סיכום שבועי

../images/Emo106.gif../images/Emo141.gifסיכום שבועי../images/Emo141.gif../images/Emo106.gif

אז...איך עבר עליכן השבוע?
אתן מוזמנות לפרט דברים טובים שקרו לכן וכל המרבה הרי זה משובח
...
אילו יעדים אתן מציבות לעצמיכן לשבוע הקרוב?

אני אשתף אתכן../images/Emo23.gif

בסך הכל עבר שבוע באמת טוב למרות שאני בחוסר של שינה התינוקת שלי מתעוררת הרבה בלילות
אבל חוץ מזה נחמד לי בעבודה
מצליחה לתת מעצמי, מתוך תוכי את "טליה" האמיתית בתוך העבודה וזה אומר, חוץ מהעבודה שצריך לעשות, גם מעט רוחניות חשיבה חיובית קירוב לבבות
ממתינה לקבל בימים הקרובים את התואר ואז אמסגר אותו...חחחח... לקח לי המון זמן לגמור את התואר אבל בסוף הוא נגמר וזה מה שחשוב
נהנית מהשמש
שזורחת מציוץ הציפורים
מהרוח הקרירה שמבשרת את הסתיו...
הזמנתי מקום ליומולדת לביתי במקום מקסים שכל כולו פיות נהנתי להרגיש שוב ילדה בתוך עולם של פנטזיה מתקתק וקסום מנוצנץ ועדין אך...הלוואי והייתי שוב ילדה
לא, בעצם רוצה להיות כמו עכשיו רק עם עוד זמן להתעסק בדברים הכייפים של הילדים....

פנינה101

New member
ואני? אני את עצמי אני יודע? הייתי בוחר בזקנה

של יוסי בנאי ז"ל מתוך ערב שלו... עלי עבר שבוע משונה הבת שלי הלגה ללמוד במדרשיה בי-ם והיה לי נורא משונה השינוי הזה היא חזרה רק ביום חמישי כלומר היא לא תהיה בבית במשך השבוע היה לי מאד קשה השינוי הידיעה שהיא לא תינוקת שלי כבר כמובן שהסכמתי הסכמה מלאה כי זה המקום הכי מתאים לה אבל הידיעה, שזהו, היא כבר ברשות עצמה הולכת לדרכה היה לי מוזר מאד כל השבוע הייתי מין "מרחפת" כזו היה לי חור בבטן, רעבה... הייתי מודעת לכך שזה רעב של הנשמה ואז התחברתי אל עצמי הכואב הזלתי כמה דמעות ונרגעתי עכשיו הבת שלי בבית ביום ראשון תחזור והיא נהדרת... מביאה לי את השבת כהילכתה ועוד כל מיני מטעמים לנפש

daimond1

New member
גם אשתף

השבוע עבר יחסית מהר יצאתי עם בן זוגי למקום קטן לאכול, והיה פשוט נפלא..... הוא מעודד אכילה, ולא נרתע אם אני לוקחת מנה כמו שלו ולא חסה. בשבוע הקרוב אני רוצה להמשיך להיות אופטימית, חיובית ומלאת אנרגיה טובה. להמשיך בעבודה הקשה ובהתמדה של ההליכה שהתחלתי בה. שבוע מצויין לכולם

../images/Emo99.gifאיזה יופי../images/Emo23.gif מאחלת לך שהכל יתגשם

גם לי לא יזיק להתמיד בהליכות...

little moon

New member
איך היו *השבועיים* שלי

כי לא כתבתי כאן כבר כמה זמן וקרה דבר חשוב ביותר לפני 10 ימים- השתחררתי משירות לאומי! אחרי שנתיים של עבודה מדהימה אבל גם קשה (נפשית ופיזית) השתחררתי ואני אדונית לעצמי ולזמני... ועדיין קצת קשה לי לעכל את זה ולהחליט מה אני רוצה לעשות עכשיו עם עצמי, אבל בסך הכל ההרגשה מאוד טובה, התרגשות וציפיה לקראת העתיד... עכשיו אני בחיפושי עבודה, כל כמה שעות משנה את דעתי בקשר למה שברצוני לעשות (אם מישהי יודעת על עבודה טובה באזור המרכז אני הכתובת
) מתכננת מעבר מהקיבוץ הגלילי לאמא בת"א, למרות שאני קצת במשבר מכך שאצטרך לוותר על הדירה שלי. אמא שלי ואני בקשר מצויין, אבל קשה לחזור אל ההורים אחרי שנתיים וחצי לבד... אבל אין ברירה אם רוצים לחסוך כסף ולטוס. וזהו, אלו היו השבועיים שלי :)

היי יקרה../images/Emo99.gif בשעה טובה על השיחרור../images/Emo23.gif

קחי לך את הזמן לאט העולם עוד יחכה בחוץ...
תהני מה"אי עשיה" תנקי מחשבות תתכנני תוכניות תבלי תכתבי תיצרי
תהיי את. איזו עבודה את מחפשת?

למעלה