זכינו במסך הזהב

מתי יראו באתר את הקטע שאקזיט זכו

במהלך הפרסומות? מזל שאקזיט זכו.... זה היה משהו שמח...

פשוטט מכור מה שהיה אתמול מ-כ-ו-ר-!

זוו צליל ( צלילוש לוב עפר ) פשוט אין לי כח לשנות את הכינוי חח.. טקס מכור.. מכוער.. ופשוט גועל נפש!!! א. נינט? שחקנית השנה? באיזה קטעעעעעעעעע? אנשים לא מבינים... נינט זמרת! ז-מ-ר-ת-!! היא יצאה מכוכב נולד שזה תכנית שמוציאה זמרים.. ז-מ-ר-י-ם- לא שחקנים!!! וזה היה מכור!! רן דנקרר שחקקקקקקקקקקקקן!? שחקןן!? עם כל הכבוד לכישרון של הבחור... היו הרבה יותר טובים ממנו.. בלי קשר לעפר... היה את גיא לואלל !! כאלוו הלוווווו שחקןן ברמותת!!!!!! וחוצמזה שלעפר הגיע יותר ושיר שלנו טלנובלההה העונההה?! טלנובלה ירודה ברמה של בצפר " נינה מאמי נשמה כפרה" פשוט בושה וחרפה מה שהלךך שם אתמולל@!! טלנובלה בע"מ זה אחת היצירות הכי טובות שהיווו ובלי קשר לעפר טלנובלה קלילה מצחיקה עם סיפור מעניים ושוב כרגיל אקזיט בפרסומות.. למה ?! כי הילדים לא חשובים! דעת הילדים לא חשובהה!!!!! שנה הבאהה לא מעניין אותי אני כותבהה מכתב אליהם.. הטקז יהיה יותר ארוך בחמש דקות ויקריאו את קטגוריית ילדים ונוערר לא בפרסומותץ! פשוטט חוצפה אין התחשבות בילדים!!! הרי הילדים הם אלה שבחרווווו בתכניתת!!( הרוב ) אז לפחות תנו לנו את מה שמגיע לנו!!

שמישהו יעלה את רגע הזכיה באתר

אני כבר מתה ליראות את זה שהם זכוו יוו חשבתי שהשמיניה תיקח איזה מזללל אקזיטטטט שולטיםםםםםם אה ודרך אגב עפר היה צריך ליזכות על בדוקקק וגם טלנובלה בעמ היה צריכה לקחת לא נורא הכי חשוב אקזיטטט

כן שיעלו אותו../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני מתה לראות את זה בטוח ששירי לא הייתה או שסתם לא ראיתם אותה?

שכטרון

New member
למה לא לנצל"ש??

כבר יש ים שרשורים על הנושא הזה... אחר-כך תגידו שאני לא משרשר...

ToXic BoY17

New member
רגע הזכיה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אולי את אלפית השניה שבה זה שודר?

צודקת.. לפי דעתי הטקס

הזה לא אומר כלום לגבי שחקנית השנה כי נינט לא שחקנית וגם לגבי שחקן השנה, אין ספק שעפר וגיא משחקים הרבה יותר טוב מרן!!!! וטלנובלה השנה עאלק השיר שלנו.... למה בדיוק??? תקראו את הכתבה שבקישור ותבינו למה: כן כן שוב פעם זיופים בקולות כמו בכוכב נולד.... הכל בקישור מהכתבה של מעריב

תגובה לשכטרון :

למה ליהיות ילד מניאק? בלי להעליב תכלס יצאת חרא בהודע ששלחת עעכשיו

tutana

New member
ממש לא חרא...

באמת למה לא לנצל"ש? יש כבר משהו בנושא אז למה להרוס..!? < וצליל מאמי אני כותבת גם בפורום של עפר בהייד.>

שכטרון

New member
מה חרא בזה..?

אני מדבר מניסיון אישי. תנצלש"י. ואני לא רוצה להעביר ביקורת או לפגוע, אבל את יודעת לנצל"ש? כי גם את התגובה שכתבת לי לא שירשרת נכון...

ToXic BoY17

New member
חח שירי לא באה לטקס באמת../images/Emo103.gif

נו זה ברור! בשביל מה היא הייתה צריכה לבוא? היא לא הייתה מועמדת!

8ortal8

New member
מה קשור כבוד או לא כבוד?

היא לא מועמדת על כלום, למה שהיא כן תבוא?

אופיר מה הקשר?!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אני חושבת שהיא לא באה כי פשוט לא יצא לה או שפשוט ככה ולדעתי זה היה בסדר אם היא היתה באה כי עדין את השנה הזאת היא עשתה, אבל לא נורא היא לא באה אז לא נורא.היא נורא עסוקה ואין לה זמן מה הקשר ללא בכבוד שלה?!?אני מאמינה שאקזיט זה הבית השני שלה[כמו שהיא אומרת]ואני בטוחה[לפחות מקווה]שאם היא היתה יכולה לבוא היא היתה באה

HiLi88

New member
../images/Emo106.gifזכינו במסך הזהב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo106.gif

עשינו את זה בפעם השלישית ברציפות
וקיבלנו את הפסלון המסוקס
כל כך כיף
כל הדיבורים על הזכייה (השוק.התדהמה. ה"אמרתי לכם". השמחה. ושאר ירקות...) לפה

למעלה