The McFly Awards!

Lex 1

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo139.gif The McFly Awards! ../images/Emo139.gif../images/Emo106.gif

לקראת סיום השנה האזרחית, החלטתי שראוי לסכם גם את השנה העמוסה אצל הלהקה שכולנו אוהבות - מקפליי. ובאותו הקשר לעונת הטקסים שמתרחשת כרגע ברחבי העולם, גם לפורום מגיע אחד כזה. ב-3 השנים האחרונות הטקס נערך פה רק פעם אחת, ונראה לי שהגיע הזמן להחזיר אותו. (ניסוח ההודעה הוא במין נקבה לאור כמות הנשים השולטת כאן, אך פונה גם לגברים כמובן
). תוצאות הטקס יפורסמו יחד עם סיכום השנה המסורתי ביום האחרון של השנה.
לפניכן 12 קטגוריות + שאלה פתוחה הכוללת 2 חלקים, שעליה אתן יכולות לענות ככל העולה על רוחכן.
השתדלו לענות על כל הקטגוריות.
המועמדויות צומצמו לאחר סינון קפדני
כך שאין מה להתלונן
שאלון שיתפרסם על גבי הפורום יפסל. שאלון שיהיה ללא מענה על יותר משאלה אחת יפסל גם כן.
את התוצאות יש לשלוח עד לתאריך ה-27.12.2008, יום שבת בחצות.
את תוצאותיכן יש לשלוח אליי במסר ולאחר שליחתו יש לשרשר
או
להודעה זו.
כולם יכולים להצביע, גם מי שלא חבר בפורום/כותב כאן באופן קבוע
שאלות, מענות, הערות, הארות, תלונות ועוד - יש גם כן לשלוח אליי במסר ואשתדל להתייחס אליהן. הקטגוריות בהודעה הבאה. שתפו פעולה, ואממ.. תהנו!

MelMcFly

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo139.gif הקטגוריות ../images/Emo139.gif../images/Emo106.gif

ניתן לשלוח מסרים גם אליי כדי לא ליצור עומס
גם אני לקחתי חלק בסינון הקטגוריות (
) אז אני מעלה אותם ממני, האב פאן
השיר הטוב ביותר מ-Radio:ACTIVE
• Do Ya • POV • Corrupted • The Last Song • Down Goes Another One
השיר שהייתן רוצות שייצא כסינגל
• Smile • Everybody Knows • The End • Going Through the Motions • POV
הביצוע האקוסטי הטוב ביותר
• The End • POV • Lies • One for the Radio • Corrupted
הקליפ הטוב ביותר
• One for the Radio • Lies • Do Ya
הקאבר הטוב ביותר
• I Kissed a Girl (Katy Perry) • The Winner Takes It All (ABBA) • Stay With Me (The Faces)
הצעד הכי חכם של השנה
• להקים את סופר רקורדס • לקחת חלק ב-Children In Need 2008 • לטוס לאוסטרליה להקלטת האלבום והרחבת מחנה המעריצים • העסקה לשחרור האלבום בחינם דרך המייל און סנדיי* • הוצאת One for the Radio כסינגל ראשון כדי להציג את עמדתם
הצעד הכי דבילי של השנה
• לעזוב את חברת התקליטים שלהם Universal • לשלוח מסרים לחלל • להוציא 3 גרסאות דלוקס לאלבום Radio:ACTIVE • העסקה לשחרור האלבום בחינם דרך המייל און סנדיי* • להוסיף שוב את The Heart Never Lies לאלבום
הקטע הטלוויזיוני הכי טוב
• הנחיית מצעד 100 להקות הפופ המצליחות של כל הזמנים • הנחיית מצעד 50 הקליפים הכי מצחיקים • הנחיית מצעד 25 הלהקות השובבות • מבשלים ב-The F Word
הראיון הטלוויזיוני הכי שווה
• דאגי והארי בראיון חושפני ב-Holy Moly • עונים על שאלות מעריצים ב-GMTV • ראיון בפסטיבל אייטונס • הבנים מתארחים אצל פול אוגריידי • מתארחים בתוכנית של אל מארי
ההופעה הטובה ביותר (לא כולל סיבוב הופעות)
• סשן להיטים מהאלבום ב-MTV Hits • פסטיבל אייטונס במועדון KOKO • Vodafone TBA Concert • ספיישל רדיו1 – BBC Switch • T4 On the Beach
השמועה שהרעישה את הפורום
• הבנים עוזבים את חברת התקליטים שלהם • מקפליי מקימים חברת הקלטות משלהם • הלהקה יוצאת לסיבוב הופעות ברחבי אירופה • דאגי יוצא עם פראנקי מלהקת הבנות The Saturdays • מקפליי שוקלים לשחרר את הסינגל הראשון באינטרנט
התספורת הכי מוצלחת (לא לבחור לפי הפייבוריט שלכן!)
לפי התמונה הזו
• דני בחלק • דאגי והסרטים • טום והפאה • הארי פוסט קרחת
שאלה פתוחה: 1) מה הקטע (מצחיק/עצוב/מבדר וכו') שקשור למקפליי שהכי זכור לכן משנת 2008? 2) מה הכי הייתן רוצות שיקרה עם הלהקה בשנת 2009?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif את התוצאות שולחים במסר

