סיבוב 1 - משחק 11

../images/Emo106.gif סיבוב 1 - משחק 11 ../images/Emo106.gif

רשימה 1 1. Soud Massi - Deb אלבום מתוק של זמרת אלג´יראית . אני אוהב אותו בגלל השילובים והעיבודים הכ"כ מקסימים שלה. 2. Pink Floyd - Wish You Were here אין צורך להרחיב שוב הברקת גאונות של הלהקה הכ"כ מיוחדת הזו. 3. Pink Floyd - The Wall אני חושב שזה דיסק הראשון ששמעתי מהתחלה ועד הסוף בלי להעביר שיר אחד... 4. Damien Rice - 0 היופי בפשטות מה שהוספת צליל ברגע הנכון יכולה לעשות לשיר משקף את כל האלבום הנהדר הזה. 5. Doors - Essential אוסף די מושקע של הדורז . מצויין . 6. Nashvil sky line - bob dylan רוברט צימרמן גאון שידע להפיק צלילים לפני שהמציאו את הצליל. 7. bruce sprinstin - the river אין לי הרבה מה לומר חוץ מוואו. רואים בכזו שיטתיות הרבה צדדים בנוף המוסיקלי שלו . 8. nick draek - brytr layter אלבום שמשקף לדעתי את אחד המוסיקאים היותר מוכשרים .עומק הטקסטים והשילוב האינסטרומנטלי הוא אחד הטובים שהיו ויהיו. 9. dave matthews band - everyday אני באמת לא מבין למה הוא לא תפס בארצנו הקטנה.אלבום מושקע מעובד ועשוי כהלכה . זרימה מצויינת ושילוב כלים מעולה. 10. perl jam - japan live אני לא הייתי מעריץ כזה דגול שלהם והכול השתנה עד לשמיעת האלבום הנ"ל . הופעה אנרגטית, מושקעת הפקה ופרמורנס מעולים של כול חברי הלהקה. מול רשימה 2 1. Camel- music inspired by the snow goose דיסק אינסטרומנטלי בלבד. היות ואני אוהבת דיסקים אינסטרומנטלים מאוד, זהו אחד הדיסקים היותר טובים ויפים שאהבתי !! השילוב של הקלידים, תופים גיטרות לסוגיהן, והכי הכי כלי הנשיפה המדהימים!!! והחלילים בעיקררר- עושים את הדיסק להנאה מרובה עוד יותר!! ללא ספק זהו אחד הדיסקים האינסטרומנטלים הטובים ביותר לדעתי. 2. King Crimson- in the court of the crimson king וואו, מה אני יכולה לספר על הלהקה הבכלל מופלאה הזאת, די תהיתי איזה מהדיסקים שלהם לרשום, קינג קרימזון, להקה הנחשבת פרוג. במשך כל שנותיה, הרכב חברי הלהקה לא היה קבוע אף פעם, מלבד ראש הלהקה, מקיימה, והלב שלה בעצם-רוברט פריפ. השאלה המצחיקה כאן, היא כיצד כל דיסק (שמלבד פריפ), אין אדם אחד שהשתתף בדיסק אחר, ועדין כל הדיסקים של מדהימים !! כל כךךךךךךךךךך ?? בחרתי את הדיסק הזה, הראשון של קרימזון, אני לא יודעת למה, אבל הוא בהחלט אחד האהובים שלי מסגנון הפרוג-רוק. 3.dream theater- Scenes from a Memory 4.dream theatre- images and words טוב, אז דרים תיאטר, אני בכלל חושבת שזאת להקה מעולה!! אומנם השילוב שלה של פרוג-מטאל.. ואני לא חובבת מטאל בכלל!!! אבל השילוב שהיא עשתה הוא שאין לי מילים בכלל. יפיפיה! הלהקה הזאת ממש מצויינת לדעתי! ושני הדיסקים האלו, הם מהאהובים עלי שלהם, ובכלל!! אז "סצינות מזיכרון" היא אופרת רוק (מזכיר קצת איזה דיסק אחר ) באורך 77 דקות. כאשר "סצינות מזיכרון" נקרא גם מטרופוליס-החלק השני. חלק ראשון של מטרופוליס הוא הדיסק השני שכתבתי, אימג´ס אנד וורדס. בכל אופן, זאת לדעתי חוויה יוצאת דופן להאזין ולהקשיב לשני האלבומים האלו. 5. led zeppelin- 1973 Houses of The Holy 6. Led Zeppelin - Led Zeppelin IV 1971 לד זפלין, אחת הלהקות האהובות עלי, ושיש לציין, בין ההכי טובות בהיסטורית הרוק. שני הדיסקים הנ"ל הם בין ההכי מוכרים של זפלין. שני הדיסקים הנ"ל הם ממש יצירת מופת, ואני כל כך אוהבת את הלהקה הזאת , והביצועים שלהם, המילים, הלחנים, ואני חושבת שאין אף שיר אחד שאני לא אוהבת שלהם. לכן, אני לא יכולה לשים דגש על דיסק ספציפי שלהם שאני הכי הכי אוהבת, אבל בכל זאת בחרתי בדיסקים האלה, כי אותם שמעתי יותר פעמיים מכל שאר הדיסקים האחרים. אך בכל זאת, כל הדיסקים שלהם הם יצירות מופת מא´- עד ת´. להקה מדהימה! עשתה שינוי ענק לדעתי, בתחום הרוק הספציפי שבו היא נוגעת( או אפילו בכלל ). 7 pink floyd- meddle 8. pink floyd- Wish you were here 9. pink floyd- the division bell 10. pink floyd- the piper at the gates of dawn ההצבעה תסגר מחר ב-9 בבוקר

