ליגת הפורום - סיבוב 2

../images/Emo106.gif ליגת הפורום - סיבוב 2 ../images/Emo106.gif

עקב טעות שלי - אל תשאלו
- יש לנו בסיבוב השני 18 מתמודדים במקום 16: האחד שעלה כ"כרטיס חופשי" ועוד שניים שגם כן קבלו כרטיס כזה, בעוד מתחרה אחד שזכה בסיבוב הקודם, לא יצר איתי קשר, והוחלף בעוד 'מפסיד' מהסיבוב הקודם. בקיצור, יהיה מעניין.... אני אעלה את שני המשחקים הראשונים בסיבוב השני, מתישהו בשעות הצהריים או אחה"צ. בהצלחה!

../images/Emo106.gif סיבוב 2 - משחק 1 ../images/Emo106.gif

כמו בסיבוב הקודם, גם כאן עליכם לבחור ברשימה האהובה עליכם. הרשימות מורכבות מ-10 האלבומים אשר הוצגו בסיבוב הקודם, וב-3 אלבומים חדשים שהוספו לסיבוב הזה. ניתנות 24 שעות להצבעה. רשימה מס' 1 1. jethro tull-aqualung דיסק קסום..מן סוג של פולק אירי עם חליל וגיטרה חשמלית שאיך שהוא מתחברת לרוק מתקדם..פשוט מקסים, עבודת חליל מעולה, מילים שקולעות בול לרגש...כששמעתי את זה היתה לי צמרמורת, אין מה להגיד..יצירת אומנות 2.the who-tommy שמעתי את הדיסק מכיוון שאבא שלי אמר לי שיצאה אופרת רוק של להקת"המי"..ואני אהבתי אופרות רוק באותה תקופה אז השגתי עותק של הדיסק ושמעתי...וזה גם, אומנות מפיו של טאונסנד, מילים קולעות בול, מוזיקת רוק בריטית איכותית מאוד וגיטרות נחמדות...אהבתי מאוד מאוד!"see me, feel me,touch me, heal me" 3.camel-mirage קניתי אותו לא ממזמן בגלל השיר נימרודל, והוקסמתי, דיסק איכותי, הרוק הכ מתקדם ששמעתי עד עכשיו, אורגניות מטורפופת וגיטרות מצויינות...ובגלל נימרודל, אין מה להוסיף יותר! 4.משינה-מפלצות התהילה כולכם צריכים לשמוע משינה..להקת הרוק הטובה בישראל אי פעם..המלצתי דווקא על זה כי הוא שונה משאר האלבומים שלהם, יש יותר נגיעות של רוק מאשר של פופ, ואני חושב שהוא גם די פסיכודלי בחלק מהשירים..לא במוזיקה, בכוונה, אלבום מצויין ומהנה לשמיעה כל פעם מחדש 5.beatles-sargent pepper´s lonely hearts club band קניתי גם את הדיסק לפני כמה ימים בגלל ה"ביטלמניה" שנפלה עלי, ומשמיעה ראשונה לא אהבתי חוץ מ4 שירים...משמיעה שניה זה דיסק מצוין, פסיכודליות במיטבה, עם לוסי בשמיים עם יהלומים ועם הלהקה של הלבבות הבודדים...כולם לשמוע!חובה beatles-magical mystery tour.6. הדיסק היחידי שלהם שנחל איזשהו כישלון, ולדעתי הוא הכי טוב שלהם...עם שדה התותים, ופני ליין, ועם עוד שירים איכותיים...גם די מתקדם לדעתי...i´m the eggman(whooo 7.כוורת- הופעה בפארק. כשהיתי בן 7 אחי התחיל לשמוע את כוורת, והתאהבתי בשירים ה..מצחיקים עם המוזיקה האיכותית שלהם...פשוט איכותי, אחי לקח את הדיסקים שלהם והשאיר לי את זה שהכי אהבתי...הופעה בפארק, השירים הטובים בביצועים איכותיים...פשוט כיף לשמוע אותם לפעמים כדי לצחוק ולהירגע.. 8.pink floyd-dark side of the moon נדוש אבל אני לא יכול לעבור יום בלי לשמוע..קליל ואיכותי, נותן לי הרגשה לכל הזמן, אין לי עוד מילים עליו... 9.pink floyd-atom heart mother בגלל היצירה הגדולה, בגלל השירים האקוסטים הגדולים, בגלל אולד פט סאן..ולא דווקא בגלל הארוחת בוקר...דיסק מצוין ואיכותי 10.king crimson-court of the crimson king שמתי אותו אחרון בגלל שזה דיסק קליל, כיפי, עם חליל מרגיע, עם מוזיק המקפיצה, עם מזויקה שקטה, עם כל המוזיקות שרק תרצו, מומלץ בחוווווווווום 11. david bowie-ziggi stardust 12. שלום חנוך ואריק איינשטיין-מוסקט 13. led zeplin-led zeplin iv מול רשימה 2 1. Camel- music inspired by the snow goose דיסק אינסטרומנטלי בלבד. היות ואני אוהבת דיסקים אינסטרומנטלים מאוד, זהו אחד הדיסקים היותר טובים ויפים שאהבתי !! השילוב של הקלידים, תופים גיטרות לסוגיהן, והכי הכי כלי הנשיפה המדהימים!!! והחלילים בעיקררר- עושים את הדיסק להנאה מרובה עוד יותר!! ללא ספק זהו אחד הדיסקים האינסטרומנטלים הטובים ביותר לדעתי. 