קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo106.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo106.gif

התחרות מתחילה
הסבר על התחרות ניתן כבר אבל מכיוון שאני בנאדם מאוד עסוק התחרות נפתחה בדיליי רציני. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1810&msgid=104192025
אז נסכם את זה בכמה מילים. מטרת התחרות הזאת היא לבחור, עם איזה שחקנ/ית הכי הייתם רוצים שג'ניפר תשתף פעולה באחד מסרטיה
. במהלך התחרות יהיו כמה שלבים, על כל שלב יפורט שיגיע יומו
. התחרות מונה 75 משתתפים שחקנים ושחקניות שאתם הצעתם להשתתפות במשחק. מי שלא היה שותף בבחירה ורוצה לתת את הדעת
מוזמן לשלוח אליי מסר
עם רשימה בעלת מס' שחקנים/ות שהוא רוצה שיקחו חלק בתחרות ונראה מה אפשר לעשות ואיך אפשר להוסיף
בסה"כ המשחק הזה הוא להנהתכם האישית
.
כל מה שנותר כרגע הוא להתחיל בתחרות
.
כל שבוע תוצג רשימה של 5 שחקנים ושחקניות שיעלו בהגרלה. תפקידכם הוא לשרשר שני שמות מתוך החמישה שהכי הייתם רוצים להוציא מהמשחק. כדי שיהיה ברור לגמרי אני אתן גם דוג', הרשימה שהתפרסמה כללה את: X, Y, T, Z ו-O אם אני הכי פחות אוהבת את Z ואת O אז אני אשרשר הודעה עם שמם ואסמן אותם ב-|x| או ב-
או באיך שבא לי(
) אם בכלל והם אלה שאני בוחרת להוציא מהתחרות. קפיש
אז כדאי שנתחיל...

just adiki

New member
../images/Emo39.gifדרייק בל../images/Emo39.gif

שחקן, גיטריסט וזמר אמריקני. בל התחיל לשחק בגיל 5. הוא הופיע בתפקיד קטן בסדרה "סיינפלד" ובתחילת שנות ה-2000 הצטרף לסדרה דרייק וג'וש והשתתף בה במשך 3 עונות.

just adiki

New member
../images/Emo141.gifרופרט גרינט../images/Emo141.gif

גרינט התגלה לראשונה בסרט "הארי פוטר ואבן החכמים", המבוסס על הספר הראשון בסדרת ספר הארי פוטר. בסרט הוא משחק את תפקידו של רון וויזלי. סרט נוסף בו שיחק גרינט הוא שיעורי נהיגה.

תומר 10

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo216.gif

הוא יכול לשחק את הבן שלה אם כבר, אבל הוא מממש לא מתאים לפי דעתי

just adiki

New member
|תפוחמאט דיימון../images/Emo75.gif

מאט דיימון נולד בקיימברידג' שמסצ'וסטס לקנט וננסי דיימון הוא שחקן קולנוע ותסריטאי. בגיל צעיר החל להשתתף בהצגות בבית ספרו, עליהן זכה במספר פרסי דרמה בתחרויות ארציות. מאט שיחק בסרטים רבים הכוללים את: זהות אבודה, האחים גרים, הרועה הטוב, השתולים ואושן 12 ו-13.

just adiki

New member
../images/Emo180.gifדניאל רדקליף../images/Emo180.gif

שחקן בריטי יהודי שהתפרסם בעקבות תפקידו הראשי בסרט "הארי פוטר". הוא התחיל את הקריירה במשחק כאשר גילם את דייוויד קופרפילד בסרט "דייוויד קופרפילד". בנוסף למשחק בהארי פוטר, רדקליף משחק במחזה "אקווס" שם הוא מגלם נער אורווה מופרע.

למעלה