סיכום שבועיייי

../images/Emo106.gifסיכום שבועיייי../images/Emo106.gif

שמתי אייקון של גביע, כי אין פה אייקון של מדליה- אבל לנוו יש מדליהההה!!!1
יאללה סכמו ת'שבוע שלכם-
שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע:
אלבום השבוע:
תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
בן אדם שעשה את השבוע:
בילוי השבוע:
מסקנה שבועית: שיהיה לכם סוף שבוע רגוע בפורום נועם [במקום גלגל"צ הבנתם?
..]

!

שיר השבוע של נועם: וואי אני וכל המחשבות ושמתי לב.. שיר השבוע בכלליות: ואולי-עברי לידר אומן השבוע: עברי לידר! אלבום השבוע: יותר טוב כלום מכמעט! תמונה שבועית: שונאת תמונות! משהו טוב שקרה השבוע: בילויים והופעות בעיקר של איתמר :) משהו רע שקרה השבוע: שלא הייתי בזאפה הרצליה,אי אפשר לרקוד על 2 חתונות :) וגם זה לא כזה רע..חח בן אדם שעשה את השבוע: הבנות שהיו איתי בהופעה של איתמר,הילי,ספיר,קרן! בילוי השבוע: תל אביב כל השבוע.. מזה.. מסקנה שבועית: שעוד מעט חוזרים ללימודים;[[

פלדלמן

New member
היו דברים טובים והיו דברים מבאסים לחלוטין ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של נועם: כניראה, יופי, שמתי לב שיר השבוע בכלליות: התקווה 6 - לילה לבן, רן דנקר ועילי בוטנר - מה שלא הספקתי לומר, Mika - Lollipop / Happy ending, יגאל בשן - בואי נעשה לנו חג / אל תגעו באהבה / עין גדי |וואו, זה הרבה!! אומן השבוע: Mika, התקווה 6 אלבום השבוע: Mika - Life in cartoon motion, יגאל בשן - אוספים אותי תמונה שבועית:
היה לי משעמם איזה יום אחרי הצבא, אני על המיטה....
משהו טוב שקרה השבוע: הקצינה שלי לא יצאה בסוף לאבט"ש
הזמנו סושי למשרד
משהו רע שקרה השבוע: אורנג' איבדו לי את הכרטיס זיכרון של ה2 ג'יגה שלי עם המון המון תמונות שלא הספקתי להוריד למחשב, הקצינה שלי לא הייתה כל השבוע אז טחנתי את התחת בעבודה
בן אדם שעשה את השבוע: ורד
חברה שלי מהענף
בילוי השבוע: הזמנו פעמיים סושי למשרד
הייתי אצל ורד אתמול
מסקנה שבועית: אל תתנו לאמא ללכת ולתקן לכם את הפלאפון....

../images/Emo204.gifמסכמת

שיר השבוע של נועם: סתם
שיר השבוע בכלליות: היהודים - לעולם מצידי אומן השבוע: היהודים, אנריקה אלבום השבוע: escape של אנריקה תמונה שבועית: השלמות
משהו טוב שקרה השבוע:הרבה חיוכים
משהו רע שקרה השבוע: כמה דברים שלא באו בטוב.. בן אדם שעשה את השבוע: בובון, מעיין בילוי השבוע: היו כמה חמודים.. מסקנה שבועית: להיות בארון זה זין?

סתם התחשק לי לראות אותך היום

שיר השבוע של נועם: סתם שיר השבוע בכלליות: פיזו 92 של קרן פלס - הוא אקשרה רודף אותי בשיעורי נהיגה
רק בשיעורי נהיגה יוצא לי לשמוע אותו אומן השבוע: נועם אלבום השבוע:
תמונה שבועית: יותר מאוחר משהו טוב שקרה השבוע: אין..., כל השבוע הייתי חולה משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה בן אדם שעשה את השבוע: נועם
בילוי השבוע: יציאה לסופר פארם לקנות סטרפסילס ואקמול מסקנה שבועית: אפשר להיות חולים בטירוף בקיץ
אף פעם לא הבנתי איך אפשר

"וכלום, והכאב נותר עמום.."../images/Emo14.gif

שיר השבוע של נועם: אחד השני. רק אתמול קלטתי כמה עצוב שהוא לא בדיסק
שיר השבוע בכלליות: כלום, אם הוא ילך, האור יעלה- כפיר אפשטיין, האם להיות בך מאוהב- עברי לידר ואביב גפן
אומן השבוע: כפיר אפשטיין. ללא צל של ספק
אלבום השבוע: כפיר אפשטיין
תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של כפיר, הבנות היו אצלי וזה
משהו רע שקרה השבוע: יותר מדיי כואב.
בן אדם שעשה את השבוע: ענברי, עמיתי, נטע, טאובר וכפיר
בילוי השבוע: ההופעה כמובן.וכל הצחוקים לפני אחרי
מסקנה שבועית: טיימינג מושלם זה הכי כיף! "הוא לא הומווווו"

הו פתאום למישהי הייתה תובנה על אחד בתוך השני!

זה השיר שלי
ונועם יבצע אותו בביט, אני בטוחה
"הוא לא הווווווומו
"

הלוואי שיעשה אותו בביט.

למרות שאני לא מאמינה..
והופהההה מישהי פה לקחה בעלות על השיר? אנחנו היינו פה קודם

../images/Emo126.gif*נדחפת*

הילי , הוא לא הוווווווומווווו!! או שאולי כן?
אני אברר
אוהבת אותך, ותודה על הכל

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif"אלוהים אני פוחד למות.."

שיר השבוע של נועם: יופי שיר השבוע בכלליות: יכול להיות-היהודים אומן השבוע: היהודים אלבום השבוע: היהודים-LIVE תמונה שבועית:
בובונשנש ואני הצטיירנו בחופ משהו טוב שקרה השבוע: אתמול הייתי עם נעם אחרי הרבה זמן שלא.. והצטיירתי עם בובה והייתי באוויטה יום שני שרתי קריוקי.. משהו רע שקרה השבוע: אמממ זכרונות שעלו בי קצת והעכירו את האווירה בן אדם שעשה את השבוע: בובנשנשלי! והחברים של גריש! אתם הכי מושלמים בעולם אני כל כך אוהבת אתכם! בילוי השבוע: יום שני באוויטה.. הגרישים ובובון זה שילוב יוצלח ביותר! מסקנה שבועית: שכנראה יכול להיות שבוע מושלם! נ.ב-מחר לונה פארק ובטוח יהיה מושלם ככה שזה עוד מאורע טוב שיקרה השבוע!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהילי...../images/Emo12.gif

מחקת את כל ההודעה של שני ואת כל מה שהגבתם..?!
או שאני פשוט לא רואה את זה.. רציתי שתמחקי רק את התמונה...

חח זה לא אפשרי..

הייתי חייבת למחוק ת'הודעה כדי למחוק את התמונה, ואם אני מוחקת הודעה כל מה שהגיבו לה, נמחק בעקבותיה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת לא חייבת...../images/Emo12.gif

הבנתי שדווקא זה אפשרי.. בכמה פורומים שהייתי מחקו רק תמונות ולא הודעות..
לא יודעת.. חח פשוט לא נעים לי שרק בגלל שלא אהבתי ת'תמונה של עצמי גרמתי לכל ההודעות האלו להימחק..

למעלה