ילדים ומתנדבים היום בתפוז

../images/Emo106.gif ילדים ומתנדבים היום בתפוז

אילת ממיסדי גן המבוסס על שיטת הטאו-סנגה, שיטת חינוך ייחודית שמקורה במזרח מתארחת היום בשעה 17:30 בפורום גננות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להוסיף את שאלותיכם לשרשור בפורום.
"יש לך חבר בישראל" – פרוייקט הקשר בין ספורטאי המכבייה לתושבי ישראל יוצא לדרך! בואו ליצור לכם חברים מבין אלפי הספורטאים שיגיעו למכבייה ביולי 2005. לפרטים נוספים ולאפשרויות נוספות להתנדבות במכביה אתם מוזמנים לבקר באתר המכביה ולהרשם לפרויקט.
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

אמ. היי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

פורום נחמד יש לכם כאן.. המ. אני אשמח הצטרף:) קוראים לי אלה ואני בת 16 וחצי. בעונה הזאת אני בעד קונסטנטין..(כן, עוד אחת)ומריו(
) שמסתבר שהיה דיי טיפש. אנתוני(?) גם נחמד:) הבנות אני חושבת היו השנה דיי נפילה. אין אפאחת שאני באמת חושבת שצריכה לעלות לגמר.. ואלה שחשבתי שכן כבר נפלו
זהו בערך:) יומטוב

IrishKiss

New member
היי:)

אני מיקה...ברוכה הבאה!!! גם אני בעד קונסטנטין ואנטוני...ואני גם ממש אוהבת את בו! ואני לא יודעת אם אני מסכימה איתך בקשר לבנות...יש שם כמה ממש טובות! אבל הבנים שולטים בעונה הזאת...אין מה להשוות!

Fairywitch

New member
ברוכית

אני חנה, 28, מחיפה. את מוזמנת לשוטט גם בגלריות, בקישורים, להשתתף בסקר וכו'. תהני

למעלה