itaikuskus

New member
הצבעתי

רשימה 1: soud massi-deb אינני מכיר, נשמע מפוקפק (זמרת אלג'יראית!?) 0. pink floyd-WYWH מצוין. 9.5 pink floyd-the wall אמרתי בעבר שיש הרבה יותר טובים ממנו. 7 damien rice-0 אם הוא נתן לעצמו 0, אז למה שאני לא? 0. doors-essential דורז, היא לא להקת אוספים, אבל מילא. 7.5 bob dylan-nashvil sky line לא שמעתי, אבל אני אוהב את היצירה שלו אז אני אתן 7.5 מחמת הספק. bruce springstin-the river אם הוא הבוס, אז...אני מתפטר! 0. nick draek-brytr layter לא מכיר, לא מת עליו. 0. dave matthews band-everyday נו במת. 0. pearl jam-japan live אחת הלהקות הגדולות בלייב. לפחות בעבר. 9. ממוצע:4.05 רשימה 2: Camel- music inspired by the snow goose לא. 0. ד"א הרשי לי להמליץ אם את אכן אוהבת אינסטרומנטלי על the astroglides-channel surfing with... הם מהארץ, הם גדולים. לא תצטערי. King Crimson- in the court of the crimson king אני לא מסכים עם הטענה שכל פעם יש אנשים אחרים וכל פעם זה מדהים. האלבום הזה טוב. רד בסדר. כל השאר חרא. שמעת פעם את דיסיפלין? לא רצית להקיא? 8. שני הדרים ט'יאתר יקבלו 0, ואת תקבלי נזיפה. led zeppelin-houses of the holy אלבום מצוין שמראה שהיצירתיות של זפלין לא נגמרה אחרי האלבום הרביעי אלא להיפך. ניתן לשמוע שינוי בחומר, הם עוברים מהבלוז שכל כך איפיין את התקופה של 4 האלבומים הראשונים ועושים יותר רוק ושירים מקורים. 9. (ד"א, זה דוקא לחובתם עזיבת הבלוז וכל זה..למרות שזה לא מדויק). led zeppelin-led zeppelin 4 מעולה. מהתחלה עד הסוף. נופל משלושת קודמיו, אך עדיין ענק. 9. 4 פינק פלויד?!?!!??! 0 הסברים!?!!? pink floyd-meddle 9 pink floyd-WYWH 9.5 pink floyd-TDB 6 pink floyd-APATGOD 10 ממוצע:6.05 רשימה 2, למרות ה4 פינק פלויד (2 מקסימום),הדרים ט'יאתר והקאמל, היא המנצחת.

avki

New member
רשימה 2, וזה לא חוכמה

רשימה אחד כמעט צמודה, רק בזכות דמיאן רייס המדהים!!!!!!!!!

Elinor BC

New member
אמממ ../images/Emo26.gif כנסי

טוב, דמיאן רייס, אני אוהבת מאוד, שומעת הרבה, וממליצה בחום.. רק לצערי. אין לי הרבה מה לספר, כי פשוט לא יצא לי לחפש עליו ולדעת יותר.. אבל ממש לפני כמה ימים ידיד שלי מצא עליו כתבה בYNET, אז קבלי קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2905911,00.html ^^^ מלבד זה, הנה קישור באמזון

Elinor BC

New member
אהה אוי יש עוד אתרים../images/Emo26.gif

http://www.damienrice.co.uk/ אתר רשמי שלו ועוד אתר, http://www.hasharat.co.il/html/article_4482.php של השרת העיוור.. כתבה על דמיאן

תודה על הקישורים

הייתי מעדיפה שאתם תתנו את המידע שיש לכם עליו, כאן, ע"מ שתהיה אפשרות לפתח דיון. קישורים זה רק תוספת.