2. King Crimson- in the court of the crimson king וואו, מה אני יכולה לספר על הלהקה הבכלל מופלאה הזאת, די תהיתי איזה מהדיסקים שלהם לרשום, קינג קרימזון, להקה הנחשבת פרוג. במשך כל שנותיה, הרכב חברי הלהקה לא היה קבוע אף פעם, מלבד ראש הלהקה, מקיימה, והלב שלה בעצם-רוברט פריפ. השאלה המצחיקה כאן, היא כיצד כל דיסק (שמלבד פריפ), אין אדם אחד שהשתתף בדיסק אחר, ועדין כל הדיסקים של מדהימים !! כל כךךךךךךךךךך ?? בחרתי את הדיסק הזה, הראשון של קרימזון, אני לא יודעת למה, אבל הוא בהחלט אחד האהובים שלי מסגנון הפרוג-רוק. 3.dream theater- Scenes from a Memory 4.dream theatre- images and words טוב, אז דרים תיאטר, אני בכלל חושבת שזאת להקה מעולה!! אומנם השילוב שלה של פרוג-מטאל.. ואני לא חובבת מטאל בכלל!!! אבל השילוב שהיא עשתה הוא שאין לי מילים בכלל. יפיפיה! הלהקה הזאת ממש מצויינת לדעתי! ושני הדיסקים האלו, הם מהאהובים עלי שלהם, ובכלל!! אז "סצינות מזיכרון" היא אופרת רוק (מזכיר קצת איזה דיסק אחר ) באורך 77 דקות. כאשר "סצינות מזיכרון" נקרא גם מטרופוליס-החלק השני. חלק ראשון של מטרופוליס הוא הדיסק השני שכתבתי, אימג´ס אנד וורדס. בכל אופן, זאת לדעתי חוויה יוצאת דופן להאזין ולהקשיב לשני האלבומים האלו. 5. led zeppelin- 1973 Houses of The Holy 6. Led Zeppelin - Led Zeppelin IV 1971 לד זפלין, אחת הלהקות האהובות עלי, ושיש לציין, בין ההכי טובות בהיסטורית הרוק. שני הדיסקים הנ"ל הם בין ההכי מוכרים של זפלין. שני הדיסקים הנ"ל הם ממש יצירת מופת, ואני כל כך אוהבת את הלהקה הזאת , והביצועים שלהם, המילים, הלחנים, ואני חושבת שאין אף שיר אחד שאני לא אוהבת שלהם. לכן, אני לא יכולה לשים דגש על דיסק ספציפי שלהם שאני הכי הכי אוהבת, אבל בכל זאת בחרתי בדיסקים האלה, כי אותם שמעתי יותר פעמיים מכל שאר הדיסקים האחרים. אך בכל זאת, כל הדיסקים שלהם הם יצירות מופת מא´- עד ת´. להקה מדהימה! עשתה שינוי ענק לדעתי, בתחום הרוק הספציפי שבו היא נוגעת( או אפילו בכלל ). 7. pink floyd- meddle 8. pink floyd- Wish you were here 9. pink floyd- the division bell 10. pink floyd- the piper at the gates of dawn 11. david bowie- hunky dory טוב, אז נכון שזיגי סטארדאסט, אולי נחשב ההכי טוב שלו!!!!(שאני ממליצה גם עליו!!!) אבל אי אפשר להתעלם מהאנקי דורי!!! יוווו זה אחד הדיסקים המעולים!!! בשבילי זיגי וזה הם ממש אותו דברים... חומרים ממש מעולים דיויד בואי בכלל אומן שאני מעריכה מעל ומעבר. וזהו 12.miles davis-kind of blue וואוווו.. קודם כל כחובבת ג´אז ובלוז מאודד.. אני חייבת לרשום את הדיסק המדהים הזההההה. אני חשובת שזהו הדיסק הכי טובבב של מיילס דיוויס, ובכלל מהווה פריצת דרך במוזיקת הג´אז בכלל.. אחד האלובמים היותר טובים בתחום זה.. לאוהבים כמובן, אני ממליצה !! 13. B.B. King & Eric Clapton - Riding With The King (2000) אויי סוף סוף השגתי את הדיסק הזה שכל כך רציתי ושמעתי.. מה יש להגיד מדהים. בי בי קינג ואריק קלפטון בדואט מקסיםםםםםםם שנעשה בינהם והוקלט לראשונה ב2000. דיסק בלוזי יפייפהההה .. אוי אוי הגיטרות של קלפטון בהחלט יותר ממולץ ללשמוע!!!!!!! ההצבעה תסגר מחר ב-12 בצהריים.

