סיבוב 1 - משחק 10

../images/Emo106.gif סיבוב 1 - משחק 10 ../images/Emo106.gif

רשימה מס' 1 1. the dark side of the moon- פינק פלויד 2. Thriller- מייקל ג´קסון 3. Ray Of Light- מדונה 4. Innuendo- קווין 5. Rhythm Nation 1814- ג´נט ג´קסון 6. My Love Is Your Love- וויטני יוסטון 7. The Colour Of My Love- סלין דיון 8. Songs In A Minor- אלישיה קייז 9. Dangerous- מייקל ג´קסון 10. With The Beatles- ביטלס מול רשימה 2 1. Pink Floyd-Dark Side Of The Moon 2. Radiohead-OK Computer 3. Led Zeppelin-4 4. The Doors-The Doors- 5. Jim Morrison-An American Prayer (By The Doors) 6. Jimi Hendrix-Electric Ladyland 7. Neil Young-Harvest 8. King Crimson-In The Court Of The Crimson King 9. אריק איינשטיין ושלום חנוך-שבלול 10. The Essential Bob Dylan (ורק כי זה הדיסק היחידי שבו באמת יש את כל המשובחים שלו) ההצבעה תסתיים מחר ב-9 בבוקר.

itaikuskus

New member
איזה חוסר השקעה

גם אני אזרוק מספרים בלי הסבר. pink floyd-dark side of the moon 10 michael jackson-thriller 0 madonna-ray of light 0 queen-innuendo 7 jannet jackson-rythm nation 1814 0 withney huston-my love is your love 0 celine dion-the colour of my love 0 alicia keys (לא ככה מאייתים)-songs in a minor 0 michael jackson-dangerous 0 the beatles-with the beatles-8 ממוצע:2.5 סחתיין על המקוריות,אבל גם חסרים הסברים וגם אני לא סובל את הסגנון..סורי. רשימה 2: pink floyd-dark side of the moon 10 radiohead-ok computer 5 led zeppelin-led zeppelin4 9 the doors-the doors 9 the doors-an american prayer 7 jimi hendrix-electric ladyland 9.5 neil young-harvest 7.5 king crimson-in court of the crimson king 8 אריק איינשטיין ושלום חנוך-שבלול 9 the essential bob dylan 8 ממוצע:8.2 רשימה 2 היא המנצחת.

Shakty

New member
בהתחלה חשבתי שזה בדיחה

מילא ג'קסון אפילו מילא יוסטון אבל סלין דיון ??????? בלית ברירה אני בוחר ברשימה 2

avki

New member
סוף סוף

רשימה שהיא מעולה לעומת רשימה שהיא טובה, אבל זולה ממש. רשימה 2, כמובן.

Liorking

New member
רשימה 2

אגדות הרוק הגדולות מול אלבומי פופ זולים?!

Elinor BC

New member
ואיייייי איזה רשימה פצצה!!! אני בוח

בוחרת ברשימה 2!!! ואיייי רשימה מעולההההההה כל הדיסקים האהוביםםםם!! ממש כל ה10!! מעולההההההה

רשימה 2

האחיינית שלי(!) שומעת את רשימה 1, זה לא הסגנון האהוב עליי במיוחד. רשימה 2 כבוד!

רשימה 1

רשימה 2 צפויה לחלוטין. החידושים היחידים כאן הם ניל יאנג ודילן. רשימה 1, למרות שהיא כוללת את מייקל ג'קסון שנוא-נפשי וסלין דיון שלא יודעת לשיר, לפחות כוללת קולות נשיים וקולות שחורים, להם לא היה כמעט כלל יצוג ברשימות קודמות, מלבד פה ושם. וכמדומני שזו גם הרשימה היחידה עם ייצוג ל-R'n'B אמריקאי. == רשימה 1 לוקחת.

מורנא007

New member
קולות נשיים

בהזדמנות זאת אני רוצה להמליץ על קולה של סנדי דני ז"ל, שהופיעה עם הסטראבז ועם פירפורט קובקשיין. השיר Who knows where the time goes? מרגש אותי באופן מיוחד.

melancholy man

New member
רשימה 2

האמת בהתחלה הצחיק לבחור ברשימה 1 הסהרורית משהו, אבל אני אבחר בכל רשימה עם שבלול!. ועוד מוספים לה, את ניל יאנג ג'ימי הנדריקס ודילן, מה רע? (כמובן שהמון, אבל הנה עוד הוכחה שאיינשטיין צדק).

Sudha

New member
רשימה 2

ברשמה 1 יש יותר מדי אלבומים שהם בשבילי לא מוחלט.

והתוצאות...

רשימה 2 עוברת לסיבוב הבא, עם רוב מוחץ של 12 קולות מול 2 קולות לרשימה 1.

למעלה