Shakty

New member
נראה שאת תתחברי אליו

Singer/Songwriter מהזן הנכחד - טיפה מלכולי כותב נהדר... סגנון פולק אירי - אני ממש אוהב. יצא ב2003 אלבומו היחידי בינתיים - O

Shakty

New member
חזק ניק דראעק - רשימה 1

רשימה לא רעה למרות שזה לא פייר לבחור באוספים. לדעתי ציף היית צריכה לפסול רשימות המכילות אוספים מלהשתתף. זו תחרות אלבומים עם כל מה שמשתמע מכך...

מילה על אוספים

אפשר לומר הרבה בעד או נגד הכללת אוספים. מה שהכריע עבורי הם שתי נקודות: האחת, פחות חשובה: יש אמנים שהתחילו להקליט לפני 1967, כאשר אלבומים לא היו המוצר המוסיקלי המרכזי, ולכן לא היו "מושקעים" כפי שהיו אח"כ. החומר הטוב ביותר שלהם הופיע בד"כ בסינגלים או ב-EPs. עבור אמנים אלו, אוספים ואנתולוגיות הם לטעמי המוצרים החשובים שלהם כיום. ר' הקינקס, היארדבירדז, אפילו הביטלס. הסיבה השניה: אם אחת ממטרות הליגה היא לחשוף אנשים לאמנים חדשים ולמוסיקה חדשה, אוספים הם אחת מהדרכים האלו, בד"כ. לא תמיד זה מצדיק עצמו (אוסף של דילן??) אבל בתור נקודת כניסה זה לגיטימי. המינוסים של הכללת אוספים הם ברורים. עוד מינוס שבד"כ לא ניתנת עליו הדעת: מקורותיי טוענים שבחלק מהאוספים - כגון האוספים בסדרה Essential - האמנים אינם מקבלים תמלוגים, בגלל איזו פירצה בחוזים שלהם. קחו בחשבון, כאשר אתם שוקלים לקנות את הנ"ל.

Liorking

New member
רשימה 2

קשה, נראה לי שההצבעה תהיה צמודה, אבל ברשימה 2 יש את לד זפלין, קינג קרימזון ויותר של פינק פלויד.

רשימה 2

כי פשוט לא אהבתי את רשימה 1 4 של פינק פלויד? ועוד Division Bell
טוב, אולי צריך להגיד תודה שאין את The Final Cut...

Bardogo14

New member
נמנע.

מצד אחד, אני לא מכיר מספיק מרשימה 1 כדי להצביע בעדה. מצד שני, אני לא אצביע לרשימה שיש שם 4 פינק פלויד.

j o n a

New member
רשימה 2

בגלל הקרימסון,הדרים(סינס לא אימג'ס שאני לא מכיר) והויש יו ור איר של הפינק פלויד.

../images/Emo4.gif

שוב, או שאני לא מכיר אלבומים (שזה מה שקורה ברוב המקרים) או שהרשימה מעצבנת כמו 2 למשל. כאילו מה הגעת לאן שהגעת ואז קצר! הרבצת ארבעה אלבומי פלויד בבת אחת. אני עם רשימה 1 בגלל הדורז, דרייק, דילן והפלויד וגם האלג'יראית (נחמד).

מורנא007

New member
רשימה 2

את מרבית האלבומים ברשימה 1 אני לא מכיר וכנראה שהם לא מהג'אנר הצפרדעי. ברוס מכיר את שיר הנושא ומחבב אותו, Wish - אלבום ט"מ, the wall פחות ממנו, dave matthews band שמעתי פעם - כבד מידי, perl jam - כ"נל. רשימה 2 קרובה יותר לליבי, snow goose אלבום ט"מ, in the court ט"מ, dream theatre האלבומים שצוינו - ט"מ, led zeppelin אני מחבב את 4 פחות את האחרים אם כי יש פה ושם קטעים מעניינים, על הפלודים כתבי קודם. רשימה 2 יותר מעניינת מוסיקאלית מרישמה 1 ולכן מנצחת.

melancholy man

New member
רשימה 1

קודם כל בגלל הפ"פ ברשימה 2 (אל תבינו לא נכון אני מאוד אוהב פ"פ, אבל ראבק!, 4 אלבומים, ועוד אחד מהם division bell, עשו לי טובה...) חוץ מזה ברשימה הראשונה יש את אחד האלבומים היותר טובים של דילן, ברוס הבוס, ניק דרייק המקסים, ובכלל מחשבה קצת יותר מגוונת, מה שכן, אם כבר דורס, אז ממש לא אוסף.

רשימה 1

הרבה יותר מגוונת, נציגות אמריקאית נכבדה וגם עולם שלישי. חוץ מזה שדייב מת'יוז והדלתות זה לא ממש כוס התה שלי - רשימה טובה.

למעלה