טקס פרסי עמ"י

../images/Emo106.gifטקס פרסי עמ"י../images/Emo106.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

|מלך|שירי זכתה בזינוק השנה
זמרת השנה מירי מסיקה קיבלה
(אבל גם היא זמרת טובה אז לא נורא...) היא גם הופיעה עם השיר "לאן שלא תלכי"
מלי הגישה את הפרס לזמרת השנה גם מלי וגם שירי היו ב"ספירה לאחור" (כל אחת לחוד) שתיהן מהממות

HiLi88

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo183.gif

ישראלה וסחטיין על ההשקעה
נעצתי אותך
ראיתי את הטקס (את האמת שממש בפוקס פתחתי בדיוק כששירי עלתה) ושירי דפקה הופעה והייתה מהממת
ומלי גם הייתה מדהימה,.. חמודה
אני לא מחבבת כל כך טקסים כאלו כי כמעט תמיד יוצא מצב שעל אותה קטגוריה אני אוהבת כמה מתמודדים...וקשה להיות בעד כמה צדדים... ככה שהייתי מאוכזבת מזה ששירי לא הייתה זמרת השנה אבל גם שמחה שמירי כן... מצד שני, שירי גם זכתה בפרס, ככה שיש פה סוג של תנחומים
כי זה לא פחות טוב
הראו גם כמה פרומואים ל"ילדות רעות" ונראה דווקא מעניין, אפילו קצת מזכיר לי סרט אחד שראיתי
... מתי זה מתחיל? יש תאריך?... איזה חמוד היה עברי, איך פתאום הוא צץ מאחורה (
) והוא ממש היה מופתע... טקס נחמד למדיי, מצחיק רק ששמו את הכוכבים בשורות למעלה שהם צריכים לעשות מסע כדי להגיע לבמה (מזכיר את מסך הזהב לפני מספר שנים שהושיבו את אורלי פאר (או איך שלא קוראים לה..) בקצה השני והיא זכתה בפרס והייתה צריכה לעשות סיבוב שלם כדי להגיע לבמה..). אהבתי גם את השיר של משינה
זה היה טוב

../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אין תאריך לילדות רעות.... אבל זה בטח יעלה עוד איזה חודש ככה עם כל שאר הטלנובלות
כל פעם שהיה פרסומות העברתי לגלגל"צ או MTV וכשהחזרתי זה תמיד יצא לי בול על הסוף של הפרסומת כשהראו את אליענה בקייר וכל פעם אמרתי לעצמי שבהפסקת פרסומות הבאה אני לא העביר וכל פעם שחכתי
אבל בסוף ראיתי כשהראו בתוכנית

אממ..../images/Emo196.gif../images/Emo90.gif

היה טקס נחמד.. שיר השנה - הוא?!??!? WTF?!?!!? אני חולה על השיר הזה והם נתנו הופעה טובה אבל זה ממש לא שיר השנה!!
קליפ השנה - MY SECOND SURPRISE – PERFECT CURE!?!???! שיר מכוער, קליפ מכוער, ממש בעעע.. 'זכיתי לאהוב' של עברי לידר היה צריך לזכות
קליפ כל כך יפה ומרגש ובכלל הקרטון בקליפ
בהחלט קליפ השנה!
במאי השנה - עמית עייני וקובי פליישמן.. בכלל הייתי בטוחה שליאור מולכו יזכה והופתעתי שהוא בכלל לא נכנס לרשימה
.. שני הבמאים האלו מתלבשים מזעזע (למי שראה..) וגם הקליפ של 'קבל' לא משהו בכלל..
אלבום השנה - מטרופולין – מטרופולין! סופסוף בחירה טובה
הרכב השנה - בית הבובות! עוד בחירה טובה
תגלית השנה - בית הבובות! כנ"ל
הם להקה מעולה!! (*שיר בעיפרון
*) זינוק השנה - שירי מימון.. מצד אחד, שמחתי שהיא זכתה כי היא בהחלט זינקה השנה בצורה בלתי מעורערת ('השקט שנשאר' - הארוויזיון, 'אהבה קטנה', אלבום בכורה וכו' וכו').. אבל עדיין.. רציתי שפיטר ייזכה
.. מופע השנה - זה לא אותו הדבר – עברי לידר! רציתי שהקספרים יינצחו אבל אני לא מתנגדת אף פעם לעברי כי הוא מלך
אז סבבה..
DVD השנה - לול ושבלול – אריק איינשטיין וחבורת לול?!?!?! WTF?!?!???!! *אין לי מה להוסיף.
* זמר השנה - עברי לידר!
מלך!
זמרת השנה - מירי מסיקה.. בעעע.. מלי הייתה ממש מתוקה והיה מגניב אם היא הייתה מעניקה ת'פרס לשירי אבל לא נורא
.. ההופעה של שירי הייתה מזעזעת! משהו מחריד!!
אני לא באה להעליב אף אחד אבל זו הייתה הופעה ממש לא לעניין!
האיפור מהמם!
השיער מהמם!
השמלה מכוערת.. והמגפיים לא קשורות..
בד"כ אני נורא אוהבת הופעות של שירי והיא תמיד מספקת ודופקת הופעות טובות... הפעם היא פשוט לא..
באמצע ההופעה היא פשוט הלכה הצידה (נראה לי היה שם מאוורר או משהו) וכאילו שרה למאוורר ולא לקהל
, עשתה תנועות מוזרות ונראתה אפילו קצת שיכורה!
השיר כל כך יפה וההופעה כל כך הרסה..
אני מקווה שבפעמים הבאות ההופעה תצא אחרת כי אני בטוחה ששירי יכולה ליותר!
*
שירי, תחליפי מלבישה!* (ראיתם מה היא לבשה בטקס נבחרי הילדים?!?
) בקיצור, כפי שראיתם עם הרוב לא הייתי מרוצה אבל לא נורא: My Winners Will Always Be Winners!

למעלה