חידון א.א - תוצאות סופיות

../images/Emo106.gifחידון א.א - תוצאות סופיות../images/Emo77.gif

טוב, נתחיל עם התשובות לשאלות.. 1.להקה מסויימת כתבה על אסף שיר. מיהי הלהקה, מה שם השיר, ומה השורות האחרונות בבית הרביעי? הלהקה היא קרח 9, שם השיר הוא אסף אמדורסקי והשורות האחרונות בבית הרביעי הן: "בטרמפידה קשה להאמין עמד לו א.א בלי מזומנים" ופה התבקשתם לשלוח סיבות מקוריות ללמה השיר נכתב דווקא על א.א, את כל התשובות אהבתי, זה יתחלק..=) 2.מי עושה את הקולות ביקירתי? והתשובה היא, ורד קלפטר 3.מה אסף עושה עם ביקיני, מה הוא קשור אליהם? אסף הופיע עם קרני פוסטל (חברת להקת "ביקיני" יחד עם חיים לרוז) לראשונה בכיתה ח´ בביצוע לשיר של פרינס. מאז כל כמה שנים הם משתפים פעולה בצורה זו או אחרת (עד עכשיו "לבד לבד" עםן קרני פוסטל) את חיים לרוז אסף הכיר דרך ג´וני שועלי. בזמן שאסף עבד על התקליט הראשון שלו חיים וקרני בילו באולפני "נויז" וכל הזדמנות אפשרית אסף הצטרף ונדחף לטענתו בתקליט שלהם. בהמשך צמד ביקיני הזמין את אסף לךהשתתף גם באלבום השני שלהם ואורח של קבע בהופעות. 4.בהופעת הבכורה של איזה אמן הופיע אמדורסקי? מתי הייתה ההופעה? איזה שירים הוא שר בהופעה (גם של האמן וגם שלו), ומי עוד הופיע איתם? אסף הופיע עם עברי לידר בהופעת הבכורה לאלבום החדש, "זה לא אותו דבר", בתאריך ה 21.4.05, הם שרו ביחד את: השמיים כחולים[עם אסף אמדורסקי] תמיד אהבה[עם אסף אמדורסקי] חלום כהה[עם אסף אמדורסקי] ובהופעה זו התארחו גם ריטה וברי סחרוף..=) אוקיי, להלן התוצאות: רועי - 70 זה לא אותו דבר - 46 מתן - 45 יואב - 36 SaintJohn – 27 RachelMN - 27 קרן – 20 עמית - 20 עומר[omerikooo] - 8 נקודות Koala Girl [עדי] - 4 נקודות. shalehet [טל] - 3 נקודות Hpeople - 3 נקודות אז כפי שהבנתם, המקום הראשון שייך ל..: |תופים|
רועי
שמקבל את הסינגל החדש של אסף, "איציק"..
והמקום השני שייך ל..
זה לא אותו דבר, הרי הוא רן..
שמקבל חולצת
(שבתוך ליבנו כולנו חושקים בה..
) *היה לי מאד כיף לעשות את החידון הזה, ומקווה שנהניתם גם, ומקווה לראות אתכם גם נשארים בפורום..
*

מתןפ

New member
מקום 3 ופספסתי שאלה אחת :\

ובלי קשר, הייתי בטוח שהתכוונת להופעת בכורה של אמן חדש.. אני יודע שאסף התארח בהופעת בכורה של 'זה לא אותו דבר' יש לי גם את הבוטלג לא נורא.

N o l o g o

New member
ממ סליחה על ההטעייה..

אבל לא נורא, מקום שלישי זה מכובד לחלוטין..=)

למעלה