אממ..../images/Emo196.gif../images/Emo90.gif
היה טקס נחמד.. שיר השנה - הוא?!??!? WTF?!?!!? אני חולה על השיר הזה והם נתנו הופעה טובה אבל זה ממש לא שיר השנה!!
קליפ השנה - MY SECOND SURPRISE – PERFECT CURE!?!???! שיר מכוער, קליפ מכוער, ממש בעעע.. 'זכיתי לאהוב' של עברי לידר היה צריך לזכות
קליפ כל כך יפה ומרגש ובכלל הקרטון בקליפ
בהחלט קליפ השנה!
במאי השנה - עמית עייני וקובי פליישמן.. בכלל הייתי בטוחה שליאור מולכו יזכה והופתעתי שהוא בכלל לא נכנס לרשימה
.. שני הבמאים האלו מתלבשים מזעזע (למי שראה..) וגם הקליפ של 'קבל' לא משהו בכלל..
אלבום השנה - מטרופולין – מטרופולין! סופסוף בחירה טובה
הרכב השנה - בית הבובות! עוד בחירה טובה
תגלית השנה - בית הבובות! כנ"ל
הם להקה מעולה!! (*שיר בעיפרון
*) זינוק השנה - שירי מימון.. מצד אחד, שמחתי שהיא זכתה כי היא בהחלט זינקה השנה בצורה בלתי מעורערת ('השקט שנשאר' - הארוויזיון, 'אהבה קטנה', אלבום בכורה וכו' וכו').. אבל עדיין.. רציתי שפיטר ייזכה
.. מופע השנה - זה לא אותו הדבר – עברי לידר! רציתי שהקספרים יינצחו אבל אני לא מתנגדת אף פעם לעברי כי הוא מלך
אז סבבה..
DVD השנה - לול ושבלול – אריק איינשטיין וחבורת לול?!?!?! WTF?!?!???!! *אין לי מה להוסיף.
* זמר השנה - עברי לידר!
מלך!
זמרת השנה - מירי מסיקה.. בעעע.. מלי הייתה ממש מתוקה והיה מגניב אם היא הייתה מעניקה ת'פרס לשירי אבל לא נורא
.. ההופעה של שירי הייתה מזעזעת! משהו מחריד!!
אני לא באה להעליב אף אחד אבל זו הייתה הופעה ממש לא לעניין!
האיפור מהמם!
השיער מהמם!
השמלה מכוערת.. והמגפיים לא קשורות..
בד"כ אני נורא אוהבת הופעות של שירי והיא תמיד מספקת ודופקת הופעות טובות... הפעם היא פשוט לא..
באמצע ההופעה היא פשוט הלכה הצידה (נראה לי היה שם מאוורר או משהו) וכאילו שרה למאוורר ולא לקהל
, עשתה תנועות מוזרות ונראתה אפילו קצת שיכורה!
השיר כל כך יפה וההופעה כל כך הרסה..
אני מקווה שבפעמים הבאות ההופעה תצא אחרת כי אני בטוחה ששירי יכולה ליותר!
*
שירי, תחליפי מלבישה!* (ראיתם מה היא לבשה בטקס נבחרי הילדים?!?
) בקיצור, כפי שראיתם עם הרוב לא הייתי מרוצה אבל לא נורא:
My Winners Will Always Be Winners!