לא עונים על גביי הפורום. את יכולה לשלוח אליי או למלאני ולשרשר
להודעה הראשית.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה לא באמת כמובן...

סתם צחקתי..

loserontheloose

New member
מתי הם עשו את Corrupted אקוסטי?

ואיזה עוד גרסאת דלוקס יש ל-RadioACTIVE חוץ מהירוקה והאדומה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif את הגרסה שהם הוציאו חינם עם

המייל און סנדיי בספטמבר. ולגביי האקוסטי, כן אני חושבת שטעיתי. אני אבדוק את העניין

loserontheloose

New member
אה, אז זה לא גרסת דלוקס

חשבתי שאני כזאת חרא של מעריצה שהיו 3 גרסות דלוקס ולא ידעתי. יש לי 2 מתוך השלוש (חינם + ירוקה), את woolworth פשוט לא מצאתי בלונדון.... תודה.

JuSt My LuCk

New member
מגניב!../images/Emo6.gif אני עונה ../images/Emo13.gif

השיר הטוב ביותר מ-Radio:ACTIVE • Corrupted השיר שהייתן רוצות שייצא כסינגל • POV הביצוע האקוסטי הטוב ביותר • POV הקליפ הטוב ביותר • Lies הקאבר הטוב ביותר • The Winner Takes It All (ABBA) הצעד הכי חכם של השנה • להקים את סופר רקורדס הצעד הכי דבילי של השנה • להוציא 3 גרסאות דלוקס לאלבום Radio:ACTIVE הקטע הטלוויזיוני הכי טוב • הנחיית מצעד 50 הקליפים הכי מצחיקים הראיון הטלוויזיוני הכי שווה • דאגי והארי בראיון חושפני ב-Holy Moly ההופעה הטובה ביותר (לא כולל סיבוב הופעות) • T4 On the Beach השמועה שהרעישה את הפורום • מקפליי מקימים חברת הקלטות משלהם התספורת הכי מוצלחת (לא לבחור לפי הפייבוריט שלכן!) לפי התמונה הזו • דני בחלק שאלה פתוחה: 1) מה הקטע (מצחיק/עצוב/מבדר וכו') שקשור למקפליי שהכי זכור לכן משנת 2008? אמממ....שהם הופיעו בטקס מלכת היופי, אני יודעת שזה לפני יומיים אבל אני חושבת שזה היה די עצוב שהם השתתפו בטקס, נכון שזאת חשיפה כלל עולמית אבל פאק הם נראים ההפך ממה שהם ניסו להשיג (אבל הם היו ממש חתיכים שם
) 2) מה הכי הייתן רוצות שיקרה עם הלהקה בשנת 2009? שהם יבואו לישראל
ושיצליחו יותר בעולם XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאת התשובות אמורים לשלוח לי במסר..

אני אמורה לפסול לך את השאלון אבל אני אחליק לך את זה..

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gif ורגע הם לא הוסיפו את THNL לאלבום....

רק לזה שיצא עם העיתון.. וגם בקטע הטלויזיאוני אני חושבת שאפשר היה להוסיף את ההופעה בתחרות מיס עולם
ולהוסיף את קורפטד ואת DGAO לשיר שהיינו רוצות שייצא כסינגל

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לזה התכוונתי בקשר ל-THNL..../images/Emo3.gif

בקשר להופעות, בחרתי הופעות שהיו בםה יותר משיר אחד או שניים. ולגביי הבקשה האחרונה, זה נעשה לאחר סינון רב ותאמיני שהיה לנו נורא קשה לבחור. הם מועמדים בקטגוריית השיר האהוב ביותר ומשם את יכולה לבחור

אמ מלאני . ../images/Emo8.gif

שלחתי לך באימל בגלל שבמסרים זה לא נתן לי . XD המחשב שלי התפגר . ~~

למעלה