מצעד העשור - גרסאת מאדים - הזוכים

../images/Emo106.gifמצעד העשור - גרסאת מאדים - הזוכים../images/Emo106.gif

והנה הם הזוכים במצעד העשור של הפורום! בגלל שהייתה לכם התלבטות כזאת קשה- אז כשאנשים קבעו 2 דברים כמקום ראשון כי הם פשוט לא ידעו לבחור איזה אז.. החשבתי את שניהם. כי 30 זה שלמות !
ואני מבינה את הקושי. אז הנה הזוכים..
שיר העשור.......
THE KILL!!!! http://www.youtube.com/watch?v=dPIKNbvMuFg במקום השני- Kings and Queens ו A Beautiful lie במקום השלישי - כל השאר ..
שקר העשור.......
הדיסק יצא בקרוב (מ מ ש) במקום השני - התביעה על סך 30 מיליון דולר במקום האחרון - הyearbook
הראיון המצחיק ביותר של העשור.....
ובכן, יש לנו שניים- Goofy as a goose http://www.youtube.com/watch?v=w9A6CV39vB8 ו... המנחה המסכנה מOCTV http://www.youtube.com/watch?v=JDGS13QLH88 במקום השני - תומו מלכת קרואטיה, ג'ארד והבלאקברי ו.. "תפסיקו לגעת בי" במקום האחרון- כל השאר
דיסק העשור.....
THIS IS WAR!!! במקום השני - A BEAUTIFUL LIE והשלישי - THIRTY SECONDS TO MARS
צמיד העשור.....
הצמיד האדום!!!!!! במקום השני- הצמיד הלבן ובשלישי- השחור
שיר שלא יצא של העשור.....
phase 1: phortification http://www.youtube.com/watch?v=JCt-fX1z8D8 במקום השני - Vallhala במקום השלישי - Revolution
סטייל העשור.....
סוניק וחבריו!!!!! מקום השני - גלאח זה הכי אחי, ו..אני גברי משמע אני מזוקן מקום שלישי- כל השאר
הופעה חיה של העשור.....
attack בפינקפופ http://www.youtube.com/watch?v=vzMx_UxqVWQ&feature... וEDGE אצל קונאן אובריין http://www.youtube.com/watch?v=1zVYhOOPJ-c&feature...
משימת העשור.....
FACES OF MARS מקום שני- GLOBAL GLYPHIC ASSAULT ומשימת התמונות מקום שלישי- כל השאר

שכחתי את השאלון

שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
שיר השנה שלכם:
ספר השנה:
סרט השנה:
איך עברה עליכם שנת 2009? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?
מה עשיתם בסילבסטר?

../images/Emo139.gif עונההה על השאלון

שם: דניאל XD גיל: 14 וחצי עוד מעט תאריך לידה: 22/10/95 מקום מגורים: חולון מה אתם עושי/ם בחיים כרגע: לומדת, רוקדת, מחליקה, סוג של שרה. מה אתם שומעים עכשיו? תנוו ליי לחשוב... נו באמת את this is war שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: kings and queens הMTV חרש עליו וכן גמאניי D: שיר השנה שלכם: this is war של 30 כי הוא מדהים בעיני ואם לא של שלושים אז 21 guns אולי.. 0.0 ספר השנה: שומרת אחותי סרט השנה: ווואוו היווו מלא.... אוליי המסור 6 0.0 איך עברה עליכם שנת 2009? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב היההה נחמדד וקורעע במיוחדד D: אמממממ ההופעה של סימפל פלאן עשתה לי את השנה כי נגעתי בדיוויד ופייר החזיק לי את היד ושר לי במשך כמה שניות D: מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לקבלל את מהה שהזמנתיי של 30 (שלצערי עוד לא הגיע =[), להנות מהחורף, לשמוע את שלושים, ממממממ ינואר לא כזה משמעותי עבורי D: מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לעשות את כל מה שאני שואפת לעשות, למצוא אהבה, למצוא שמחה, לשמוע את 30 שוב ושוב ושוב, ללמוד מהם, לצחוק מהם, לאהוב אותם, להיות בהופעה שלהם. מה עשיתם בסילבסטר? לא הרבה סתם קצת יצאתי דיברתי לא היה משווו ענקק -.- happy new year

liron138

New member
תשובות לשאלון!..

שם: לירון מנשה גיל:17 וחודש תאריך לידה: 29\11\92 מקום ממגורים: יפו מה אני עושה כרגע: עונה על השאלון..:) מה אתם שומעיםם עכשיו: S&D שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כל שיר של 30STM אבל כדי להיות ספציפיים אז CLOSER TO THE EDGE שיר השנה שלכם S&D ספר השנה: אהבה בדלתיים סגורות\ רם אורן סרט השנה:NEW MOON איך עברה עלי שנת 2009?:וואלה מדהימה ובלתי נשכחת! מה אני מתכנת לינואר?: לעבור את הבגרות במתמטיקה!... מה המטרות לשנה החדשה?: להתגייס בעזרת השם למג"ב מה עשיתי בסילבסטר?: לא חוגגת..לא חג של המדינה שלי!

