חידון!
חידון!

E l i a n

New member
../images/Emo106.gifחידון! ../images/Emo106.gifחידון! ../images/Emo106.gif

כדי להחיות את הפורום שלנו,החלטתי לכתוב חידון של 10 שאלות (קלות במיוחד), וככה כל פעם שנפתור את כולן, ניתן
ו-
למנצח/ת,והוא/היא יצטרך/תצטרך לכתוב את החידון הבא. מה דעתכם? אני אתחיל: 1.מתי ואיפה נולד נימרוד לב? 2.באיזה תיכון נימרוד למד? 3.באיזו מגמה? 4.איך קוראים לחברת התקליטים שנימרוד עבד בה? 5.מי הלהקה האהובה על נימרוד ומה שם הסולנ/ית של הלהקה? 6.מה נימרוד למד באוניברסיטה? 7.תנ/י לפחות שני כלים בהם נימרוד יודע לנגן? 8.איזה קבוצת כדורגל נימרוד אהד בעבר? 9.איזה שיר ומאיזה אלבום של נימרוד-לא נימרוד כתב? 10.מי כתב את השיר? ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם!
אליאן. נ.ב. אני מבקשת בכל לשון של בקשה.. כל ספריית התמונות של נימרוד שהיו לי על המחשב- נמחקה. בבקשה...!! שילחו לי תמונות שלו,כדי להוסיף ל"דף הקהילה",וגם לגלריית הפורום..! תודה רבה לכולם

E l i a n

New member
ובכן..ניתן גם לאחרים לענות..

בינתיים, תודה שהשתתפת בחידון, נדב
אני יכולה להגיד לך שיש לך..2 תשובות נכונות לגמרי, ו-2 חצי נכונות.. כל התשובות יתגלו ב-1 לספטמבר. אוהבת המון! (נ.ב- הרגע חזרתי מהופעה של דיויד ברוזה, היה מצוין!!!) אליאן.

E l i a n

New member
אנשייייים?!

איפה אתם..? למה אתם לא עונים על השאלון..? אתם רוצים..
..שיסגרו לנו את הפורום..?
קדימה..תנו לו חיים,תנו לו מים..! הפורום שלנו הוא כמו
- אם לא יתנו לו מים, הוא ימות. בבקשה..?!
לכולכם..! בואו נעשה את זה כולנו.ביחד. כי רק כך נצליח. אוהבת את כולכם. אליאן.

E l i a n

New member
איך נחשת..? חחחחחח..המשך כך..

ותגיע רחוק!
בהמון אהבה
אליאן.

E l i a n

New member
אוקיי..אז כבר לא ה-1 לספטמבר..

אבל אני חייבת לתת את התשובות,לכל אלה שלא ידעו לענות..או רק חלקית.. אז..בבקשה,תהנו: 1.נימרוד נולד,כמו שנדב כתב,בתאריך ה-2 לאוגוסט 1970 בכפר סבא. 2.נימרוד אכן למד בביה"ס התיכון "תלמה ילין" בגבעתיים. 3.מגמת מוסיקה..ברור..אבל שמה של המגמה הוא "מוסיקה קלאסית",ולכן זה רק חצי נכון..ולא לגמרי טעות. 4.גם בזה נדב צדק.חברת התקליטים שבה נימרוד עבד היא "הד ארצי".כיום הוא עובד בחברה עצמאית ששמה "טאלה הפקות". 5.הלהקה האהובה על נימרוד,נדב-שים לב,היא להקת The Doors, כשהסולן הוא לא אחר מאשר ג´ים מוריסון. 6.באוניברסיטה נימרוד למד פילוסופיה והסטוריה.נימרוד הוא הומני. 7.נימרוד יודע לנגן בדי הרבה כלים..לבחור שניים..אממ..פסנתר ו..אממ..גיטרה אקוסטית. 8.בעבר,לא יודעת אם גם כיום או לא (לדעתי לא),נימרוד אהד את הפועל ירושלים בכדורגל. 9.השיר שנימרוד לא כתב נמצא בתקליט הראשון שלו (אין חלום אחר) והוא נקרא "שבע שורות על פלא הירקון". 10.השיר הזה נכתב על ידי המשורר וחברו של נימרוד,רוני סומק. אלו כלללל התשובות. אם את/ה מעוניין/ת לעשות עוד חידון בקיאות בנושא של נימרוד לב, את/ה מוזמנ/ת לכתוב לי מסר אישי ובו יפורטו השאלות
המשך אחלה סופ"ש.
אליאן

למעלה