טקס פרסי הגראמי 2009

../images/Emo106.gifטקס פרסי הגראמי 2009../images/Emo106.gif

מיליי תופיע היום יחד עם טיילור סוויפט בטקס הגראמי ה51. השתיים ישירו את השיר Fifteen מתוך האלבום השני של טיילור - Fearless. כתבה בנושא הגראמי מתוך E! Online - http://www.eonline.co.il/content.asp?id=45627&sid=2
מתי זה משודר? בין ראשון, 08.02.09 לשני, 09.02.09 טקס פרסי הגראמי ה- 51 יועבר בשידור חי ובלעדי בערוץ !E: 23:00 - הספירה לאחור לקראת השטיח האדום 01:00 - השטיח האדום 03:00 - טקס פרבי הגראמי 2009 שידור חוזר: שישי, 13.02.09 החל מ- 16:00 אפיק 26 ב- yes ואפיק 31 ב- HOT. צפייה מהנה!

קודם כל בהצלחה!../images/Emo140.gif

אבל יש שידור חוזר ביום שישי אם תרצי לראות כמו שצריך
ד"א - איזה שאלון באנגלית?

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gifתודה, אני אראה! (יותר נכון אקליט ../images/Emo3.gif)

ושוב, בהוט אין "אפיק" כי זה לא לוויין
זה נקרא ערוץ ^^

JasmineCouture

New member
../images/Emo45.gif

חחחחח אני בכלל לא מבינה את עניין האפיק / ערוץ, אני מתכוונת, ערוץ לא היה קודם? LOL

JasmineCouture

New member
אני אראה כשיהיה לי זמן D:

*מצטרפת לכל המקליטות למינהן..* חח.. Hot Magic

הן ביצעו את השיר ממש הרגע.../images/Emo47.gif

אהבתי את השיר הזה כבר תקופה ותיארתי לעצמי שהביצוע יהיה טוב,אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך!
הן היו מדהימות,שתיהן. ובאיזשהו שלב עברה בי צמרמורת מטורפת,אולי זלגה גם דמעה.

ואי שמתי לב על מיילי

שהיא ממש ממש ממש צומי
שריאן סיקרסט דיבר איתה ועם טיילור היא לא הפסיקה לקרב אליה את המקרופון, לעומת טיילור שהיא כזו מנומסת ופשוטה, השמלה שלה היא כמעט לובשת את אותה גזרה בכל טקס אפשרי וזה כל-כך משקף את עצמה. אבל הדואט היה מקסים, ונהניתי משתי הקולות גם יחד

למיילי יש בעית תשומת לב קטנה../images/Emo3.gif

גם אני שמתי לב לזה
אבל אני חושבת שזו הסיבה שהיא מפורסמת ועושה מה שהיא עושה,הרי אנשים שמתפרסמים ועוסקים בדברים שדורשים מהם הופעה על במה מן הסתם הם אנשים שצמאים לתשומת לב.

אמא שלה מגיעה איתה לכל מקום../images/Emo9.gif

היא סוג של המנהלת האישית שלה. ואם להיות כנה? אני גם לא הייתי הולכת לבד לאירוע כזה,ברור שהייתי לוקחת את אמא שלי

למעלה