עניינים לאומיים

• פותח הנושא f10
  • פורסם בתאריך

f10

New member
../images/Emo106.gif עניינים לאומיים ../images/Emo104.gif

1. היום משחק חצי הגמר: מכבי נגד פנאתנייקוס, וכפי שכבר הזכרתי במשאל ההתפקדות אני אוהד של מכבי. אז בהצלחה היום, וגם ביום ראשון למכבי. הלוואי שניקח את ה
2.
מחר יומולדת, מחר יומולדת, מחר יומולדת לגיא
3. זה רק אני או שהביטויים "טחחחחחחחחחחחחח" ו"כההה" מתחילים להתנחל פה בפורום
לא שזה מפריע או משהו, פשוט סתם שמתי לב..

Aviad1987

New member
LOL

1. בהצלחחחחחחחחה
נקווה שיהיה טוב. 2. מחר נאחל מזל טוב אין מה לדאוג
3. והביטויים האלה שגורים כבר בשפתו של כל פורומיסט.

ayala65

New member
זה אני שהנחלתי את ה- טחחחחח

ואין על מכבי.... יחי פארקר!

JoHnYmYsTeR

New member
מכבי מנצחים היום ומפסידים מחר

צסק"א פשוט גדולה עליהם השנה.. ועוד הפציעה של דיון תומאס שהיה שחקן שישי במכבי.. לא חושב שיניב גרין יכול להגיע להספקים שלו.. נקווה להצגה של פארקר ושאראס וכל השאר.. ולחזור עם עוד גביע לת"א

ayala65

New member
אמן

אבל לא בטוח שזה ילך.. הביצועים של מכבי השנה לפי דעתי לא מתקרבים לביצועים של שנים קודמות... וצסק"א פשוט גדולים השנה.. בואו נתפלל

f10

New member
אמרתי לכולכם../images/Emo70.gif הא../images/Emo70.gif טחחחחח כההההה

אמרתי לכם ואמרתי למשפחה שלי, ובן דוד שלי היה היחיד שהקשיב. טאו-ויטוריה מגיעה לפיינל פור בכושר הכי טוב מבין כל הקבוצוח. נקודה. ואתם אומרים לי שצסק"א פשוט גדולים מדי השנה.. תתחילו לשנן: מצ'ואסקס - מספר 7 של ויטוריה. הוא הולך לעשות לנו הרבה צרות. ולסיום, הרשו לי לצטט את ...עצמי, מלפני כמה הודעות: "דווקא ההימור שלי הואו f10 ו 16:04 | 06/05/05 מכבי נגד טאו ויטוריה בגמר טאו ויטוריה נמצאת עכשיו בכושר שיא."

ayala65

New member
צודק... וצדקת גם אז

וחשבתי שזה לא הגיוני שקבוצה שנבנתה 3 שנים תפסיד בחצי גמר... מסתבר שטעיתי =\ אז בואו נאחל בהצלחה למכבי יום ראשון... יחי מכבי!

f10

New member
דווקא ההימור שלי הוא

מכבי נגד טאו ויטוריה בגמר טאו ויטוריה נמצאת עכשיו בכושר שיא. וצסק"א ממש לא גדולים על מכבי השנה. 1. מכבי משחקים מצויין במאני טיים 2. התקשורת בארץ מנסה להפחיד יותר מדי. מכבי שווה לצסק"א, אם לא יותר טובה ממנה. 3. את האמת שזה כבר לא חשוב מי יותר טוב ממי. במשחק אחד הכל יכול לקרות.

צסקא אפילו לא עלו לגמר

עם משחק די גרוע מול טאו ויטוריה, בגמר מכבי ת"א - טאו ויטוריה, ואנחנו לוקחים!

f10

New member
../images/Emo41.gifמה אמרתי לכם../images/Emo41.gif

אני דורש כבוד
(במקום יורם גאון.. לא היה אותו היום, למזלנו)

f10

New member
אני יודע שהנחלת את ה-טחחחחח

עברתי על הדפים בפורום, ושמתי לב שהמון תגובות שלך הם "טחחחחחחחחח"
ולא רק יחי פארקר. יחי כל מכבי - והכי הרבה - שאראס. אני מת על שאראס - שחקן תותח, משוגע עם רשיון, ומוסיף הרבה צבע למשחק. איפה עוד ראיתם שחקן שלא שם כל הערב אפילו שלשה אחת (הוא אמר "הייתי בטוח שכולם יכנסו...") ושניות לסיום המשחק, לוקח את השלשה הגורלית וקולע ("..ודווקא חשבתי שהאחרונה לא")

JoHnYmYsTeR

New member
עם איך שצסק"א נראו היום..

היה עדיף לנו לקבל אותה בגמר.. מה שמפחיד אותי זה מה שהיום ההגנה של פנאתאנייקוס עשתה לפארקר ולשאראס.. וראינו שיש לטאו ויטוריה הגנה חזקה..

ayala65

New member
כן.. רק שלא יפצחו אותנו

טאו בכושר שיא... ונדפקנו.. אבל אני סומכת עליהם.. שאראס ופרקר לא מחזיקים את כל הקבוצה.. עובדה- ראיתם ת'משחק? שחקני הספסל עשו אותו!

ממש לא

לצסקא היה משחק חלש.. קורה. אבל כל העונה היא הייתה מעולה, ומה גם שאם היא הייתה משחקת נגדנו בגמר, היה לה ייתרון ביתיות שכידוע זה ייתרון ענקי. לנו יש ייתרון של אלפי אוהדים על טאו.. כמו שאמרו הפרשנים - זה יהיה כמו משחק ביתי בשבילינו.

למעלה