McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo60.gifMcWeekend!../images/Emo106.gif../images/Emo60.gif

כי נרהא לי שלניצן נמאס
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo40.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Please Please Only The Strong Survive
Red Hot Chili Peppers-By The Way(Album),Castle Made Of Sand Madness-Shut Up,House Of Fun השיר הצרפתי המטומטם הזה-אכלנו במבה שתינו קולה
הלהקה המגניבה של השבוע:
Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
השיר הצרפתי המטומטם הזה,אוי ואבוי מה שקורה בבי"ס http://www.youtube.com/watch?v=hPcKcN2uJRM
סיינפלד *_*
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה לספרות והיסטוריה המטומטמות
משהו ששימח:
סיימתי את "דם חם" של רלן קובן!מדהים,כמו כל הספרים שלו
לא היה לי שום מבחן ללמוד אליו וניגנתי מספיק
נפגשתי אתמול עם טל וראינו את "מה שנחוץ לרווק" השיעור אזרחות אתמול
ההצגה ביום שלישי שהייתה טובה ממש! יש לי עכשיו הרבה ג'ינסים מכנסיים של ליוויס והם סופר מגניבים! היום מסיבה לטייכר ושני,יהיה פנאן!
משהו שהעציב:
שום דבר מיוחד,חוץ מהציון בהיסטוריה(שהולך ישר להתערער)
ציטוטיה:
אתמול היה לנו שיעור אזרחות שעות 7-8 ובשעות האלו היה מועד ב' שכבתי אז היינו בכיתה משהו כמו 14 תלמידים אז המורה כתבה לנו את החומר למבחן ואחרי כך התחלנו לדבר המורה:"טוב,עכשיו אפשר לדבר על הא ועל דא" אני:"כשהייתי קטנה חלמתי להיות לאונרדו מנהיג הצבים!" ליטל:"מה זה פ.מ?" עדי,יפעת,שני ואני:"פריק מניאק אווהאו!" רועי:"אודי הנוכל עבר תיאוריה!" אתמול מ"מה שנחוץ לרווק" זוהר:"סרטי ים?" אלונה:"מה זה סרטי ים?" זוהר:"באיזה צבע הים?" זה היה ממש מצחיק באותו הרגע XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Red Hot Chili Peppers-Mellowship Slinkey In B Major שאני צריכה לבדוק אם הוא באמת בבי מז'ור
המלצת השבוע:
הייתה לי המלצה ממש טובה ששכחתי אותה,זה פשוט מנחוס!
התמונה הכי חמה:
הסדרה הכי טובה בעולם!(וסיינפלד,כמובן
)

ריהותם

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo40.gif

הצילום השבועי לילד: ילדים חמודים,עזרו לדוד עזרא היקר למצוא את העל החיים המסתתר בתמונה (ד"א,החלפתי חתימה!)

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifתתחדשי על החתימה../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo204.gifממ.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
TCFC.
היו יותר מדי. פשוט תסתכלו ברשימה משבוע שעבר. משהו מסוים:
שינייד אוקונר - נאת'ינג קן צ'יינג'
פינק פלויד - וויש יו וור היר.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מיוז.
קליפ שעשה לכן את זה:
You Belong With Me - Taylor Swift.
אני כלכך הולכת לכתוב על זה פיק. ^^
המפץ הגדול
צ'אק
מרלין (שיט, אני באמת צריכה להתחיל להשלים חסכים... ><)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נמנמ.
משהו ששימח:
קיבלתי 90 בעבודה אחת.
אני מתקדמת בהוראה - משתפרת משיעור לשיעור. לול.
המורה שלי הוציאה לי חומר לעבודה אחרת.
קיבלתי חיבוק ממישי שאני אוהבת.
אאעאעהאעהעאעהאהעאהעאעהאהע המורה שלי לכתיבה יוצרת כתבה שאני צריכה ללמוד את זה בצורה מקצועית!
משהו שהעציב:
קיבלתי חמישים בעבודה אחרת. ><''
ציטוטיה:
היו הרבה, בעיקר עם שני מורים שלי. דיברתי עם המורה על עבודה שהגשתי באנגלית ואני צריכה לתקן: אני: "החתול של שרדינגר--" המורה שלי: "שרודינגר." אני: "אע?" המורה שלי: "באנגלית אומרים שרודינגר." אני: "אבל בעברית אומרים--" המורה שלי: "לא אכפת לי. באנגלית זה שרודינגר.
" אחרי שהסברתי למורה שלי מה זה החתול של שר[ו]דינגר, מרצה שלי (בריטי) התערב. הוא: "זה נשמע מעניין. איך אמרת שקוראים לזה?" אני: "שרדינגר -- רוצה שאני אאיית לך?" (כי זה מגרמנית) הוא: "לא, זה בסדר, אני יודע גרמנית." אני:
זה היה משעשע. לול.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly - Lola. כי הנגן על שאפל.
המלצת השבוע:
תראו המפץ הגדול. באמת.
התמונה הכי חמה:
אין, ואין לי כוח להעלות.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח לא נמאס לי פשוט קמתי לפני חצי

