משימת העירום דרגו את התמונות
ס סוניק הקיפוד New member 17/4/08 #22 בתמונה הזאת ספציפית../images/Emo118.gif משהו קצת מפריע לי ואני לא יודע מה- אז 9..
Z zimi5 New member 17/4/08 #18 צלילל כפרהה עלייה !../images/Emo47.gif כל השופטים [חוץ ממקי] בחרו בה כמצצטיינת המשימה !! אתם יודעים מה שמעתי ? :O ש אלה שיחדה את מיקי בוגנים בישביל שיצביע לה :O אבל מה הוא צריךך כסףף !? לא מאמינה לזה כלכךך D:
צלילל כפרהה עלייה !../images/Emo47.gif כל השופטים [חוץ ממקי] בחרו בה כמצצטיינת המשימה !! אתם יודעים מה שמעתי ? :O ש אלה שיחדה את מיקי בוגנים בישביל שיצביע לה :O אבל מה הוא צריךך כסףף !? לא מאמינה לזה כלכךך D:
ס סוניק הקיפוד New member 17/4/08 #23 8../images/Emo118.gif מהפוזה היא באמת דוגמנית, אבל זה לא מתחבר לי עם הקונספט
Z zimi5 New member 17/4/08 #31 תמונה גרועהה....זה באמת נכון הפוזה לא מתחברת! זה לא מתחבר נכון לכל המראה הבובותי שהיה אמור להיותת .... אוליי 6 :O היא הכי פחות יצאה טוב...
תמונה גרועהה....זה באמת נכון הפוזה לא מתחברת! זה לא מתחבר נכון לכל המראה הבובותי שהיה אמור להיותת .... אוליי 6 :O היא הכי פחות יצאה טוב...
X x Marina x New member 17/4/08 #32 ../images/Emo205.gif../images/Emo162.gifהתמונות הכי גרועות. היא לא דומה לבובה לא בפוזה ולא בפנים והיא ממש לא יפה היא קארה .
../images/Emo205.gif../images/Emo162.gifהתמונות הכי גרועות. היא לא דומה לבובה לא בפוזה ולא בפנים והיא ממש לא יפה היא קארה .