avki

New member
אחח אחח כה קשה...

רשימה 2! לא! לא! לאאאאא!!!!!! רשימה 2...

GingerBread Man

New member
רשימה 2

אבל זה קשה ממש ממש ממש. שתי הרשימות מעולות, אבל הגיוון ברשימה השניה הכריע את הכף.

Shakty

New member
עדיין 2 (גם בחרתי אותה בסיבוב הקודם

למרות שציף לא הגבילה בסגנונות - מיילס דיוייס הוא האבא והאמא המוסיקלים שלי. יש לי משהו כמו 30 דיסקים שלו בקונסטלציות שונות (כולל בוטלגים) KIND OF BLUE היה פיתוח של של מיילס ונקודת המעבר מHARD BOP לג'אז מודאלי - הרבה אנשים מתארים אותו כאלבום הג'אז הדפנטיבי למרות שמי שמכיר ג'אז יודע שאין דבר כזה... זהו אלבום שאי אפשר להמעיט בחשיבות המוסיקלית שלו - בהחלט אחת מהפסגות המוסיקליות בהיסטוריה. שאלו פעם את פרנק זאפה האם לדעתו הג'אז מת, הוא ענה :No Jazz in not dead it just smells funny... אי אפשר לתרגם את זה - אבל מי שאוהב ג'אז יודע בדיוק למה זאפה התכוון.

