קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
../images/Emo100.gifהיידן פנטייר-

שחקנית וזמרת אמריקאית. את פריצתה עשתה בגיל 11 חודשים[
] כאשר השתפפה בפרסומת לרכבת צעצוע של פלייסקול
. דיבבה את סידרת משחקי הווידאו המצליחה Kingdom Hearts. שחקה במספר אופרות סבון ובסדרות "מלקולם באמצע" ו-"האלי מקביל". בימינו היידן מככבת בתפקיד ראשי בסידרת הטלוויזיה של רשת NBC גיבורים בתפקיד קליר בנט. בנוסף היא גם דיבבה את סידרת משחקי הווידאו המצליחה Kingdom Hearts.

just adiki

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gifקחי אותי ג'ניפר../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

אחרי שבשבוע שעבר היה לנו אחלה של ספיישל בנים
. השבוע-ניתן גם לבנות קצת קרדיט
. אז השבוע יש לנו רשימה של 5 שחקניות מתוכן עליכן להוציא מהתחרות שתיים שאינכם אוהבים
. בתחרות הקודמת רוב די מכריע החליט להדיח את השחקן הנרי תומאס
.
לתחרות...

just adiki

New member
../images/Emo42.gifג'וליה רוברטס-

שחקנית אמריקאית. הפריצה הגדולה של השחקנית היתה בסוף 1989 כאשר שחקה בסרט "מגנוליות במפלדה". לאחר ההצלחה של הסרט ככבה רוברטס בסרט "אישה יפה" עם ריצ'רד גיר שזכה להצלחה. אחרי תקופת הפסקה קצרה שבאה בעקבות כישלון אחד מסרטיה חזרה רוברטס בגדול עם הסרטים:"החתונה של החבר שלי"החתונה של החבר שלי", "נוטינג היל" ו-"תפוס את הכלה". עוד בין סרטיה:"חיוך של מונה ליזה", "קרוב יותר" ו-"ארין ברוקוביץ'".

just adiki

New member
../images/Emo126.gifג'סיקה סימפסון-

זמרת ושחקנית אמריקאית. קריירת המשחק של סימפסון אינה מפוארת. ב-2005 היא שחקה בסרט "הדיוקס קורעים את האזרד".

linoy7

New member
../images/Emo128.gif"קריירת המשחק של סימפסון אינה מפוארת"../images/Emo6.gif

מה, המשפט הזה הצחיק אותי

just adiki

New member
../images/Emo62.gifרנה זלווגר-

שחקנית קולנוע אמריקנית. תפקידה הראשון היה בשבת 1994 בסרט היה תפקיד משנה בסרטו של בן סטילר "מציאות נושכת". אחר כך הופיעה ב"המנסרים מטקסס - הדור הבא", בו שיחקה לצד מתיו מקונוהיי. כמו כן קיבלה ביקורות טובות בעקבות משחקה בסרט המותחן "אהבה ו- 45". ב-1996 לוהקה לדרמת הספור "ג'רי מגוויר" לצד טום קרוז. כל אלה לא הביאו לה את הפריצה המיוחלת, היא חזרה לשחק בסרטים עצמיים שונים ולאט לאט חזרה להוליווד עם סרט לצידו של ג'ים קארי. הפריצה הגדולה שלה הגיע עם הסרט שובר הקופות "יומנה של ברידג'יט ג'ונס" שצולם לו גם המשך.

just adiki

New member
../images/Emo213.gifגוונת' פלטרו-

שחקנית קולנוע אמריקאית. הופעת הבכורה שלה בקולנוע הייתה ב-1991 בסרט "בקצב החופש" (Shout) לצידו של ג'ון טרבולטה. בהמשך אותה שנה קבלה תפקיד משנה בסרטו של סטיבן ספילברג "הוק". פריצת הדרך הקולנועית שלה הייתה ב-1995 כשכיכבה ב"שבעה חטאים". סרטים נוספים של פלטרו:"שייקספיר מאוהב","סילביה","סקי קפטן".

linoy7

New member
../images/Emo128.gif וכתבת פעמיים אותו משפט../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

למעלה