CMA Awards - הזוכים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif CMA Awards - הזוכים../images/Emo106.gif

טוב אז כפרות על מירנדה, בלייק, ליידי איי ושוגרלנד. השאר לא כל כך מעניינים
אני חייבת לעוף לעבודה אז חפירה ממושכת תגיע מאוחר יותר בנתיים לזוכים העיקריים אנטרטיימנט אוף דה ייר- בראד פייזלי זמרת - מירנדה זמר - בלייק להקה - ליידי איי צמד - שוגרלנד אלבום - רבולושן - מירנדה אמן חדש - זאק בראון בנד סינגל - ניד יו נאו הופעה - הילבילי בון שיר - האוס דאט בילט בי

blah blah story

New member
../images/Emo18.gif חפירה../images/Emo168.gif

רושמת תוך כדי צפייה, השיר הראשון של קרי – ואו, היא נשמעת מעוצבנת! אהבתי את המה שהיא לובשת (למרות שהנעלים אדומות לי מדיי...) הקטע בהתחלה היה קו-רע. כמה צחקתי קרי והבחור מעולים – כולל הבעות פנים מצחיקות והקטע עם "משפחה מודרנית" קרע אותי – כי בדיוק כשהתחלתי לראות את הטקס וראיתי שהוא שודר ב ABC אמרתי לעצמי "אהה, בגלל זה לא היה השבוע משפחה מודרנית" אהה, וליידי גאגא/אנטבלום היה מצחיק. בכלל כל הפתיחה הייתה מצחיקה – הצליח להם. ליידי אנטבלום זכו- יאי, שיר שאני מכירה
(מעניין כמה שירים שאני לא מכירה יהיו ) להקה של בנים מופיעה... אני יודעת שהם גדולים בקאנטרי – אבל אני לא מכירה אותם והם נראים כמו חבורה של חנונים שהקימו להקה. השיר חמוד ויש להם אחלה קול
למה ב 2 הקטיגוריות הראשונות היו כמעט אותם שירים?! בכל מקרה, אני מכירה גם את השיר השני שזכה
היא ממש התרגשה השיר על מירנדה ובלייק – לא היה מוצלח... ההופעה של בלייק – ואו, הוא מעולה. אהבתי את הבמה הקטנה בתוך הקהל ואת שלושת הזקנים שעומדים מתחתיה ובקושי מצליחים למחוא כף לפי הקצב
ואת ההוא מאחורי בלייק שחושב שהוא יודע לרקוד
ההופעה של מירנדה – איך היא קופצת על העקבים האלה?!!!! אני מזמן הייתי שוברת את הרגלים שלי. ולמה היא כועסת כל הזמן?! זה נראה כאילו היא רצתה להיות זמן רוק ונתקעה בקאנטרי. האיש עם האביזרי צלילה – חחח... ואו, בארד פיזלי ממש מצחיק. הופעה משעממת של מישהו מבוגר. זכייה של תגלית השנה - לא מכירה
