../images/Emo106.gif טקס פרסי פיק-אפ../images/Emo106.gif
שלום, הערב בצער רב וביגון קודר ניפרד כולנו מפיק אפ. אכן פרידה קשה. אני מאוד אהבתי את פיק אפ,לא הייתה סדרה בשנתיים האחרונות שממש נקשרתי אליה כמו אל פיק אפ. והנה לכם הערב אני מציג כאן את טקס פרסי פיק אפ שיצרתי בעצמי. *השחקן הטוב ביותר :
אלדד פריבס - רז
ומעיין הרוש - ערן. *שניהם הפ השחקנים הטובים ביותר על הסט. *השחקנית הטובה ביותר:
אוולין הגואל - ברוריה. ובמקום השני: יש תיקו!!! עדה פסקל וגם הלנה שטקין "המכונה" סווטלנה. **הסצנה הטובה ביותר: ברוריה על המטוס עם איציק כהן כשהוא מפתה אותה לאכול שוקולד חם! *** הזוג הכי לא מעניין : שירה ואדם. ***הזוג הכי כן מעניין : רזי רז וערן! *** המשפט הטוב ביותר: עדה פסקל: "פרנק סינטרה יעשה ככה,ואני יעשה ככה... ואבא של ברוריה ,תסלחו לי על הביטוי ישיר לנו... אדא דו דו דו !!! הערב,זו תהיה הפעם האחרונה שאני אצפה בתוכנית שלטעמי היא טובה. ולי? לא אכפת שהמון בכלל לא אהבו אותה. מצידי שיטבעו במים הכחולים של הטוילט! ביי! אהבתי להיות חלק מהפורום.
שלום, הערב בצער רב וביגון קודר ניפרד כולנו מפיק אפ. אכן פרידה קשה. אני מאוד אהבתי את פיק אפ,לא הייתה סדרה בשנתיים האחרונות שממש נקשרתי אליה כמו אל פיק אפ. והנה לכם הערב אני מציג כאן את טקס פרסי פיק אפ שיצרתי בעצמי. *השחקן הטוב ביותר :