פרוייקט מסלול - הגמר הגדול!!!

shiratel

New member
../images/Emo106.gifפרוייקט מסלול - הגמר הגדול!!! ../images/Emo124.gif

גלי, זוהר והילה - ברכותיי! הגעתם לגמר הגדול!!! רציתי רק להגיד שבעיניי אתן כבר מנצחות
הרעיון הוא דומה לגמר בתוכנית "פרוייקט מסלול", הקולקציה היא באופן חופשי, כל אחת מעצבת בסגנון שבראש שלה, בצבעים שבראש שלה, אבל - לגבי סוג הבגד, יהיו כמה הגבלות. ולעניין
: הזמן - שלושה שבועות. עליכן לעצב קולקציה של 8 בגדים בזמן הזה. חשוב ביותר - אין הארכות! 4 בגדים (או מראות, יותר נכון) מתוך ה-8 יכולים להיות איזה בגד באיזה סגנון שבא לכן... אבל לגבי הארבעה הנוספים - כדי שנוכל לראות שיש לכם מגוון בקולקציה, הדרישה היא כזאת:
בגד אחד חייב להיות סט של הלבשה תחתונה;
בגד אחד חייב להיות חליפה עסקית;
בגד אחד חייב להיות ספורטס אלגנט מה שנקרא;
בגד אחד חייב להיות שמלת קוטור; דרישה אחרונה... לפחות שניים מהמראות (לא משנה אם זה מה-4 החופשיים או מה-4 שאתן מחויבות) צריכים להכיל מראה של שני פריטים או יותר. וכמובן לא לשכוח (
) שזה חייב להיות קולקציוני! יש לשרשר את כל הבגדים עד יום שבת, ה9.2.08, מה שנותן לכן בדיוק שלושה שבועות. על כל מעצבת לפתוח שרשור משלה וכותרתו "הקולקציה שלי - |שם הקולקציה אם יש|". בבקשה לא לשים את אחד הבגדים בהודעה הראשית! בקשר לסדר - הוא לא יותר מדי חשוב, אבל תחשבו אם הייתן מעלות תצוגה, איזה סדר לבגדים הייתן רוצות? זה הסדר לפיו אני ממליצה לשרשר
כמו כן, אשמח אם תתארו קצת את הקולקציה באופן כללי, וכל בגד בנפרד כמו בכל משימה. מעצבות, אתן יכולות לשרשר בגד ברגע שעיצבתן אותו, אתן יכולות לשרשר את כולם ברגע שסיימתן את האחרון, זה לא משנה. החשוב כאן הוא שעד התאריך האחרון כל 8 המראות ישורשרו! בקשר לשפיטה... לא תהיה אותה צורת שפיטה כמו בדרך כלל. לכולם יהיה קול, אבל אני אפרסם את דרך השפיטה במהלך השבוע השלישי והאחרון לפרסום הקולקציות. מעצבות - שיהיה לכן הרבה הרבה ב=ה=צ=ל=ח=ה!!!

shiratel

New member
אה, ודבר אחרון...

שרשרו לכאן
שאני אדע שהייתן בפורום וראיתן את הדרישות. תודה ובהצלחה

../images/Emo45.gif

בהצלחה לכולן
ההנחיות נשמעות מגניבות
ויש לי כבר רעיון כללי...

shiratel

New member
../images/Emo41.gif טוב חברות, מה שנקרא Check up ../images/Emo41.gif

יש לכם עוד קצת יותר משבוע לסיים את הקולקציה... אז רציתי לבדוק - מה הספקתם לעצב? כמה מראות מתוך 8?

למעלה