עוד חבורה של חנונים עם זקן.. ואחד שנראה כמו הנסיך ווילאם. עכשיו הם מופיעים, המנגינה של השיר שלהם ממש מזכירה לי את Hey There Delilah. משעמם לי עוד בחור שר, מריצה... נגמר מהר
חח...לייטון נראת מבואסת להציג את טיילור סוויפט. הקול של טיילור לא משהו בכלל אבל השיר חביב – הוא ממש נכון אחרי פרידה כשכל התאריכים החשובים מגיעים הם צובטים בלב. (למרות שלא הייתה לי פרידה שאני מתחרטת עליה...) ד"א – למה היא הייתה בשוק בסוף ההופעה? יאי... שוגרלנד! אוי, הם מצחיקים.... הבלרינה...כשהיא יצאה מהחצאית... חבל על זה שהקול של כריסטאן היה חזק מדי..זה נשמע כאילו הוא מזייף. הופעה חמודה. ליידי אנטבלום זכו שוב. יאי
קית' ארבן מופיע – לא יודעת למה אבל משהו בו דוחה אותי...מריצה. ריבה, אילו הייתי בן... למה היא נראה כאילו יש לה כל הזמן חיוך לגלגני על הפנים? ואיזו גירסה מעצבנת חסר לי הקול הגבוה של ביונסה.. הופעה משעממת. קלי קלרקסון – איזה קול מהמם...התגעגעתי אליה. אהה, והיא שרה עם מישהו.
מירנדה זכתה באלבום השנה...היא נראת ממש חמודה בתור מישהי שהשירים שלה עצבניים. קיד רוק, פעם אהבתי אותו...עבר לי. השיר של בראד – זה שלו באמת? אהבתי. זה הזכיר לי את השיר very last country song שוגרלנד זכו! יאי. חמודים... ליידי אנטבלום מופיעים – אני אוהבת את השיר הזה.. שלום לעולם
בלייק זוכה – יפה יפה.. (חחח.. אין לי מה להגיד. לא מכירה אותו) למה ריבה בוכה?! ועוד בזיוף שכזה?? קרי מופיעה.. אני יודעת שהרבה מכם לא אוהבים את השיר – אני דווקא כן אוהבת. וסוף סוף היא לא נראת כועסת טוב, אני מתחילה להשתעמם |פיהוק| מצדיעים למישהי...כנראה שחשובה
שריל קראו – מהממת! כמה זמן לא ראיתי אותה שרה.. עוד פעם ריבה בוכה?! מה קורה איתה??? מירדנה זכתה... חמודה. ריבה עדיין בוכה.. WTF ?! גווינת' שרה ממש יפה...יחסית לשחקנית קולנוע. בראד פיזלי בוכה..הוא לקח את התפקיד של ריבה! זהו. נגמר...
צליל – אני מחכה למשטרת האופנה שלך. ולסיום, אתם חושבים ששאניה תהייה בטקס שנה הבאה?

