סיבוב 2 - משחק 4

../images/Emo106.gif סיבוב 2 - משחק 4 ../images/Emo106.gif

רשימה מס' 1 1. Pink floyd - The final cut 2. king crimson - In the court 3. Jethro tull - Aqualung 4. genesis - Selling englend by the pound 5. Pink floyd - Dark side of the moon 6. The doors - the doors 7. Queen - A Night at the opera 8. King crimson - Red 9. Yes - Fragile 10. Led Zeppelin - Led zeppelin 1 11.Roger waters - Amused to death אני יודע שרובם לא יאהבו, אבל מכיוון שזו דעתי, אני בכל זאת אכתוב אותו. דיסק מדהים. והוא הרבה יותר יפה לדעתי מהרבה דיסקים של הפלויד. ולא רק שהוא ממש לא מוערך, גם הרבה אנשים לדעתי לא מכירים אותו בכלל. 12. Gentle giant - octopus להקה נפלאה ששמתי לב שלא קיבלה פה יחס הולם במיוחד בתחרות הזו. הדיסק הכי יפה שלהם לטעמי. מי שלא מכיר - שווה האזנה. 13. Emerson lake and palmer - Trilogy עוד המלצה לחובבי פרוג. למרות שאני מאמין שכל אלה כבר הגיעו לדיסק הזה. הוא גם ראוי להתיחסות בתחרות שכזו. וגם לכבוד הגעתו של קית´ אמרסון לארץ ב29 ליוני. מוזיקה יפה במיוחד. מול רשימה 2 1. החומה - פינק פלויד 2. abbey road - ביטלס 3. ok computer - רדיוהד 4. wish you were here - פינק פלויד 5. the good son - ניק קייב 6. berlin - לו ריד 7. סימנים של חולשה - ברי סחרוף 8. אסף אמדורסקי - השני 9. over - פיטר האמיל 10. strangeways, here we come - סמיתס 11. in utero – נירוונה אלבום מלא זעם. אחד האלבומים בהם באמת שומעים בכל צליל את הייסורים של היוצר. וייסורים זה הרי מוזיקה טובה...מבחינ המוזיקלית - אלבום בסים-תופים שגורם לי כל פעם מחדש להרגשת אובדן חושים. 12. Dusk – The The האמת שבחירה די אישית. בכל מקרה אלבום הטוב ביותר והמרגש ביותר של the the שגם בלהיטים שלו לא מפסיק לזרוק אמיתות קטנות בפרצוף. 13. רעש רק רעש ק – רעש לדעתי אלבום מושלם כמעט לחלוטין. מכיל רגעים סוחפים אשר מבטאים בצורה מינמליסטית (ולכן אני כאן...) את הדברים הפשוטים של האהבה (בייחוד "ארוחה" ו"ים"). ההצבעה תסתיים ביום א' ב-9 בבוקר.

buffa

New member
רשימה מספר 1

קודם כל כי יש שם ג'נסיס, ג'טרו, ג'נטל קרימזון, הדורז וזפלין המופתיים (ואפילו ELP הפומפוזיים, נו). וגם כי ברשימה 2 יש את נירוונה והם משהו שאני לעולם לא אבחר בו למרות שאני אוהבת אהבת אמת את הביטלס, לו ריד, ברי סחרוף ופיטר האמיל.

Shakty

New member
1 למרות AMUSED TO DEATH

המביש לטעמי אוקופוס של GENTLE אלבום ענק ברשימה 2 יש כל כך הרבה פריטים שאני לא אוהב ודווקא הבחירה המפתיעה של THE THE העלתה חיוך על פני.

itaikuskus

New member
1

שתי הרשימות חלשות מאוד לטעמי, ולמרות שב1 יש יותר פרוג,אלבום נוראי של פינק פלויד, אלבום עוד יותר נוראי של ווטרס, ובעצם רק 3-4 אלבומים שאני יכול להגיד שטובים,אני אאלץ לבחור בו. 2 כבר במצב שמעבר לפרוג...מצב רוק ישראלי ואלבומים סתמיים. עם החומה המיותר, רדיוהד המזויעים, אסף אמדורסקי (מה הוא עושה פה?!) ברי סחרוף,לו ריד המשעמם, רעש (!?1?) ומספר האלבומים הטובים קטן יותר לטעמי.

מורנא007

New member
רשימה מס' 1

הרבה יותר 70es ,קלאסית ומתקדמת מאשר רשימה 2 (שהיא אוסף 90es-80es בעיקר).

Liorking

New member
רשימה 1

קצת קשה כי לרשימה 2 יש את החומה, WYWH, אבי רואד ורדיוהד, אבל ברשימה 1 יש את דארק סייד, האלבום הגדול של יס, האלבום השני בגודלו של לד זפלין ואת ג'נסיס וג'תרו טאל.

ההצבעה תסתיים מחר בבוקר

אנא הצביעו - מיעוט המצביעים כאן לא ממש מעודד....

pink floydror

New member
רשימה 2

ולו רק בגלל שני האלבומים שקשורים אליי באופן מיוחד מאוד - Dusk של the the וסימנים של חולשה של המלך הבלתי מעורער.

והתוצאות...

רשימה מס' 1 זכתה בנצחון מוחץ עם 9 קולות, מול 2 קולות (אחד מהם שלי) לרשימה מס' 2. רשימה 1 עולה לכן לסיבוב הבא.

למעלה