גמאני

שם: שני סופר גיל: 19.5 תאריך לידה:1.5.1990 מקום מגורים: פתח תקווה. מה אתם עושים בחיים כרגע: חיילת. מש"קית תחקור בטייסת מסוקי קרב
, מחכה לצאת לקצונה. מה אתם שומעים עכשיו?Stone temple pilots - wicked garden שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:המממ.. Close to the edge שיר השנה שלכם:ק ש ה.. Lovers in Japan - Coldplay ספר השנה: Twilight Saga אין ספק. סרט השנה: Twilight איך עברה עליכם שנת 2009? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? המממ.. עופרת יצוקה? הגעתי לטייסת ב2009 אז עופרת יצוקה אני זוכרת, וסך הכל הייתה שנה טובה, מבלבלת, אבל עברה ממש ממש מהר. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לסגור את הכל הדברים עם הנסיעה להופעות של 30 בפברואר, לעבור את הועדת חריגים ולהתקבל לקצונה מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לעבור את הוועדת חריגים ולהיות קמ"נית במקום טוב, או לחילופין, להשתחרר, למצוא עבודה טובה ולטוס לחו"ל ואז ללמוד
מה עשיתם בסילבסטר? ישבתי בבית קפה עם חברה שלי ואכלנו לנו בכיף. התחלתי את הסילבסטר רגוע, בבטן מלאה

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם: אילנה
גיל: 16 תאריך לידה: 18.11.93 מקום מגורים: קרית גת מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת. מה אתם שומעים עכשיו? Muse - Feeling Good שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: כמעט כל האלבום החדש של 30, אבל הכי הרבה לHurricane בגרסא עם קאניה ווסט שיר השנה שלכם: קשה! בעברית קטיפה שחורה של רוקפור, ובאנגלית K&Q של 30 ספר השנה: גם זה ממש קשה. 3 הספרים הראשונים של דמדומים אני חושבת... וגם לפני שאמות של ג'ני דאונהם סרט השנה: New Moon! דיי מדויק כמו בספר איך עברה עליכם שנת 2009? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב הרבה דברים נחמדים
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא ממש. בגרות באנגלית ב21 לחודש ולהתכונן לגדנ"ע מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לסיים י"א כמו שצריך, להתחיל עם התהליך של הרשיון, וליהנות המון
מה עשיתם בסילבסטר? ערב שקט בבית עם חברה טובה שתהיה לכולנו שנה טובה

BtHeS 94

New member
יאפ,היה לנו עשור ממש מעניין

העשור שעבר היה ה-עשור,תודות ל-30 האלה D: וזה היה ברור שthe kill יהיה שיר העשור-כי זה פשוט שיר מדהים ובלתי נשכח D: חחח לדעתי abl היה יותר טוב מ-TIW (למרות שגם הוא מעולה,ממש מעולה)- אבל לאמשנה... וואי,היה די מבאס לחכות כ''כ הרבה לאלבום.. למרות שבסוף יצא שהיה שווה לחכות-כי האלבום מדהים. אבל לאיודעת,אהבתי את ABL יותר OO'' אהבתי ת'מצעד שעשיתם כאן.. ונקווה שנזכה לעוד הרבה עשורים שבהם 30 יעשו מוזיקה טובה D: I WISH U TO HAVE THE HAPPIEST NEW YEAR <333 שתהיה לכולכם 2010 הכי מדהימה בעולם.. בזכות הפורום הזה,והקבוצה שלכם בפייסבוק,והמפגש- הכרתי אנשים מדהימים...

Why So Serious

New member
יאי עונה

שם:סתיו גיל:16 וחצי תאריך לידה:2.9 מקום מגורים:חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים קשהקשה מה אתם שומעים עכשיו? הסימפסונים בערוץ 14 לול שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: באד רומאנס שיר השנה שלכם: באד רומאנס ספר השנה: אשתו של הנוסע בזמן סרט השנה: הארי פוטר 6 איך עברה עליכם שנת 2009? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: המוות של דה רב:( מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לימודיםםםםםם מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להוציא בגרות?XD מה עשיתם בסילבסטר?

I AM7

New member
../images/Emo104.gifTHE WAR IS WON../images/Emo104.gif

שם: חלי גיל: 18 וחודשיים כבר! תאריך לידה: 28/10 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת , בעוד חודש ויומיים אני מתגייסת מה אתם שומעים עכשיו? תמיד לא אהבתי את השאלה הזו - אין מה לענות בה... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 30 Seconds To Mars - Night Of The Hunter מכירים? שיר השנה שלכם: שאלה קשה... לא חשבתי על זה סרט השנה: בדרך לחתונה עוצרים בווגאס ממש אהבתי את הסרט חח...יש בטח עוד אבל אני לא זוכרת איך עברה עליכם שנת 2009? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : טובב...אני זוכרת שבאפריל הייתי באילת עם חבר מאוד טוב שלי ,ונהנתי...אממ...היה לי נשף כיתתי מעפן ..סיימתי בית ספר~!...חברים חדשים נוספו לחיי וכמובן שהתאכזבתי מדברים שקרו לי , מאנשים שהיו חברים שלי.. הייתה שנה לא הכי מוצלחת שיש...ואני מקווה ש2010 תהיה שנה טובה !...בוא נגיד ככה, כולי תקוות. בקרוב גם צבא! אני גודלת! מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אני לא יודעת איך להגיד לבוס שאני עוזבת חח בטח אני אקנה דברים לצבא. בעיקרון לא מתכננת שום דבר , הכל ספונטני אצלי:) יכול להיות שאני אסע לאילת עם משפחתי מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? אמרתי כבר צבא??? להשכיל = ללמוד וגם להצליח!(בעזרת השם!) , אני בטוחה שזו תהיה שנה מאתגרת ומעניינת - שתעבור בכיף! מה עשיתם בסילבסטר? יצאתי למסיבה , פתחתי שנה כמו שצריך:)......גם בחמישי וגם בשישי - כי לא הספיק לי
ש נ ה ט ו ב ה

למעלה