התכוונתי גם אני לרשום תגובה תוך כדי צפיה

אבל הייתי בטלפון רוב הזמן אז ראיתי את הטקס בחצי עין. ההופעה של מירנדה הייתה טובה, אהבתי שהיא בחרה את השיר הזה. אהבתי את ההופעה של דה בנד פרי ושוגרלנד. וההופעה הראשונה של קרי גם הייתה טובה חוץ מזה ליאן נראתה מעולה! ובראד וקרי היו מנחים מוצלחים אני שוקלת להוריד את הטקס ולצפות שוב בקטעים שלא יחסתי להם יותר מידי חשיבות אז במהלך הצפיה.

West Doll

New member
הכי כפרות על מירנדה ובלייקי../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

הטקס עכשיו בתהליכי הורדה ואני מקווה לראות אותו בקרוב מאוד!

LeAnnDylan

Well-known member
טוב גם תורי לחפור הגיע ../images/Emo18.gif#1

לקחו לי כמה ימים כדי להשלים הכל הכל, דאגתי לנוטס תוך כדי צפיה והנה הרשמים שלי:
קרי אנדרווד – Songs Like This הופעה מעולה, בחירת שיר מעולה והנגן לידה (קונטרבס?) פשוט משעשע, טוב שהוא לא אנס את הדבר הזה שהוא מנגן עליו
בראד חייב להפסיק להופיע עם גיטרות לאסביוט. הוו כפרות על קית'
חתיך!! נקודות לשיפור – וטפ היא לובשת. ומה הקטע שלה להישמע כמו כבשה לקראת סוף השיר עם מה מה מההה-ליפס
מערכון קרי ובראד Oil that is
Don't be rude. Can you make it 4?
וואי הקטע שבראד יורד על טים מקרואו
מלך
הקטע עם דולי פרטון והטריפל D
הכי אהבתי את הקטע של בראד ששר ליידי גאגא
אני רוצה גרסה מלאה של הקאברים שלו!! הקטע עם מודרן פמלי וברוקס אנד דאן
LOL
סינגל אוף דה ייר ליאני
היא נראית כל כך טוב
ה"יאיי" של ליאן זה הדבר הכי חמוד אבר! היה צפוי שניד יו נאו יקח. הכי מגיע להם
מה קת'רין הייגל עושה בקהל
ראיתם איך הילרי מישמשה את ליאן?;; (טוב נו אולי זה רק בראש שלי, אבל היא בטוח רצתה!|הא|) אה וואלה איזה סתומה אני, בעלה של קת'רין זה ג'וש קלי. כפרוות!!
ראסקל פלאטס – Why Wait אחרי הרבה יותר מידי סינגלים ממוצעים ומטה שלהם הגיע הזמן שהם ישחררו משהו נחמד וקליט. אני אוהבת את השיר הזה ואני מקווה שילך להם איתו.
סונג אוף דה ייר קלי פיקלר הזו כזאת מזעזעת. מה נראה לה שהיא לובשת ולמה כולם צריכים לחזות בבובז במנותחים שלה?! כפרות על מירנדה! מה נראה לקודח הזה שהוא מביא את מגילת אסתר איתו בשביל להקריא בחצי דקה שיש לו וגם כשיש לו רשימה הוא מגמגם. שאט אפ גיי!
שיר הטבעת של בראד וקרי שאט אפ קרי. את כזאת עומואית.
בלייק שלטון – All About Tonight אני מתה על השיר הזה, הופעה טובה ובלייק הזה כזה הורס
מירנדה למברט – That's The Way That The World Goes Round השיר האהוב עליי מהאלבום שלה. נראה שהיה חסר לו קצת קצב מאשר בגרסת האלבום שזה די מוזר כי בהופעות אמורות להיות הרבה יותר אנרגיות. אבל אהבתי את הרי-פרייזינג שלה. היא עושה לי חשק לקום מהמיטה ולקפצץ בעקבים דקיקים חח כשמראים את בלייק בסוף ההופעה עושה קרייזי קרייזי
חתיך!!
גורג' סטרייט - Breath You Take אני לא מאמינה שנשארתי לצפות בכל ההופעה הזו אבל למרבה ההפתעה השיר לא היה כזה נורא. דווקא נחמד ואם מישהי מהזמרות שאני אוהבת תחליט לקברר אותו אני בטח אוהב אותו הרבה יותר
ניו ארטיסט אוף דה ייר יפה שזאק בראון בנד שקיימים כבר כמעט 3 שנים זוכים באמן חדש. טוב לפחות ניפטר מהם בקטגוריה הזו שנה הבאה
