הרשמה לטורניר בשרשור הזה

section51 co il

New member
../images/Emo106.gifהרשמה לטורניר 5 על 5 VIP ../images/Emo106.gif

שלום לכולם, אנחנו פותחים את הרשמה לטורניר הבא : הטורניר יהיה 5 על 5 VIP המשחקים היו במפת as_oilrig כל מקצה מורכב מ 5 סיבובים כל קבוצה כלומר 5 סיבובים להיות בטרור 5 סיבובים להיות ב CT בס"כ 10 סיבובים למשחק כולו במידה והתוצאה תיקו ממשיכים לסיבוב הזהב "נוסח גול הזהב" מי שמנצח בסיבוב ניצח. עד שמערכת ההרשמה של אתר תהיה גמורה אנחנו נמשיך לעשות את הרשמות לטורנירים זמני ידנית על מנת להרשם נא לשרשר להודעה הזו לפי הצורה הבאה: ===דוגמה=== ראש קובצה "שם פרטי": ניק בתפוז: וטאג קבוצה{השם של הקבוצה}: בהצלחה לכולם בטורנירים

לדעתי הההפך

הטרור צריכים להתקמפר בכל יציאה שיכולה להיות לסיטי לשטח של הקומה למעלה(של הקומה של המסוק) כשפורצים דרך אחד הצדדים פשוט צריך להוריד אותם - להתקמפר עם אוופ\נשק אחר ושהם יוצאים בום בום=]

razaR2

New member
שיהיו 7 סיבובים בכל צד

5 סיבובים זה קצר מדי, ב 5 על 5 צריך משחקים קצת יותר ארוכים וגם לתת עוד הזדמנות לחזור למשחק.

razaR2

New member
ושיהיה יום שבו כל קבוצה יכולה לקבל את השרת

ולהתאמן, זאת מפה שאני אישית לא מכיר ואני מאמין שכך גם רוב השחקנים פה. ועוד משהו, אני מציע לחפש מפות נוספות כדי שהטורניר לא יהיה כולו רק במפה אחת.

lidor747

New member
אפשר../images/Emo9.gif

יש מפות עם מכוניות עם אתה תשים אותם לכולם יהיה מכונית
האמת אני מסכים עם רז חלקית שהטורניר יהיה 7 סיבובים בכול צד (הצעה לשים סגר..)

UnD

New member
גם מחפש קבוצה אם מישהו צריך עזרה..

אם לא נארגן קבוצה:)

איזה נובים

• מי שרוצה אותיו corvitol ו 20:18 | 21/10/07 • אני פנוי מי שרוצהו מור תור ו 20:19 | 21/10/07 • מי רוצה שאני אהיה איתו? ו יקי המלך ו 20:39 | 21/10/07 • גם מחפש קבוצה אם מישהו צריך עזרה..ו UnD ו הנה קבוצה בשבילכם

corvitol

New member
ועם מי אתה?

עם הפרו? או שאתה יכול על כולם לבד? dont be happy i fuck all :)

למעלה