פאזל תגידו מישהו ראה את הסרט המופתי SAW?
ד דם דם New member 25/5/05 #4 שמעתי שאמור לצאת SAW 2 או שאולי הוא כבר יצא בחו"ל,רק חבל שהוא לא יגיע לארץ, אני בכול אופן מנסה לשים את ידי על saw 2. ראיתי ברשת שיש אותו בדיבוב לגרמנית, אני מנסה להשיג אותו ולראות אם זה הוא.או שזה סתם.
שמעתי שאמור לצאת SAW 2 או שאולי הוא כבר יצא בחו"ל,רק חבל שהוא לא יגיע לארץ, אני בכול אופן מנסה לשים את ידי על saw 2. ראיתי ברשת שיש אותו בדיבוב לגרמנית, אני מנסה להשיג אותו ולראות אם זה הוא.או שזה סתם.
A Aeon New member 25/5/05 #5 מסור SAW 2 עדיין לא יצא לאקרנים בארה"ב אני חושבת שהוא עדיין בצילומים והכנות מה שכן אני יודעת זה שתיכננו לעשות סיקוול עוד מהצילומים של הסרט הראשון
מסור SAW 2 עדיין לא יצא לאקרנים בארה"ב אני חושבת שהוא עדיין בצילומים והכנות מה שכן אני יודעת זה שתיכננו לעשות סיקוול עוד מהצילומים של הסרט הראשון
ד דם דם New member 25/5/05 #6 לא יודע בקשר לזה כי היו שמועות שהוא אמור לצאת באוקטובר,משהו כמו עוד חצי שנה...בכול מקרה נשאר רק לחכות ולראות מתי הוא יצא שם
לא יודע בקשר לזה כי היו שמועות שהוא אמור לצאת באוקטובר,משהו כמו עוד חצי שנה...בכול מקרה נשאר רק לחכות ולראות מתי הוא יצא שם
ד דם דם New member 25/5/05 #9 אגב המשכים לסרטים אז ממה שאני יודע אמורים לצאת המשכים "מסור 2" ו"הטינה 2" וגם מתישהו אמור לצאת "הצלצול 3".
אגב המשכים לסרטים אז ממה שאני יודע אמורים לצאת המשכים "מסור 2" ו"הטינה 2" וגם מתישהו אמור לצאת "הצלצול 3".
ד דם דם New member 25/5/05 #11 חחח... אני רואה שאת מראש כבר מכינה מלאי של פופקורן לקראת הסרטים,אל תמהרי יש עוד שנה וחצי בערך עד שהם יגיעו.
חחח... אני רואה שאת מראש כבר מכינה מלאי של פופקורן לקראת הסרטים,אל תמהרי יש עוד שנה וחצי בערך עד שהם יגיעו.