ומישהו יכול להסביר לי למה כל חברי הלהקה נראים הומלסים? היה קשה לעשות גלח"צ כומתה לפני הטקס?
זאק בראון בנד ואלן ג'קסון - As She's Walking Away למה שאלן ג'קסון ירצה לשיר עם חבורת ההומלסים הזו? לא שזה משנה כל כך שניהם הם סוג של כדור הרדמה
קני צ'זני – Boys Of Fall שיר נחמד כזה. לא אטרח לחפש אותו כדי לשמוע אותו פעם נוספת אבל בשביל פעם אחת ככה באמצע הטקס זה בסדר. מי זה האיש הזה שמדבר בסרטון תוך כדי השיר ומה הקשר שלו לחיים!? |וטפ|
טיילור סוויפט - Back To December לשם שינוי היא לא זייפה יותר מידי. עדין היו לה רעידות בקול אבל כל עוד אני לא יכולה לשיר טוב יותר מזה אני לא אמתח ביקורת נוקבת מידי. לייטון מיסטר, אגב, נראית מזה מותשת מהחיים וגם כל כך זקנה. מה קרה לבלייר וולדורף האלוהית? איך נפלו אימפריות... מה הקטע של ה"וואט
" בסוף השיר? ממה היא כל כך בשוק? שהיא הצליחה לסיים שיר בלי שקניה יעלה לבמה ויכה אותה או בלי שיצעקו לה בוז בסוף?
שוגרלנד – Stuck Like Glue טוב קטע מצחיק שהיה לי. לפני כמה ימים נסעתי עם חברה לשופינג נכנסו לאיזה חנות והייתה חולצת פאייטים כזו בשחור כמו זו של ג'ניפר וחברה שלי רצה אליה בכזו התלהבות ואמרה "יו!!!@!$ היא מהממת" אני בתגובה עיקמתי פרצוף והיא אמרה שהכי מתאים לי בעולם לאהוב את זה. עניתי לה שאם הייתי קרי אנדרווד או ג'ניפר נטלס סביר להניח שהייתי אוהבת את זה. מסתבר שג'ן באמת אהבה את זה
חוץ מזה ההופעה הייתה נהדרת כמו הופעת שוגרלנד טיפוסית ומרטינה מקברייד בסוף בקהל כזו שווה
גרופ אוף דה ייר שרה אוונס כזאת כוסית
כוסימה שלה
ברור מידי שליידי איי יזכו. לא שחס וחלילה לא מגיע להם אבל הייתי מעדיפה את לב"ט כמובן. וואי עם כמה שהילרי מהממת אנד אול, כשהיא עומדת ליד שרה היא נראית כמו אמא שלה :S (לא במובן הלינדה דיווסי, דרורה תרגעי
)
קית' אורבן - Put You In A Song זה שיר ממש טוב, כיפי וקליט רק שמשום מה כל השירים שלו נשמעים לי בדיוק אותו הדבר. לא שזה רע חס וחלילה ולא שבטעות אכפת לי בכלל מה הוא שר כשהוא נראה כמו שהוא נראה
פאק הוא כזה סקסי כשהוא מנגן בגיטרה
שקרי תפסיק להחליף שמלות לשמלות מכוערות יותר
ריבה משמש מקנטייר - If I Were A Boy למה המשמשית הזו עם כל המיליוני שירים שלה שרה שיר של ביונסה?
ואגב זו בדיוק אותה שמלה שהיא לבשה בדואט עם ליאן מה-CMA לפני 3 שנים או לצורך הענין, אותה שמלה שהיא לובשת כבר במשך עשור
מערכון בראד/ג'ף וקרי קורע
ג'ייסון אלדין וקלי קלרקסון - Don't You Wanna Stay לא ברור לי מה קלי עושה עם הטמבל הזה אבל השיר ממש ממש טוב וקלי ממש מוסיפה (באופן ממש לא מפתיע) ולזכותם יאמר שחוץ מהקטע האחרון הם נשמעים די טוב ביחד. הכי הולך לעבור חרישה בימים הקרובים...
האלבום אוף דה ייר ליטל ביג טאון האהובים שלי שרים טיילור סוויפט באקפלה. למה?! למה לבזבז את הקול שלכם עליה?! תשירו עם שוגרלנד ווקינג אין ממפיס
טוב שכשמירנדה קמה לא ראו לה את כל התחתונים (לא שאני מתלוננת חלילה
) יפה לה שהיא החליפה שמלה הבובז שלה נראים הרבה יותר טוב בשמלה הזו;; לא שמתי לב לשום דבר שהיא אמרה. עמכם הסליחה.
קיד רוק – Born Free פאסט פורוורדס

