מקסימום כבוד למנהל הפורום שלנו

ב ז ו ק ה

New member
../images/Emo106.gif מקסימום כבוד למנהל הפורום שלנו

גיל שיידי ראנקין שזכה אחרי קרב לא קל בכלל בתחרות הדאנסהאל רגאיי קלאש. הרבה ריספקט - קרב ראוי ומעניין מאד היה הפעם. שרשרו חוויות ועניינים אם בא לכם.. אני אוסיף עוד דברים מחר (כי כרגע אני מחוק והשעה 4:55 לפנות בוקר). Bless ושבוע טוב.

Carcass

New member
איך הקדמת אותי ?../images/Emo2.gif:- BIGGGGGG UPPPP SHADYD

מלך !! מזל טוב אחי,ובתכלס לא היה לי שום ספק מהצ'ון הראשון שאתה לוקח את זה. big up an all a respek bredren, השבוע רגאי אינה סאמאריה פרוג'קט מתאחדים לסשן רביעי במספר טו בלודקלאטטטט אז צפו פגיעה סופ'ש הבא...... ראפאמפאמפאם.

Ras Or

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif Voice of Thunder

תודה ענקית חברים!

לא יודע כמה קלישאתי זה יישמע (וגם לא ממש אכפת לי), אבל באמת לא חשבתי שאנצח כשנרשמתי לתחרות. רציתי לעשות חוויה מתקנת לתחרות הראשונה שהייתה בג'ה פאן, בה רמי גראמי שכנע אותי להשתתף באותו יום, ובסוף למרבה האכזבה ירדתי ראשון מהבמה. ללא ספק חוויה מתקנת. אני חושב שהערב הזה הראה מעל הכל שיש צמא בארץ לרגאיי ישראלי אותנטי כמו שהיה יותר לפני כמה שנים, לא רק בסאונד סיסטם (שזה מה ששולט בשלוש השנים האחרונות), אלא בהופעות חיות של אם סי'ז. צריך לתת הרבה ריספקט למני ראסטה ליון שאירגן כבר שלושה ערבים כאלה, ולאודי באבארוטס שיזם את הנוכחי (להבנתי). עם הזמן הגעתי למסקנה עם עצמי שתרבות מוזיקה אמיתית אף פעם כנראה לא תהיה לנו בארץ, אבל זה לא אומר שצריך להפסיק ליצור, ומי שמוזיקה זורמת לו בדם חייב לעשות עם זה משהו SEEEN. כמו שנאמר: Don't mush up creation! כבוד לכל מי שהגיע, מקווה שנהנתם. כן ירבו! שיידי (AKA Action Hero)

babaroots

New member
ברכות, הבהרות ושאר ירקות...

ביג אפ שיידי ראנקס על הניצחון ועל השליטה לאורך כל התחרות על כל הרידמים זה מה שגרם לי ולכל השופטים להכריע לטובתך... הרבה כבוד גם לשיי שנירשם ברגע האחרון באותו יום ולשאר המתמודדים שהופיעו וכמובן למאסיב ההדוק שמכיר - יודע - אוהב ומעריך את תרבות הסאונד והקלאש. בקשר ליוזמה של הקלאש הנוכחי אז היוזמה היתה של מני ראסטה ליון שאני עושה איתו הפקות משותפות מאז ספטמבר כאשר הקונספט בא ממנו ושאר העבודה על הליין אפ, פירסום, יחצו"ן, וניהול האירוע מתחלק בינינו מהדאנסים במועדון הוויב דרך הממלדת לבוב בקומפורט ועד לקלאש. נכון יש קושי עצום בלבנות תרבות מוזיקה אמיתית בארץ במקרה שלנו בגלל בעיות כלכליות וגם בגלל שרגאיי הוא סגנון מוזיקלי שתמיד היה אנדרגראונד בכל העולם ועוד יותר בארצנו הקטנה אבל בתור אחד שזכה לראות איך תרבות הסאונד סיסטם התחילה בה בתחילת שנות ה- 2000 והגיעה למה שהגיעה אני יכול להגיד ככל הכבוד לכולם... לפני ואחרי כל ההפקות שעשיתי תמיד האמנתי ששיתופי פעולה שונים בין מפיקים, הפקות, אומנים וסאונדים גם מסגנונות מוסיקה אחרים כמו היפ - הופ ואלקטרוני יכול להצליח להרים את תרבות המוזיקה אבל הבעיה העיקרית היא שלא תמיד מקבלים פירגון מכולם כולל הקהל שלא מגיע לקופות... למרות החסרונות האלו אני מתכוון להמשיך לתוך הקיץ עם שיתופי הפעולה.... אז כבר תתכוננו לכמה דאנסים ולאיזה פסטיבל ענק של טראנס עם רגאיי בסוף מאי עד אז אני לוקח קצת הפסקה.

כבוד עצום אודי!

למרות שאין לנו ממש תרבות של מוזיקה בארץ (ואני אומר את זה בצער רב, שלא יובן לא נכון), נקודת האור היא שיש אנשים שאכפת להם ושדואגים להפריח את השממה הזו. האנשים האלו הם נציגים של עצמם בסופו של יום (זה לא שתורמים לזה אנשים כמו שרת התרבות והספורט החדשה שלנו - שבעברה החזיקה גם בתיק החינוך, למרות שאין לה בגרות...), וזה מה שכל כך יפה בכל העניין. בהצלחה עם ההפסקה אודי, מגיע לך! בכמיהה לימים רועשים יותר, שיידי.

JamicaniT

New member
מלך!!

סחתיין עלייך שיידי. שיחקת אותה. היה כיף כיופק :) אגב, למי שמכיר או זוכר. אפשר את השמות של הרידימים שרצו שם בפריסטייל?

gils33

New member
טוטאל ריספקט

כל הכבוד אחד הקלאשים הטובים שראינו מזה הרבה זמן, כבוד גדול לייתר אמ סיס שהיו שם. בלושי

afficoman

New member
ביג אפ שיידי

לצערי הגדול נרדמתי בחצות אחרי שניסיתי את מזלי עם 3 קפה שחור מחוזק הזקנה כן הזקנה... ביג אפ לכל המשתתפים והמארגנים... מזל טוב שייידי ראנקין

למעלה