Davidson

New member
רשימה 1

אולי בלי ד"ט וזפלין היה סיכוי לשניה, אבל... טוב נו. ההפרש לא היה כזה גדול בין שתי הרשימות.

afon

New member
רשימה אחת

רישמה 2 יותר מדי פלויד, לא מרוצה מדרים ט'יאטר, הקאמל המירז וקרימסון נכנסים גם ברשימה הראשונה. רשימה אחת קאמל, קינג קרימזון, המי, לד זפלין, ג'טרו טול... כמו שצריך! אני אדלג על 2 הישראלים שלא ממש מגיע להם להיות שם. אה וכמובן אטום הארט האהוב עלי ביותר!

Liorking

New member
רשימה 2

יש יותר פינק פלויד, יש דרים ת'יאטר, יש מיילס דייויס. למרות שברשימה 1 יש זיגי סטארסדט, אני בוחר ברשימה 2.

שאנסה שוב את שיטת הניקוד?

רשימה 1 אקוולנג 0 טומי + קאמל 0 משינה 0 (פעם אהבתי אותם. אבל הם נמאסו). סרג'נט פפר ++ ביטלס MMJ +++ יופי של דבר, גם אם זה לא אלבום מגובש. כוורת 0 אהבתי אותם בחטיבת הביניים. אז הם עוד היו קיימים. DSOTM +++ AHM ++ יצירת הנושא אינה טובה. APB הוא קטע עם כוונות טובות, שנכשל. שאר הקטעים הם בין הדברים הטובים ביותר שהם יצרו. קינג קרימזון ++ מפאת הנוסטלגיה בלבד. זיגי ++ שלום ואריק 0 לא חושבת ששמעתי, אבל הצירוף הזה כבר לא עובד, וממילא הוא בעייתי בעיני. זפלין ++ לא היו כוס התה שלי, בזמנם. עכשיו אני יותר סלחנית. סה"כ 17. רשימה 2 קאמל 0 קרימזון ++ ד"ת 0,0 לא מכירה. אבל פרוג-מטאל זה לא כוס התה שלי. זפלין ++, ++ ארבעה אלבומים של הפלויד - קצת overkill: meddle +++ division bell + WYWH +++ פייפר +++ האנקי דורי ++ מיילס דייויס + פעם מאוד אהבתי את האלבום, אבל התעייפתי. קלפטון וקינג ++ שמעתי רק קטעים ממנו ולא את כולו. אבל. סה"כ 21 נק' אבל אני מורידה 3 נק' על ה-overkill. מאידך, רשימה 2 מקבלת שלוש נקודות בונוס +++ על הכללת אמנים שחורים (דייויס, בי בי קינג). ז"א, רשימה 2 לוקחת, למרות dream theatre ושאר הירקות.

melancholy man

New member
Riding With The King

אלבום מצויין, רק בשבילו שווה לבחור ברשימה 2, ומיילס דיוויס זה בכלל מתנה, אז אני נשאר עם 2, ולו בשל 2 אלה. פשוט אין מספיק אלבומים של DT שיכלו לגרום לי לא לבחור ברשימה עם קלפטון קינג ודייויס.

deePink

New member
2. בעצם 1....

בחרתי ב2- לא בגלל שמגיע לה לעלות יותר מידיפ"פ. כמה פ"פ אפשר? אני אוהבת אותם והכל אבל יש גבול... מצד שני מידל
קנה אותי ואני לא יכולה להצביע פעמיים נגדו! בטח לא אחרי שהמלצתי עליו בקומונה של פרניז... למרות שב1 יש יותר טובים וגם את הלבבות הבודדים של הביטלס... אבל למה להוסיף את הband? לא הבנתי... טוב הסתכלתי שוב על הרשימות ו... בעצם שניתי את דעתי 1 סופי...
((אולי ההמלצה מפצה על פעמיים נגד מידל...)) וזה רק מוכיח שהרשימה ה2 "חלשה" מידי....

מורנא007

New member
רשימה מס' 1

בגלל הגיוון הגדול יותר מרשימה 2, (שבה יש 4 אלבומים של פינק פלויד).

למעלה