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo18.gif#2

בראד פייזלי – This Is Country Music זה השיר שאמור להוביל את האלבום החדש של בראד ומשום מה הוא נשמע ממוצע ומטה באופן שלא מתאים לבראד. חבל. ממנו באמת ציפיתי להרבה יותר :/
דואו אוף דה ייר ג'וליאנה גרסיה הזו כזאת כוסית
די הפתיע ששוגרלנד זכו אם כי להם באמת הכי הגיע אז כל הכבוד להם ויאיי!!
אבא של קריסטיאן נראה פדופיל כמעט כמו הבן שלו
כנראה שגם פדופיליה זו תכונה שרצה במשפחה
ליידי אנטבלום - Hello World חבל לי שהם בחרו לשיר את השיר הזה דווקא (בעיקר בגלל שהילרי בקושי שרה) לא אחד השירים האהובים עלי באלבום ולא אחד השירים שמשאירים אימפקט. היו צריכים לשיר את Our Kind Of Love בעיניי.
מייל ווקלסיט אוף דה ייר מרטינה כזאת כוסית
אמג מרטינה ובלייק על במה אחת. הם חייבים איזה בקבוק וודקה ולעשות דואט במקום!!@#$ אוי ומירנדה שקפצה על בלייק ככה הכי חמודה בעולם! מה ריבה קשורה עכשיו עם הבכי שלה |מריםגבה| העניבה שלו ממש מכוערת BTW חח מירנדה נראית כמו איזה אמא גאה
דה בנד ברי – If I Die Young השיר שלי
הסולנית שלהם מזה דומה לברוק וויט (ההיא מאיידול עונה 7) נכון?
שני האחים שלה נראים כאילו הוציאו אותם מהסיקסטיז. כאלה הזויים :S מה קשורות התחנות רדיו באמצע החיים לשיר שלי
קרי אנדרווד – Mama's Song LOL @ בראד פייזלי והערת התינוק למירנדה ובלייק
מסירה את הכובע בפני קרי שהצליחה לגרום לשיר הכי שנוא שלה להישמע מספיק נחמד כדי שלא אריץ אותו קדימה. הפתיחה הייתה מושלמת. בנוסף אני ממש אוהבת את השיער שלה ככה והשמלה שלה ממש יפה
זמרות הליווי שלה צריכות בעיטה.
דיירקס בנטלי - Up On The Ridge חוץ מהעובדה שהוא חייב לעשות גֵז דחוף ולסרוג לקלי פיקלר איזה סוודר מכל הצמר (עושה רושם שקר לה ככה כשכל הבובז שלה בחוץ
) ההופעה מבחינה ווקאלית הייתה מעולה. אני אוהבת את השיר.
מירנדה למברט, שריל קרואו ולורטה לין – Coal Miner's Daughter וואו שריל ומירנדה על במה אחת זה כמו חלום. חבל שהן לא בשיר מקורי שלהן (אם כי איים סטיל אה בליבר) אך עדין נשמעות מעולה. מה לעזאזל לורטה לובשת והשאלה היותר חשובה – למה?! על בוטוקס היא שמעה?! (שריל יכולה לתת לה את המספר של הרופא שלה) היא בטח מזה גמדה אם מירנדה עומדת לידה ונראית ענקית... אגב הססיל הזו ששיחקה את לורטה בסרט עליה נראית מזה כמו מרדית' גריי
פימל ווקליסט אוף דה ייר יש יש יש יש! אפילו שידעתי את התוצאה ממש התרגשתי כששמעתי את השם שלה והיא כזו מהממת עם השטויות שהיא מברברת ובוכה. ומה היא מודה לריבה?! מה היא עשתה בחיים חוץ מלהיות משמשית
גווינת פלטרו ו-וינס גיל – Country Strong הפעם זה נשמע קצת יותר קאנטרי מגרסת הסטודיו שלה, שזה נחמד. לפחות עכשיו, לכאורה ניתן להבין מה היא עושה בטקס אם כי הקול שלה לא מספיק מענין או בעל מבטא דומיננטי מספיק כדי להיות שייכת באמת לז'אנר. השיר עצמו חביב.
אנטרטיימנט אוף דה ייר חבל שמירנדה לא זכתה זה יכל להיות לילה מושלם אבל גם ככה אני בטוחה שכמו שבראד אמר, אחרי לילה כזה עוד 9 חודשים אנחנו יכולים לצפות לתינוק. אגב מה זאק בראון בנד עושים בקטגוריה הזו?! הטקס הזה ביזיוני לפעמים... אבל כל הכבוד לבראד, מגיע לו. כפרות!! הוא מהמם! ואוי איזה חמוד הוא שהוא בוכה. (הוא לא מת הוא רק פרש
) לסיכום – טקס מעולה! אחד הטובים של השנים האחרונות! הופעות מעולות זכיות מספקות וסך הכל מנה גדושה של כל חביבי הקאנטרי שלי |יאיי|

למעלה