טקס פרסי מסך הזהב

../images/Emo106.gifטקס פרסי מסך הזהב../images/Emo106.gif../images/Emo14.gif

כמו בטלווזיה... אני נותנת לכם 5 קטגוריות עם מועמדים שבכל קטגוריה אתם צריכים לבחור את המקום השלישי, השני והראשון ועוד שתי קטגוריות שבהן אתם כותבים את ה-3 שאתם רוצים (בשתי הקטגוריות האלו אין בחירה אתם אלו שנותנים את הרעיונות) את מה שאתם בוחרים אתם שולחים לי במסר לדוגמה: קטגורית זוג השנה- מקום שלישי- טינה וגארי מקום שני- ויק וואל מקום ראשון- הולי ווינס ואני משקללת את הנקודות וככה נדע מי הזוג האהוב ביותר... ולמשל בקטגוריות שאתם כותבים: הסצנה הכי מרגשת- מקום שלישי- בפרק האחרון שהולי וואל רבות ואז אומרות אחת לשנייה אבל בכל זאת אני אוהבת אותך ומתחבקות מקום שני- בפרק האחרון שוינס בא אל הולי ואמר לה שהוא לא עזב לשיקגו כי הוא אוהב אותה ולא רוצה לעזוב מקום ראשון- ואל וויק מתחתנים וואל נזכרת בכל הרגעים שלהם יחד קפיש? אז אני שמה את הקטגוריות וההצבעה פתוחה ממחר עד יום שלישי הבא וביום רביעי בערב (בשעה 9 בערך) אני אתחיל לשים את התוצאות... תהנו
ותצביעו

זוג השנה../images/Emo14.gif

הולי ווינס
ויק וואל
טינה וגארי
לורן וריק
ואל וריק
הולי ובן
הולי והנרי
ואל וג'ף
טינה ורובן
וינס ורובין (למרות שהם לא בדיוק היו ביחד)

פרידת השנה../images/Emo14.gif

ואל וג'ף
הולי והנרי
הולי ובן
ואל וריק
טינה ורובן
וינס ורובין (למרות שהם לא ממש היו יחד)

החברים הכי טובים של השנה../images/Emo14.gif

טינה וגארי
טינה והולי
גארי והולי
טינה גארי והולי
ואל ולורן
גארי ווינס
גארי וינס והנרי
גארי וינס ובן

ח'ברה, הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

אני לא אהיה פה ביום רביעי (ט"ש - טיול שנתי) ולכן ההצבעות הן עד מחר ב- 19:00 ומחר בערב (9 בערך) אני אשים את התוצאות, כך שכל מי שלא הצביע, להזדרז...

ט i ל י

New member
תהני../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

שמתי לב שיש לך תאריך יומולדת מגניב חח
93 39

טל, הדר ודרור, כנסו רגע...../images/Emo14.gif

אתן הצבעתן בכל קטגוריה למקום אחד בלבד והייתן צריכות להצביע למקום ראשון, שני ושלישי בכל דבר, אבל בגלל שכבר מאוחר ואני בטוחה שאין לכן כוח להצביע שוב אני אשקלל את ההצבעות שלכן כמו שהן למרות הכל... עוד שעה בערך אני כבר אשים את התוצאות...

למעלה