שותפים לטעם שלי. אני אגלה לכם סוד, מעבר לעשרים וכמה אלבומים שכתבתי, אין לי עוד הרבה. כלומר, אלה שהשתתפתי עמם בתחרות הם האלבומים היחידים שאני מכיר. בצורה הגיונית האלבומים שיש לי הם אלו שנחשבים טובים והם בקונצנזוס, וזה מסביר למה הרשימה שלי היא: "צפויה", "משעממת", "לא מתוחכמת" ,ו"בחרו להתפשר על אלבומים שידועים במצוינותם". מעולם לא תכננתי את הרשימה כדי לגרוף כמה שיותר הצבעות. שוב פעם תודה לאלה שבחרו בי, לאקדמיה, לציף ולאמא ואבא שהביאוני עד הלום! אני אנצל את הבמה כדי להפרד: בשנה הבאה אני אצא ל-י"ג במסגרת השומר הצעיר, בקן גונן שבשכונת קטמון שבירושלים. מחר מתחיל סמינר הכניסה לתפקיד, שכמעט מיד לאחריו אני אתחיל בעבודה הסדירה שלי. אמנם בשנה האחרונה כמעט ולא כתבתי בפורום, אך קראתי בו יום יום והמשכתי להתעדכן. לפורום (שזה בעצם האנשים שבו) אני חייב המון המון, על הידע והאהבה והטעם שלי במוזיקה. בקיץ נסעתי ללונדון ולסקוטלנד ובזמן שהייתי בלונדון הייתי גם במופע לייב 8, כך שאני עוד חייב לכם סיקור. בשנה הבאה אני כמעט ולא אכנס לפורום, מפאת חוסר זמן, כך שאני מאוד אתגעגע, אבל אני אתעדכן בו מדי פעם. חבל לי שמעולם לא הצלחתי לצור קשרים אישיים יותר עם אנשים, אבל כנראה שזו בעיקר אשמתי. אז.. תודה לכולכם, ונפגש בשמחות!

נירוש

אני מאחלת לך שנה מעניינת, שללא ספק מתחילה ברגל ימין, עם זכייתך ההסטורית בליגת הפורום, כאשר גברת על יותר מ-20 מתחרים, בתחרות מורטת עצבים (העצבים שלי, בכל אופן). וכמו שאמרתי לך, גם בירושלים יש מחשבים....

wommer

New member
שתהיה לך שנה מעניינת ומאתגרת

בשנת הי"ג שלך... אולי יהיה לך קשה לפעמים(כי אני מבין אותך, גם אני הייתי על סף לעשות י"ג גם) אבל כדי שלא יהיה לך קשה תזכר פורמיינו, ויהיה לך טוב :)

holo

New member
מזל טוב לזוכה!!

כל הכבוד, היה אחלה טורניר, דרך מצוינת בשבילי להכיר אלבומים חדשים, והרבה! היה מצוין. לא הצבעתי בטורניר מפאת חוסר ידע של האלבומים. אגב, מ"מ, אתה רוצה להגיד לי שכל הטורניר הצבעת לרשימה של עצמך?

The Raver1

New member
רואה ידעתי שזו הרשימה שלך../images/Emo3.gif

מי עוד ישים קלפטון, קרוסבי, קינקס, סטונס וואן מוריסון באותה רשימה:)

למעלה