עוד מקום 1

DesertRose7

New member
../images/Emo106.gif עוד מקום 1 ../images/Emo106.gif

נשבעת שהייתי בלחץ.. למרות הכל.. הלב שלי..חלש.. כרגע הודיעו במצעד הבריטי מי המקום השני.. וזה משאיר אותנו עם..
מקפליי מקום 1
למישהו בכלל היה ספק?! גם בגלל המידוויקסים המטורפים וגם בגלל שכאילו דה?! זה מקפליי!! (לא אני לא פקצאה, עמכם הסליחה) הפעם עם I'll Be Ok עם מכירות של 40,800 עותקים!!!!!
כבר פעם 4
|חסמה|

just jenny

New member
וואי סחטיין עליהם!../images/Emo47.gif

בהחלט מגיע להם!! אין פשוט
טאנקס

oriaaaa

New member
ייייאיייייייי

איזה יופי!!! בהחלט אין ספק שהם יהיו מקום ראשון!!! תודה!

Craz¥ L

New member
דרך אגב

במיוזיקה נטו פירסמו כתבה על מקפליי(אתם יודעים מקום 1 סוף סוף הורידו את גיימס ממקום 1) והם ממשיכים בטענה שלמרות שהם מצליחים מאוד בבריטניה הדיסק שלהם עדיין לא מופץ מחוץ ל UK :(

DesertRose7

New member
צריך לעשות משהו בעניין

ולא מבחינתם כי אני מניחה שהם כן היוט מביאים אותם לארץ וזה לא משהו אישית נגד מקפליי

DesertRose7

New member
בתקווה שזה יעזור

כי רק איפה שהם מתחליטים להוציא.. שם יוצא (ע"ע יפן)

Hip Hop star

New member
האם יכול להיות שפשוט...

יש איזו בעיה עם יוניברסל,לבין מי שאמור להביא את הדיסקים או משהו..אני לא ממש מבינה... אבל בהרבה דיסקים שלי...NMC,הליקון או הד ארצי מייצגות חלק מהדיסקים מחו"ל בארץ..יש מצב שזאת הבעיה?

DesertRose7

New member
כן זה ככה

יש חברות בישראל שמייצגות בארץ את חברות התקליטים מחו"ל. פעם אמרו שיש בעיה של תקשורת עם חברת התקליטים של מקפליי (ובאסטד) קיצר.. בואו נציק עוד קצת

Hip Hop star

New member
איך מציקים?../images/Emo12.gif

ולעזעזל למה דווקא ביוניברסל?! עם כמה שיש לי קשרים יחסית טובים עם כמה חבר'ה "מפורסמים"..דווקא הילד שאבא שלו הוא מבין המנכ"לים או מנהלים..לא זוכרת מה הוא אמר של NMC...דווקא אותו אני לא סובלת ולא בקשר טוב...אבל אני יכולה לנסות לתקן את זה..למרות שהסיכויים קלושים..כי הוא מעדיף להיות עם "המקובלים"(כן,יש את זה עדיין אצלנו בת"א...)...ומאז היסודי היו לו עליי דיעות קדומות..רק לעיתים רחוקות מאוד היינו מחליפים מילה..אבל העיקר היינו צורחים אחד על השנייה..אזז לא מבטיחה כלום...בעעעעעע|..אבל אני יכולה לברר עם בנאי באיזה חברה אבא שלו חתום..סדגש|

Hip Hop star

New member
איזה יופי!../images/Emo9.gif

כל הכבוד!אבל חשבתי שידענו כבר שהם מקום ראשון,לא? אז הם יהיו השבוע ב-TOTP.יש!!!! בידקו מחר או בשבוע הבא ביום שני...בערך ב-21:30 ברדיו,ב-102FM... תמיד בשעה הזאת מדווחים על המצעדים בארה"ב ובריטניה...ותמיד שמים לפי TOTP...אז יש מצב שאו יגידו מילה על מקפליי,או שאפילו ישמיעו אותם!(המצב קלוש..)..אבל בטוח יגידו עליהם משהו!

T a l14

New member
ווויאייייייייי../images/Emo9.gif

טופ, זה דיי היה ברור שהם יזכו, הרי הם מקפליי

יאא איזה יופי! ../images/Emo13.gif

היה דיי ברור שהם יזכו, בכל זאת זה מקפליי
וסוף סוף הורידו את ג'יימס מהמקום הראשון.... שולטים!

למעלה