טקס מסך הזהב בפורום אגם

יקיר15

New member
../images/Emo106.gif טקס מסך הזהב בפורום אגם

כן כן סוף סוף זה הגיע
טקס מסך הזהב בפורום אגם... אני מאוד נרגש להיות במעמד הזה היום בפני מאות אלפי צופים גם כאן בהיכל התרבות בחיפה וכל הצופים שצופים בנו בבית .. חודש שלם של הצבעות והמון מועמדים והיום נדע מי הזוכים בכל ה-8 מועמודיות שלנו ...
אך לפני שנתחיל בתוצאות אני תכבד להזמיןן את ... הכוכבת הגדולה מכולם היפיפייה מכולםם והמכושרת מכולםםםם גבירותי ורבותיי קבלו את אגםם רודברגגגגגגגגגג

יקיר15

New member
אתה עלי שומר - בביצוע אגם רודברגגגג

כבר כמעט שכחתי בעצמי להיזכר וכמעט ויתרתי על הסיכוי שיסתדר ונהיה מאוחר ואני כאן לבד כשבורחים מהכל, לא נשאר אף אחד. ואני לא אפחד, אני לא אשבר אתה כאן לידי והכל יסתדר ואני לא אדאג, כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגר, אתה עלי שומר. כבר כמעט הלכתי, אין למה להישאר הרצון לבית משתק ומסחרר ונהיה מאוחר ואני כאן לבד כשבורחים מהכל, לא נשאר אף אחד. ואני לא אפחד, אני לא אשבר אתה כאן לידי והכל יסתדר ואני לא אדאג, כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגר, אתה עלי שומר. ולא משנה לי מה כולם אומרים כשהלב פועם בי, אין יותר חוקים. ואני לא אפחד, אני לא אשבר אתה כאן לידי והכל יסתדר ואני לא אדאג, כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגר, אתה עלי שומר.

יקיר15

New member
תודה רבה לאגם רודברג ../images/Emo13.gif

על הביצוע המדהים של השיר מתוך הטלנובלה הסלולרית "הנסיכה"

*************כפים***********../images/Emo108.gif

"אגגגגגםםםם תעשי לי יייייילדדדד!!!!!!!!!!111111" סתאם
שיר יספיק

יקיר15

New member
להכזרת הזוכה בקטגריית ה"דוגמן"

אני מתכבד להזמין את הדס מרקוביץ

אני נורא נורא נורא מתרגשת../images/Emo122.gif

מאוווד מתרגשת.. מאוד מאווודד מששווווו אני לא יכולה לישון בלילות
. זהו
אני עכשיו יגיד לכן:p. שניייה אני אמצא ת'רקע:p

יקיר15

New member
תודה רבה להדס ../images/Emo13.gif

שאגב זאת הפעם האחרונה שהיא תגיש פרס במסך הזהב אחרי שהיא לא עשתה כלל מה שאמרתי ...

אע ..../images/Emo204.gif

המעטפה לא נפתחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שניייייייייייייייייההההה... אע כן שכחתי גם ת'מועמדים:p.. אביחי יקיר יאיר שלומי ועוד מישו ששכחתי נדמה ליי:p

מאשה ! מאשה ! מאשה !../images/Emo108.gif

מאשהה טוורלינסקיי?!?!?!?מרוקדים עם כוכבים?!?!?!?!? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאשהההההההההההההההההההההההה תעשי לי ריקקקקוווווודדדדדדדד טוב חפרתי מאשה איפה את?!
השיער שלך מסודר מספיק!

מאשה

New member
אהלן../images/Emo13.gif

וואי!!!!!!!!כמה זמן חיכינו לרגע הזה טקס מסך הזהב בפורום אגם. אני כל כך מתרגשת ולהיות כאן ולהכריז על הזוכה בקטגוריות 'הדוגמניות'והמועמדות לקטגוריה הן:1 )איילה2)הדס3)מיכל4)זיו5)חלי6)אורלי רגע.. אני פותחת את המעטפה..שניה...נו רגע אמרתי רגענו שניה אחת גבירותי ורבותי..הזוכה היא..זיו

למעלה