תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo106.gifתכנון שבועי

יום ראשון:לחרוש להיסטוריה בפעם האחרונה בחיים!
יום שני:בגרות בהיסטוריה,חופש!מסיבת כיתה,שיעור פסנתר
יום שלישי:להתחיל ללמוד לתיאוריה,חופש!
יום רביעי:להתחיל ללמוד לתיאוריה,חופש!
יום חמישי:להתחיל ללמוד לתיאוריה,חופש!
יום שישי:ההפקה החדשה של ציפורלה "דרך חגב" באה למודיעין!
יום שבת:מקווה לסינמה סיטי,אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם שבוע טוב לכולן,ובהצלחה לכל הניגשות להיסטוריה מחר!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo235.gifמתכננת../images/Emo6.gif

יום שני: 9 בבוקר final exam בearth and space science. נוט לוקינג פור יט! לא התחלתי ללמוד \: ויש המון חומר. אני הולכת להיכשל. XD
יום שלישי: 9 בבוקר final exam במתמטיקה. קלי קלות D:
יום רביעי: פגישה לשנות את השיעורים לשנה הבאה. בערב חברה תבוא אלי ואנחנו נראה את הNHL Awards Show. הוראיי! D:
יום חמישי: 9 בבוקר final exam באנגלית. בע.
יום שישי: חופשששששששששש!@#$%^&* אין לי מושג מה אעשה. בטח אלך לישון אצל חברה, להנות מהטלוויזיה החדשה שלה.
יום שבת: אין לי מושגגגגגגגגגגגגגגג מה אני הולכת לעשות חחחחחחחחחחחחחח יש לי הרגשה נוראית שככה זה הולך ליהיות כל החופש.
יום ראשון: שוב, אין מושג. אבל כיייייייייייייייייף כי אין לימודים ולא צריך לדאוג.
תמונה שתביא לי שמח בשבוע קריס

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifכה, אבל אני נשארת לעוד שנה

כי עברתי לקנדה באמצע י"א ואין לי מספיק קורסים לאוניברסיטה עדיין.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתכננת. DD:

יום ראשון: סייייימתי פאקינג כיתה ט'!!!#@!@# גאאאאאאד, לסיים חטיבה, איזה כיף. :) למרות שאינלי כוח לתיכון, אבל עד אז.DDDDDDDDDDDDDDDD: ואח"כ הלכתי לג'י עם חברים, ושיחקנו באולינג, ואכלנו במסעדה סינית (
) או יפנית.XD ><" ונכנסנו להמוןהמוןהמון חנויות, ומדדתי נעלי עקב -בפעם הראשונה- XDD ומדדנו המון המון בגדייים. O: והיה ממש מאגניב.XD למרות שהי"ב די הרסו את תחילת היום, הם השתלטו לנו על הבניין וזרקו עלינו ביצים (ואחת פגעה בי זונות >.<") ושפכו עלינו צבעי גועש, וגם מים ופאנטה, ותפוזים, ונסטי, וקולה ומים ועוד המון המון דברים. :X זה היה מרגיז מאוד מאוד מאוד!!! ><" אבל היה גם מאוד מצחיק איך שכולנו הסתתרנו מהם וזה.XDDDD והבניין אח"כ הריח כמו המון המון חיות מתות או משהו כזה. -_-" ~חפרתי.XD~ יום שני: חופש? לישון? לעשות כל דבר ש~לא~ קשור לבצפר~!! D:D:DD: יום שלישי רביעי חמישי שישי שבת: כנראה אותו דבר.XDD נראה, אולי נעשה משהו ספונטני כזה. D: ובנוסף להתקשר לאיזה אחת לגבי עבודה בחופש. *~* ואולי -במידה שההורים שלי יצליחו להשיג לי משהו- לעבוד במפעל שלהם באיזה עבודות קטנות כאלה,. D: ולחפש עוד עבודות. O: חחחחח גאד פאקינג חוווווווופש!@#!@#$%# אני לא מאמינה!!DDDDDD: ווופפפפפפפי .D:

sweet shir

New member
הממ

א' - היסטורי ב' - בגרות בהיסטוריה ואז ללמוד כל היום לביולוגיה. ג' - ללמוד לביולוגיה וטקס סיום בערב. ד' - ביולוגיה. ה' - בגרות בביולוגיה + מסעדה עם חברות בערב. ו' - מסעדה עם המשפחה לכבוד זה שסיימתי את הבגרויות%#@%#@ כאילו נשארו המועדי ב', אבל בקטנה.XD שבת - ארוחת צהריים אצל סבא, ולשכנע את אמא שלי לנסוע לרמת אביב או עזריאלי לחפש שמלה ונעליים לנשף. ואז יגמר השבוע וחצי הכי נוראי בחיים שלי.

XסתוניקX

New member
מתכננת את השבוע ../images/Emo6.gif

טוב אז בוא נראה... יום ראשון: כבר היה אבל.. סיום לימודים וחרישה להיסטוריה
אוה וישנתי אצל שרון הקופה
יום שני: חרישה מ ט ו ר פ ת להיסטוריה ושרון באה אלי כשהלכתי ממנה XD היא גרמה לי ללמוד מ 11 בבוקר עד 9 בערב!! יום שלישי: המשך חרישה להיסטוריה אבל קצת פחות... יום רביעי: הבגרות בהיסטוריה ומשמרת בערב אהה וטור בפיזוטרפיה
יום חמישי: כנראה שבים בבוקר ומשמרת בערב.. יום שישי: מקווה לצאת כמו שצריך
יום שבת: ללמוד ללשון.. כןכן יום לפני הבגרות לא נוראאאאא XD אני יודעת שזה לא אמור להיות השבוע אבל לא נורא
יום ראשון: בגרות בלשון, סיום בגרויות, התחלה נרמאלית של החופש, וככל הניראה יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
~חפירהחפירהחפירהחפירה~

למעלה