טקס פרסי פיק-אפ

yanyanlew

New member
../images/Emo106.gif טקס פרסי פיק-אפ../images/Emo106.gif

שלום, הערב בצער רב וביגון קודר ניפרד כולנו מפיק אפ. אכן פרידה קשה. אני מאוד אהבתי את פיק אפ,לא הייתה סדרה בשנתיים האחרונות שממש נקשרתי אליה כמו אל פיק אפ. והנה לכם הערב אני מציג כאן את טקס פרסי פיק אפ שיצרתי בעצמי. *השחקן הטוב ביותר :
אלדד פריבס - רז
ומעיין הרוש - ערן. *שניהם הפ השחקנים הטובים ביותר על הסט. *השחקנית הטובה ביותר:
אוולין הגואל - ברוריה. ובמקום השני: יש תיקו!!! עדה פסקל וגם הלנה שטקין "המכונה" סווטלנה. **הסצנה הטובה ביותר: ברוריה על המטוס עם איציק כהן כשהוא מפתה אותה לאכול שוקולד חם! *** הזוג הכי לא מעניין : שירה ואדם. ***הזוג הכי כן מעניין : רזי רז וערן! *** המשפט הטוב ביותר: עדה פסקל: "פרנק סינטרה יעשה ככה,ואני יעשה ככה... ואבא של ברוריה ,תסלחו לי על הביטוי ישיר לנו... אדא דו דו דו !!! הערב,זו תהיה הפעם האחרונה שאני אצפה בתוכנית שלטעמי היא טובה. ולי? לא אכפת שהמון בכלל לא אהבו אותה. מצידי שיטבעו במים הכחולים של הטוילט! ביי! אהבתי להיות חלק מהפורום.

yanyanlew

New member
אהה,ושכחתי לומר........

ברוריה /אוולין הגואל: אני אוהב אותך !!!!!! הלוואי שיהיו שידורים חוזרים בשעות הלילה בערוץ 10. כל לילה,כמו ששמו את בטי המכוערת בש.ח.

אביב אלוש שחקן מס'-1../images/Emo106.gif

אין עליוווווווווווווווווווו מה נעשה בלי לראות את אביבוש???????

DaMan

New member
את רצינית?!?!?

מה הקשר בין אביב למשחק??? להגיד טקסטים זה לא נקרא לשחק... הייתי אומר שאת אומרת את כי הוא חתיך... אבל הוא ממש לא.. להפך.. הוא דיי מכוער... אין לי מושג למה ליהקו אותו בכלל... בטח שכב שם עם אחד המפיקים או משהו...

שמשיתה

New member
סתום תפ'ה יחתיכת קנאי.

למה נכנסת לפה בכלל? אביב הוא שחקן מעולה והורס על זה אין ויכוח.

דמעות חונקות את גרוני בייי פיק אפ

איזה סופ מפתיע , וואו אני לא מאמינה שניגמר, בלי רזי ובלי ברוריק .... היה כייף ראיתם את הלנה נטולת איפור וואו. היתה הסדרה הכי מצחיקה וכייפית בעולם אוהבת אוהבת אוהבת .... שיהיה לכולנו רק גו'י והפינס , *רק בגלל פיק אפ גילתי את תפוז אנשים והבלוגים , אהבתי להיות בפורום... ניפגש בשידורים החוזרים............ בייי

שכטרון

New member
זה לא ברוריה נטולת איפור ../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

עשו אותה שמנה ממש, כי היא תמיד ירדה על יסמין...

לא חושב שזה בגלל זה.

נראה לי כי היא שחררה את הסוד האפל שלה של למה זרקו אותה מאל על, ואז כאילו השתחרר לה הרצון להלחם במשקל. היא גילתה את עצמה האמיתית חח

שכטרון

New member
התכוונתי שבגלל זה../images/Emo59.gif

היא ירדה על יסמין. זה היה לה נושא רגיש...

למעלה