יום חמישי 28.10

ferrytale

New member
../images/Emo244.gif../images/Emo222.gifהודעות וסקירות כלכליות../images/Emo39.gif

ferrytale

New member
../images/Emo132.gifארועים שעתידים להשפיע על מצב השוק../images/Emo63.gif

מצורפת תמונה. (הועתק מאתר Forexpros)

tradespot forex

New member
סקירה טכנית יומית 28.10

בתחילת חודש אוגוסט החל הצמד בירידה לאחר שקיבל התנגדות ברמה של 1.60. ניתן להגדיר רמה זו כחזקה הן מבחינה היסטורית והן מבחינה פסיכולוגית (המחיר נוטה לעצור במחירים עגולים). לאחר שנתמך ודשדש סביב רמת ה- 1.5345 החל הצמד לעלות שוב. אנו רואים שהמחיר התקשה לפרוץ את רמת ה- 1.60 פעם נוספת והחל בירידה קלה. באמצע השבוע שעבר הצמד נעצר ברמת התמיכה ב- 1.5648 ובממוצע הנע של 50 הימים והחל לעלות פעם נוספת. ניתן לראות כי נוצרה לנו תבנית בגרף היומי של "כוס וידית" וכעת אנו מחכים לפריצה למעלה של תבנית זו. אישור השלמת התבנית תתבצע לאחר סגירה של נר יומי מעל הרמה 1.60. יש להזכיר כי התבנית הינה ממשיכת מגמה ובמקרה של פריצה הצמד צפוי להמשיך במגמת העלייה שנוצרה. ניתן לתת הוראה לעסקת לונג מעל קו ההתבוננות של 1.60 עם הגבלת הפסד ברמה של 1.5970, שזוהי רמת תמיכה מה- 15.10 (נמוך יומי). בנוסף ניתן לראות כי מתנד ה- RSI מקבל תמיכה בקו ה- 50 – דבר המעיד על המשך מגמת העלייה.

ferrytale

New member
../images/Emo202.gifניתוחים יומיים וטריידים ע"פ צמדים../images/Emo40.gif

ferrytale

New member
לונג../images/Emo45.gif

מצורף קובץ... סטופ - 1.5764 כניסה - 1.5783 יעד - 1.5876

ferrytale

New member
עדיין בפנים - מתקדמת ליעד../images/Emo45.gif

מצורף גרף, הורדתי את היעד קצת - יותר לכיוון שלי. יעד - 1.5856

EURUSD22

New member
החילוזן באמת במקום ../images/Emo13.gif

הלילה והבוקר מסתמנים כתיקון לירידות של הימים האחרונים. על אף שאני סוחר את התיקון הזה אני בהיכון לסגירת הפוזיציה ולפתיחה של שורט במידה שהאיתותים המתאימים יגיעו. יתכן שנראה היפוך כזה לקראת 1.3870 ממש בשעה-שעתיים הקרובות. יום מוצלח

richy9

New member
הצמד עלול לחתוך ממוצע 10 דק כלפי מטה

אם יקרא אולי יהיה כאן טרייד.

למעלה