והחוליה החזקה היא

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo106.gif והחוליה החזקה היא ../images/Emo106.gif

אתם תצרכו להמתין קצת ... סיכום קצרצר ( מבטיחה ) אחרי שבועות רבים ואחרי המתנה רבה בחרנו את החוליה החזקה למי שרוצה לראות את ה25 החוליות החשלות מוזמן להסתכל על השרשור הקודם היה ממש כיף נכון
נראה לכם אני אתקמצן הENTER זה הכיף שלי טוב אז השבוע היו 16 מצביעים דמות אחת קיבלה 7 קולות והשניה 9 די צמוד זהו זה הינה זה בא והחוליה החזקה שלנו היא תופים .... עוד שניה למי שלא הבין בדמות הבאה זכתה בחוליה תנחשו לבד את המפסיד
וששוב תופים .... החוליה החזקה היא היא מדהימה ומקסימה ומתקוה ועכשיו כבר כולם יודעים ש......
רותי'לה
שלנו היא החוליה החזקה כפיים ועכשיו השרשור לחוליה החזקה ברכות לחוליה סורי לאוהבי מאט (ואני בניהם ) , אך מקום שני ה מעולה תודה לכולם על ההשתתפות

שלמונזה

New member
../images/Emo10.gif דורשת ספירה חוזרת ../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

נו היה ברור מראש, הכל מזוייף, ובלה בלה בלה הלני חולה עלייך, המון
[יש לציין שהמשחק הזה התחיל עוד שהפורום היה בניהולי....] על מאט אב ל אני חולה יותר

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני חושבת ../images/Emo8.gif

אבל אנחנו גרי בפורום דמוקרטי והרוב קובע וואו כמעט שנה שהמשחק רץ איזה מדהים טוב אפשר גם לשים תמונות של מאט אני מסכימה

rickysofer1987

New member
יש יש רותי שלי היא החוליה החזקה../images/Emo140.gif

ההמתנה הייתה שווה ביותר, רותי זכתה!!!!!
בואו נודה כולם- הסדרה ללא רות'י לא הייתה שווה, עובדה ללא מאט הסדרה המשיכה להיות מצוינת! (למרות שמאט חסר
)
רות'י You are the best ! תגידו יש מצב שאנחנו מצליחים להודיע לה את זה?, אני מתכוונת לשלוח למקנזי אימייל או מכתב בשם הפורום?

yonco

New member
../images/Emo39.gif תודה הלני

מזל טוב לרותי, לפי דעתי היה די ברור שהיא תזכה. באמת מגיע לה!

ישששששששש תודה הלני

וואי זה כזה שווה וכול המשחק הזה בכלל רעיון פצצה הלני מואההההההההההה מתה עלייך וכול הכבוד לרותי (הצבעתי לה שתהיה החוליה החזקה)!!!!...

archer girl

New member
האאאא............ רותי יפה שלי!!!!!

ידעתי שהיא תזכה... כל כך רציתי... חלמתי על זה בלילה...... והיא זכתה
אז תודה הלני....
על המאמץ והמון השקעה.... סוף סוף יש לנו חוליה חזקה
ושוב..... רותיייי המדהימה......

למעלה