טקס פרסמי עמ"י הרביעי יוצא לדרך

perrinat

New member
../images/Emo106.gifטקס פרסמי עמ"י הרביעי יוצא לדרך

הטקס יתקיים ב-24 המועדון בתאריך 26.12. את המועמדים ניתן לדרג באתר של הערוץ, החל מה-20.11. והמועמדים הם
זמר השנה: אריק ברמן בועז שרעבי יוני בלוך עידן יניב שלומי שבן
זמרת השנה: אפרת גוש דנה אינטרנשיונל יהודית רביץ מירי מסיקה שרית חדד
הרכב השנה: היהודים כנסיית השכל מטרופולין מלכת הפלקט סינרגיה
תגלית השנה: דידי ארז הבנות נחמה התקווה 6 קובי אפללו רן דנקר ועילי בוטנר
אלבום השנה: היהודים – פורטה כנסיית השכל – אוטוביוגרפיה מטרופולין – הסליל נעם רותם– עזרה בדרך שלומי שבן - עיר מה אתם אומרים? מישהו חסר לכם ברשימה? למי תצביעו ומי נראה לכם שיזכה? שרשרו לכאן

אני בטוחה שיזכו....

זמר:אריק ברמן זמרת:דנה אינטרנשיונל /מירי מסיקה הרכב:כנסיית השכל/סינרגיה תגלית:רן דנקר ועילי בוטנר אלבום:כנסיית השכל – אוטוביוגרפיה

shay08

New member
אבל למה בבמה המעפנה הזאת?../images/Emo4.gif

שיעשו ביד אליהו או גני התערוכה כמו מלפני שנתיים.

אושRתי

New member
ההימור שלי

זמר השנה: אריק ברמן זמרת השנה: יהודית רביץ/מירי מסיקה הרכב השנה: כנסיית השכל/מטרופולין/סינרגיה תגלית השנה: רן דנקר ועילי בוטנר אלבום השנה: כנסיית השכל – אוטוביוגרפיה/מטרופולין – הסליל

ג ב ש ו ש

New member
אני רק מקווה מאוד..../images/Emo88.gif

שדנה תזכה בזמרת השנה
אם יש מישהי שמגיע לה זו רק היא.

hilali1

New member
ההחירה שלי.. (שזה בטח לא מה שיהיה)

זמר השנה: אריק ברמן זמרת השנה: מירי מסיקה הרכב השנה: מטרופולין תגלית השנה: קובי אפללו אלבום השנה: מטרופולין – הסליל

hilali1

New member
יש לו שירים מיוחדים.

הקול שלו לא רגיל בפלייליסט ברדיו שלנו.

gray star

New member
תגובה

זמר השנה: אריק ברמן- הייתי רוצה שיזכה בועז שרעבי יוני בלוך- הייתי רוצה שיזכה, נראה לי שיזכה עידן יניב שלומי שבן- הייתי רוצה שיזכה זמרת השנה: אפרת גוש- הייתי רוצה שתזכה, נראה לי שתזכה דנה אינטרנשיונל יהודית רביץ מירי מסיקה שרית חדד הרכב השנה: היהודים כנסיית השכל- הייתי רוצה שיזכו, נראה לי שיזכו מטרופולין מלכת הפלקט סינרגיה תגלית השנה: דידי ארז הבנות נחמה- הייתי רוצה שיזכו, נראה לי שיזכו התקווה 6 קובי אפללו רן דנקר ועילי בוטנר אלבום השנה: היהודים – פורטה כנסיית השכל – אוטוביוגרפיה- הייתי רוצה שיזכו, נראה לי שיזכו מטרופולין – הסליל נעם רותם– עזרה בדרך שלומי שבן - עיר- הייתי רוצה שיזכה

ג ב ש ו ש

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

הן פרצו השנה ובגדול.. את השירים שלהן שמעתי כ"כ מזמן ולא האמנתי שפתאום הן יתמודדו בטקס עמ"י,במצעדים שבועיים וכו'...

eden83

New member
../images/Emo187.gifההימור שלי

זמר:אריק ברמן זמרת:מירי מסיקה
הרכב השנה: מטרופולין תגלית השנה: הבנות נחמה אלבום השנה: מטרופולין-הסליל

למעלה