הישרדות בראש טבלת הרייטינג

../images/Emo106.gif../images/Emo213.gifהישרדות בראש טבלת הרייטינג../images/Emo70.gif

"הישרדות" ניצחה את אברי גלעד לראשונה מאז עלתה לאוויר, "הישרדות" גברה על "1 נגד מאה" והשיגה רייטינג של 19.2 אחוזי רייטינג http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3493425,00.html
יאלה חגיגות
בטח יעלו עוד כתבות עם נתונים שונים אז תשרשרו לכאן
******* מצטער על הבלאגן שעשתי בפורום מבטיח להשתנות , חוזר רשמית ******

במוצ"ש, זה קרה - הישרדות עברה את ערוץ 2

במוצ"ש, זה קרה פתאום האכזבה מנתוני פתיחת העונה של "הישרדות" נראת רחוקה ותלושה: הריאליטי של 10 עקף אתמול את "אחד נגד 100" עם אלון גל וסחף את הפריים טיים של 10 לנצחון על זה של 2 http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/682/893.html

לא שאני אוהב תחרויות רייטינג, אבל

כאשר ילגלגו עליו - כן ירבה וכן יפרוץ (ע"ע 'ארץ נהדרת')

Volldemort

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif

חיכיתי לרגע הזה, ערוץ 10 עקף את ערוץ 22! זה כ"כ הגיע להם הפעם.

LiRs Lullaby

New member
לצערי, זה עדיין נמוך יותר מכל שאר הממוצעים של

ראש הטבלה...... בד"כ יש לערוץ 2 רייטינג של 20%+.....כלומר, ברייטינג השבועי הם אפילו לא נכנסים לטבלה (אפילו החיים זה לא הכל שמשודרת בשעה עשר עוברת אותם). ולמה בוואינט כתוב שהרייטינג היה 16.9? אתם חושבים שתהיה עונה שנייה להישרדות בקצב הזה? יש מצב שאולי תהיה הישרדות - העולמית או משהו, שבה כל המדינות שיש להן זכויות הפקה יעשו תכנית אחת משותפת? (ישראל, אמריקה, בולגריה....ראיתי שאפילו פקיסטן עשו הישרדות, כמה הזוי זה?!
)

EyeSeeYou

New member
וואי נט לוקחים נתון לא שמיש

וואי נט הם הוא המקום היחיד שמתייחס לנתון מתוך כלל האוכלוסיה בעוד מפרסמים ושאר המקומות מתייחסים למשקי בית יהודיים בלבד לכן הוואי נט הרייטינג תמיד טיפה נמוך יותר

Ranimi23

New member
לדעתי, בדיקת הרייטנג שגויה

מדובר במספר משפחות שיש אצלם ממיר, והם כנראה רואים ערוץ 2 באופן קבוע ואולי אפילו מישהו משלם להם. לכו תדעו מה קורה פה באמת. זה לא הגיוני שהישרדות לא זוכים לרייטינג גבוה כי כל מי שאני מכיר צופה ומעדיף את הישרדות על פני כל דבר אחר בערוץ 2.

shirinm

New member
לא בהכרח..

באתר של ערוץ 10 (בנענע) יש את כל הפרקים המלאים של הישרדות, שעולם מיד בתום השידור בטלויזיה.. כך שלמרות שהרבה אנשים מעעדיפים הישרדותעל פני כל דבר אחר בערוץ 2, כשיש אופציה לראות את זה במועד אחר זה נעשה כבר פחות בעל חשיבות.. אני אישית השתדלתי לא להחמיץ אף פרק של הישרדות אבל מאז שגיליתי שיש גם באינטרנט (וערוץ 2 לא) אין שום עדיפות

Nofar20079

New member
אמרו ב-``גיא פינס``...

שבזמן שוורה הודחה מהאי אז היה בערוץ 25 אחוזי רייטינג!! שזה ע-נ-ק-!-!

cover121

New member
קשת משתמשת בפתגם

"אם אתה לא יכול נגד האויב, תצטרף אליו" - השבוע בכל שלושת התוכניות המרכזיות שלה היא הזכירה את הישרדות: ראשון - חיקוי בארץ נהדרת, שני - איזכור של צביקה הדר בנולד לרקוד, היום - הבאת גיא זוארץ בכבודו ובעצמו לתוכנית שלום אנד גוד איבנינג. זו כמובן לא חוכמה, כעת שימי השידור של הישרדות הם על ימי רשת ועכשיו ההתחייבות של גורמי ערוץ 2 כשהעלתה הישרדות לאחד כוחות מול ערוץ 10 נתונה לחסד מחליטי החלטות של שיבוץ התוכנית.

LiRs Lullaby

New member
גם אני שמתי לב לזה....

נראה לי שקשת עושה דווקא לרשת..... כמו שאמרת, עכשיו כשימי השידור של הישרדות עבר לימים של רשת, נח יותר לקשת לעשות פרסומות לא-סמויות בעליל לתכנית שתוריד רייטינג לזכיינית המתחרה, למרות שהן באותו הערוץ....... שזה די שקוף וגם קצת פאתטי.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא כי אני שונא את ערוץ 2- אלה כי אני פשוט אוהב הישרדות... סוף סוף!! יופי הישרדות בעלייה
!!

למעלה