עונה נגמרת, עונה נפתחת

../images/Emo106.gifעונה נגמרת, עונה נפתחת../images/Emo106.gif

רק שהענפים של כל עונה שונים. העונה שלנו, הווסטרנים, נגמרה שבוע שעבר בטקס אליפות יפה במזג אוויר הסתווי שהיה בורד הגליל ביום שבת. המצב אצל האינגלישים שונה- אצלם העונה רק התחילה. אז בואו נסכם צפיות, מחשבות, הרגשות, לגבי איך היה ומה יהיה. ווסטרנים- איך אתם מסכמים את העונה שהייתה
ומי שרוצה, יכול לכתוב מה הוא מקווה שיהיה בעונה הבאה. אינגלישים- מה אתם מצפים ומקווים לקראת העונה הזאת? ומי שרוצה, מה קרה לו עונה קודמת שהוא רוצה שיחזור גם העונה הזאת?

למרות שלא התחריתי..

דווקא הייתה עונה ממש כיפית. לבוא ולראות בדיוק איך מתנהלות תחרויות, לראות מקצים, סוסים ורוכבים מהענף, ולראות השתפרות לאורך העונה. לשבת עם השופטים בשתי תחרויות בזמן מקצי הריינינג וללמוד בדיוק איך מנקידם, על מה ולמה, לשאול שאלות. העונה הזאת תרמה לי המוןןן מבחינת ידע, ידע שבטח יעזור לי בהמשך
עונה הבאה אני מתחילה להתחרות (כן כן,
), ונו, מה אני יכולה לקוות ולאחל לעצמי חוץ מזה שאני אתחרה בטרייל על הייוואי (
), שילך לי טוב ואני אצליח לקחת מקומות (גם אם לא ראשון-שני-שלישי)

ram ram

New member
הייתה ליגה של עונה.!!!!../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo6.gif

אממ... סיכום עונה.? זאת העונה השניה שאני מתחרה על ג'ונה, השנה נכנסתי לשני מקצים [ריינינג 15 וריינינג 18] הצלחנו השנה מעבר לכל הציפיות והחלומות שהיו לי... נהנתי מאוד, הכרתי אנשים חדשים, חוות אחרות, למדתי המון..
בשנה הבאה אני מקווה שדבר ראשון יהיה לי על מי להתחרות..
ולהמשיך להנות ולא להרוס את השם שתומר נתן לי...
[מי שיהיה בתחרות מבין..
] אממ... זה הכל... נשארו לי שני מקצים על ג'ונה [אלופי האלופים] ואז צריך להיפרד..
יאללה נראה אותכם באליפות בוגרים...

תותחית אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את וג'וני שלך, שתי תותחיות על
חחחחח כן התומר הזה הרג אותי
תמסרי ד"ש לג'וני

SoosKatan

New member
הייתה אחלה עונה

לא התחרתי השנה, אבל באתי לתחרויות ומאוד נהנתי.. עונה הבאה אני אכן מתחרה עם רוקיטה שלי... שיהיה לי בהצלחה

SoosKatan

New member
תודה שתיכן

ואני אכנס כניראה לריינינג.. ואלי עם הרבה מאוד אימון גם להורסמנשיפ...

אני...

הייתה אחלה עונה למרות שהיא לא נגמרה..יש עדיין את הקאטניג..חחח אבל הייתה לי אחלה עונה באולארונד..התחרתי שתי תחריות לקחתי פעמים 2..ו3 חמישי..אז אני מאוד מאוד מרוצה מזהה...אני מדורג 4 אחרי שתי תחריות אז אני מרגיש מעולהההה.. ובקאטינג בנתיים אני מאוד מרוצה וטוב לי...חחחחח בקשר לעונה הבאה...אני מקווה שאני יקנה את הסוס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלי
...ולהתחרות בריינינג בקאטינג ובקאו הורס אולי...ניראה איזה סוס אני יקנה..סליחה על החפירה...

קודם כל שלום..מה העינינים../images/Emo3.gif?

חחחחח היא למכירה..אבל היא לא שלי אני רק השכרתי אותה..אני מחפש עכשיו סוס ניראה מה נשיג
יש אצלכם סוסים למכירה?

אצלי הכל מעולה ../images/Emo9.gif

מה קורה איתך
אין אצלינו סוסים למכירה, תצטרך לחפש בחווה אחרת. יש לך עוד שאלות? לך למסן שלא תתחיל להציף פה

למעלה