מקפליי מקום 3

DesertRose7

New member
../images/Emo106.gif מקפליי מקום 3../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif

זה פשוט מעולה, הבנים האלה מראים לכולם מי הם כל פעם מחדש
מקום 3 זה פשוט מעולה
עכשיו כבר לא יוכלו להגיד ש-"מקפליי נכנסים רק בשבועות קלים" כי השבוע היה מאוד קשה והם בכל זאת הצליחו להתברג לטופ 3. פשוט אין עליהם

DesertRose7

New member
כמובן ששכחתי..

עם הסינגל I WANNA HOLD YOU שנכנס היום למצעד הבריטי

just jenny

New member
אוף למה לא ראשון?../images/Emo10.gif

סתם סתם
מקום 3 זה מקום מצוין!! כל הכבוד להם
מי יודע הם יכולים עוד לעלות

T a l14

New member
מקום שלישי../images/Emo106.gif..

זה טופ
זה אפילו מצויין!..חח.. דווקא דיי נמאס לי מלהיות כל הזמן מקום הראשון

danirit1

New member
נצל"ש!!

יש לי שאלה בנות נכון בשיר TCFC אז יש את הקטע של דאגי: but if you turn your back on me now when i need you most but you chose to let me down down down אז יש לי דילמה במשפט: most but you chose to let me down או שזה: most but you just let me down מה אתן אומרות שהמשפט הנכון? ועוד משהו..בשיר no worries אז בקטע של דני: and then we'll fine some wood and make a string guitar או שזה בעצם: and then we'll fine some wood and make a swing and tire מהמשפטים האלה מהו הנכון? אני ישמח אם תענו לי כי חשוב לי לדעת את המילים הנכונות! תודה מראש!!

W3ndy

New member
הנה

TCFC But if you turn your back on me, now, When I need you most, But you chose to let me down NO WORRIES And then we'll find some wood and hell we'll build a fire, And then we'll find some rope and make a swinging tire. מקוה שעזרתי..

danirit1

New member
תודה רבה

אבל האמת אף פעם אי אפשר לדעת כי יכול להיות שצדקתי..זה נשמע אותו הדבר! עוד משהו למשל ב-TCFC יש קטע דל דני: the one in youre hand you won't understand או שזה בכלל: wanting your hand you won't understand ראיתי שתי תרגומים ובכל אחד רשום משפט אחר אלה שרשמתי למעלה למי לעזאזל להאמין??! חח זה נשמע גם וגם זה מה זה מעצבן!!!!!

T a l14

New member
נראה לי המשפט השני

אני דיי בטוחה...אין לי ממש כוח לבדוק זה זה-wanting your hand you won`t understand

loner in love

New member
the one in youre hand

גם שומעים שזה מה שהוא אומר וגם זה מה שכתוב בליריקס בדיסק

LeeR4Ever

New member
נצלש

[סליחה שאני מנצלשת שרשור פעיל לא היה מקום אחר] נמ.. שחר מישהי פה עושה שרשור חיובי? אם לא אני רוצה לעשות

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת הייתי עושדה את זה עד לא מזמן.. אבל ראיתי שפשוט אין תגובות ולעמי לעשות - מה קטע?! קיצר תעשי את.. כל מוצאי שבת.

למעלה