תזכורת לליגת הפורום

../images/Emo106.gif תזכורת לליגת הפורום ../images/Emo106.gif

עד עתה הגיעו אלי רשימות רבות, כולל של אנשים שאינם מהפורום, אך זה עדיין לא מספיק. כדי שתהיה ליגה איכותית, צריך עוד רשימות, והייתי רוצה לראות גם השתתפות יותר עירה של אנשים מהפורום, בקרב המתמודדים.. אנא שלחו לי רשימה של עשרת האלבומים הנבחרים שלכם, עם כמה שורות על כל אחד מהם ומדוע לדעתכם לאלבום מגיעה תמיכה. רשימת המתמודדים תסגר במוצ"ש - אז הקדימו ושילחו את רשימותיכם!

brotos

New member
בדף הראשי של הפורומים מופיע פירסום

לליגה, רק שכתוב שם שמה שצריך לבחור זה את האלבום הטוב ביותר של *פינק פלויד*. רצוי לתקן את זה, על-מנת למנוע בילבול.

אנשים!

זורמות אלי הרבה רשימות, אך הייצוג של חברי הפורום הוותיקים הוא נמוך. היכן אתם?? השמיעו קולכם.

holo

New member
אני אמנם לא וותיק

אבל אני לא משתתף כי אני לא מכיר מספיק אלבומים לעומק כדי שאני אוכל לשלוח..

itaikuskus

New member
וזה בא מהאיש

שניצח בפרויקט השירים... אם זו לא אירוניה, אני לא יודע מה כן.

Shakty

New member
סליחה על הציניות - אבל זה רק מראה

את המצב שבגללו תחרות השירים נראתה כמו שהיא נראתה...

לדעתי, זה מראה

שיש כאן אנשים צעירים, שאין באמתחתם הרבה אלבומים, והמקור העיקרי שלהם להכרת מוסיקה הם שירים שהם מורידים מהאינטרנט או שומעים ברדיו או אצל חברים. אני לא שופטת אף אחד - בזמני, לפני האינטרנט, זה היה הקלטה מהרדיו. אותו עיקרון. אני מקווה שקריאת הפורום תדרבן אותם לשמוע ולרכוש גם אלבומים שלמים, ולו אלו של הפלויד (שהוציאו, כמדומני, 17 אלבומי אולפן?).

Elinor BC

New member
דווקא, אפשר לומר../images/Emo26.gif

שאני די בקיעה בשירי פינק פלויד, אז נכון, אני בטוחה ב100% שאני לא מכירה את כללל השירים שלהם מאלבומי האולפן. היו לי 14 שלהם, שאת כולם הכרתי, כיום יש רק 11, שלושה שלא החזירו לי אותם (לאחר שהלוותי), אך בכל אופן, כל ה11 שנותרו, הם כולם מקוריים, ואני שומעת ומאזינה להם כל הזמן. כך שזה לא מדויק לחלוטין. הבעיה היחידה שלי עם התחרות, היות ואני לא מזמן הצטרפתי לפורום, זה מה אני אמורה לרשום בשלוש-ארבע שורות, על כל דיסק? ביקורת שלי? דעה שלי על האלבום?

Shakty

New member
זה לא כואב ?

אני כשאני בקיע בשיר זה כואב לי מאוד - לעומת זאת אם אני בקיא בשיר אז סבבה... :)

בדיוק מה שכתבת אלינור

כמה משפטים על כל אלבום: מדוע לדעתך הוא טוב, מה התרשמותך ממנו וכד'. וכל המרבה, הרי זה משובח.

סליחה אבל...

מה צפיתם לרשימות מעמידות שיער פותחת עיניים וסנטר עד הברכיים. אנחנו לא כמוך ולא כמו ציף ואנשים עם פז"מ בחיים. זה מה שאנחנו יודעים וזה מה שיש! להתחשב, עד עכשיו לא מסרתי רשימה כי אין לי... לא מכיר הרבה דיסקים לעומק... אבל בסדר שומעים ונהנים...

holo

New member
מה הקשר בדיוק?

יש הבדל בין הכרה של אלבומים ולבין הכרה של שירים. יש לי במחשב רשימה של יותר מ 2000 שירים ואלבומים משלי יש לי רק 5. מה אירוניה פה אתה יכול להסביר? גאד..עדיין מתבכיינים פה על זה שניצחתי בתחרות הקודמת..

הולו...

לאור מה שכתבתי למעלה, האם אתה חושב שהתאור שלי נכון? היינו, ששמיעת שירים "דרך המחשב" מחליפה האזנה לאלבומים בדרך המסורתית? או, לפחות, האם זה נכון עבורך? זה מעניין אותי מבחינה סוציולוגית. אגב, השאלה הזו פתוחה לכולם.

holo

New member
כן, את די צודקת

ואני ממש מצטער שזה ככה.. אבל אני עדיין אוהב יותר לקנות אלבומים מקוריים משלי, ואני עושה את זה (מתי שיש לי כסף לבזבז). אני גם שומע שירים דרך המחשב אבל יותר נהנה לשמוע אלבומים אמיתיים שיש בבית.

holo

New member
הכוונה אני מצטער שזה ככה כיום,

כל עניין הורדת השירים..

העניין הוא

שאם הטרנד הזה נכון, הרי שאנשים - צעירים, אולי - מקשיבים כיום בעיקר ל*שירים* ולא לאלבומים. זה לא דבר רע או טוב, אלא תופעה מעניינת. המצב הזה היה קיים בעבר, לפני 1967, כאשר תעשיית המוסיקה הסתמכה בעיקר על סינגלים. אנחנו חוזרים כיום בעצם לתקופה הזו. ההבדל העיקרי, אבל, הוא שאז אמצעי ההפצה והשידור היו מוגבלים, ולכן היה פוטנציאל לשיר להפך ל"להיט". כיום, בגלל ריבוי הערוצים ואמצעי ההפצה, אין עוד "להיטים". זו הסיבה שאין כיום שוק לסינגלים - השוק הזה מת לפני כמה שנים. "מצעדי" שירים נקבעים כיום עפ"י השמעות ברדיו והורדות (חוקיות?) באינטרנט.

למעלה