שעה
מצעד הלהיטים של מקפליי: DGAO Mr Brightside No Worries כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: או רק אחד?
Sean Kingston - Replay Sean Kingston - Face Drop Lady Gaga Feat. Flo-Rida-Space Cowboy Cascada - Evacuate The Dancefloor Flo Rida Feat. Nelly Furtado - Jump הלהקה המגניבה של השבוע: פרמור גריין דיי קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חח אני לא זוכרת שניה אפילו
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהיה לנו טיול שנתי והיינו צריכים ללכת 11 שעות במדבר!
שיצאו לי תמונות דיי גרועות מהטיול
משהו ששימח: 99 במדעים מצאתי שקל באמע המדבר! נדיר
רכבתי על גמל משהו שהעציב:
ציטוטיה: באמצע ההליכה חברה שלי לא הפסיקה להגיד תחת וכמה ילדים לא הפסיקו לצחוק לך על הח' [יש לה ח נעלמת כזאת
] אז פתאום צעקתי לה "טל יש לך תחת כמו של הערבים!" ולא שמתי לב שאמרתי תחת חח בכלל התכוונתי להגיד לה ח' אז כל המשך הטיול אמרנו את זה אחת לשניה ורק אנחנו ועוד כמה ילדים שהיו מסביבנו הבנו
והמחנך שלנו התחיל להיסתל עלינו מזה מוזר חח עשינו קומזיץ כל השכבה והתחלנו לספר סיפורי אימה והם היו כאלה ברורים אז כל שניה אמרתי מה שאני חושבת שיקרה [לא שמעתי אותם לפני] אז במקום אימה זה יצא מזה מצחיק
היה עוד מלא אבל אין לי כוח.. מתנגן בראש / בפלייליסט: No Worries המלצת השבוע: אל תלכו לישון בטיולים שנתיים! זה כזה מצחיק לשבת עם השכבה בחדרים התמונה הכי חמה: אני וחברה שלי על הגמל [לא הפסקנו לצרוח] ] אני זאת עם המכנס האדום

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח כן הוא מזה חמוד[באישיות לא ב

מראה
] הוא חברמן שכזה את רואה בדקתי איך אני נראית בפלאפון באמצע איזה הרצאה שהייתה לנו בטיול והוא קלט אותי פתאום הוא אמר לי "ניצן את נראית בסדר גמור תפסיקי להסתכל על עצמך" אני:"מה! אני לא הסתכלתי על עצמי כל כך הרבה כולה שניה" הוא:"ממש כל הטיול את מסתכלת על עצמך" אני:"ממש לא" הוא:"ממש כן" אני:"ממש לא" הוא:"ממש כן" אני:"ממש לא" הוא:"אהה אהה ניצן אני מבוגר גם אם אם אני טועה אני אני צודק!" אני:"אהה גדי אין לי כל כך כבוד למבוגרים אז.." בצחוק כזה הוא:"אה כן אז מה תעשי לי את תרביצי לי?" אז תקעתי בו מבט כזה הוא ברח לצד השני של הכיתה
זאת הייתה אחת השיחות המפגרות שלנו LOL הנה הוא..אל תתיחסי לשניים האחרים

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחחחחח בהתחלה חשבתי בדיבור ורק

אז נזכרתי ששמתי תמונה
יש לכם פסיכולוג? למה?

למעלה