McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo86.gifMcWeekend!

McWeekend!(לכל מי שראתה כנר על הגג\פלטפוס
)
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שבת שלום בנות!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifMcWeekend מיוחד עם אירוח של אסף אבידן

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Going Throuh The Motions Nothing
Asaf Avidan And The Mojoes-Her Lies Hang woman The Reckoning Song Your Anchor Maybe You Are Weak Poor Boy\Lucky Men Wasting My Time Jet Plain Painting On The Past Small Change Girl Devil's Dance Red Hot Chili Peppers-If Readymade Make You Feek Better Turn In Again Animal Bar אריק אינשטיין-סן פרנסיסקו
הלהקה המגניבה של השבוע:
Asaf Avidan&The Mojoes!
| מאוהב|
| מאוהב|
קליפ שעשה לכן את זה:
מגודלים!אחד הסרטים היכ טובים שיש!
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
הופעה של אסף אבידן בבארבי,היה מושלם!
ראיתי את מגודלים!
דברים
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Red Hot Chili Peppers-Soul To Squeeze
המלצת השבוע:
לשמוע את אסף אבידן
התמונה הכי חמה:
מההופעה
יש עוד תמונות בבלוג למי שרוצה לראות

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifספריה זה נחמד כשיש כרטיס ביד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
וואי מלא O: הפארטי גירל הזה עשה לי חשק לעשות להם הלוויה ולחרוש על השירים שלהם OO
the wanted - all time low all time low - alejandro - שיואו אני מתה על הקאבר שהם עשו לאלהאאנדרו *-* justin bieber - down to earth -.- box car racer - letters to god ומלא של כמעט מלאכים ונבר שאוט נבר
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי -.- בהחלט מאגניבים... אול טיים לואו דה וונטד
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=ezJjMqQithw XDDDDDDDDDDD כמה צחקתי וחיקיתי אותו XDDDDDDD
אממממ מונדיאל ? XD הבושה הבושה.... TLV - עושים את תל אביב - אני מכורה לזה O: השמיניההההההה *-*
ספר / פיק השבוע:
ראש1 (H)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמממ סתם כמה דברים בלונה פארק
משהו ששימח:
לונה פארקקקקק DDDD: שהרגע יצאתי עם מי שאני אוהבת אחרי שפעם אחרונה שראיתי אותו היה ביום האחרון של בצפר האעאאעאע *-* איימ האפי האפי האפי ג'וי ג'וי ג'וי הלונה פארק היה סגור כי זה היה רק יום קייטנות והיינו 6 אנשים והכניסו אותנו בפרוטקציות אז עלינו על הרכבת שדים 4 פעמים ברצף עם ילדים קטנים וצרחנו להם באוזן ועמדנו על המושבים ומה לא XDDD זה היה אחד הקורעיםםם ויומולדת לטוםםםםםםםםם D:
משהו שהעציב:
פארטי גירל .__________________. וסתם געגועים לכל מיני אנשים
ציטוטיה:
בהודעה הבאה כי יש מלא O:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל (H) אטומיק סטפי אטומיק סטפי אטומיק סטפי אטומיק סטפי מתייצבת למשימה יאאא !!!
המלצת השבוע:
אמממ אל תלכו ללונה פארק עם 5 בנים או להבא [איך כותבים את זה ?], אל תסתובבו עם 2 בנים שמדברים על אתרי פורנו ב12 בלילה בנתניה
התמונה הכי חמה:
שלהלהלהלה מייי הו מייי -וואנבי גיבורי על-

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifציטוטים (H) [תקראו יא חראות]

"תן לי מילה שמתחילה ב-ב' !!! מהר !!" "רכבת !!!!"
"i'm bleeding out my fucking balls !!!!!!!!" - אין הסרטון הזה קרע אותי XDDDDDD
אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (16:16): (H) MikiRause אומר/ת (16:19): T-T אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (16:20): אתה מקנא בגלל שאטומיק מיכאל זה לא נשמע טוב אטומיק מיכאל נערת חלל אטומיק מיכאל לא פוחדת כלל MikiRause אומר/ת (16:22): XDDDD את ילדה שרוטה לגמרי אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (16:22): אני רק אומרת עובדות אטומיק מיכאל נערת חלל זה לא נשמע טוב על הלשון אטומיק סטטטטפפייי נערת חלללללללללל אטומיק ססססטטפייי לא פוחדת כללללללל
זה מה שנקרא החברות הכי טובות....XD [אגב הקללות בחצי רוסית חצי ספרדית.אינלי מושג מה אמרנו.] - אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:41): קרן ? טה אוביו קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:41): זייביס אוז'ההההההההה זיינת לי ת'דודה אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:41): אינלך מושג מה אמרתיייייייייייייי קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:42): טה אוביו אדיאודקה ג'ו טה אוביוווווווווווווווו מוצ'ההההההההה אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:43): סטופ דה שואו בסטה פור ההההההווווויייייייייייייי $#$%##$#$%#%$ טה אוביוווווווווווו טמביין וואסורהההההההההההה %$@%$@%@%$ קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:44): סוקה פריבבכנוטיה דובינא וונוצ'יה סוצ'קה נסרטיה יא טבויבו רטה יבלהההההההההה!@#@%R#$ אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:44): זייביססססססססס נפסלתי בגללך באייסי טאוור יא בת שרמוטהההההההה אאאמןןןןןן שועל יאכל לך את הראשששששששששששש קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:45): אמג איזה צחוק יצא לי O_O אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:45): למה את צוחקת יא שרמוטההההההההההה קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:46): כי את קוקסינלית אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:46): אאאאאאמממןןןןןןןןןןןןן תחנקקקייייי אמןןןןןן ישששיייי יזיין אותך בתחתתתתתתתתת אני שונאת אותךךךךךךךךךך קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:48): אמן מתן ידחף לך ת'זין שלו לאף שלך וזה יצא לך מהעין עם שפיך צהוב כמו שאת אוהבת את הרוטב אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:48): עד מתןןןןןןןןןןןןןןן לא צוחקים על לב שבור יאבתשלזונה קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:48): לא את אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:48): לא אני יא דוחפת
There will always be a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friends, "us" in trust, and "if" in life.
האווזה הנודדה אומר/ת (01:44): אויש ואבויש 12 XDDD כמוך ! Stefi The UniCorn אומר/ת (01:44): אני בת 13 וחצי וחודשיים האווזה הנודדה אומר/ת (01:44): אע נכון XD האווזה הנודדה אומר/ת (01:45): ו9 חודשים, קשה לך להגיד? XD Stefi The UniCorn אומר/ת (01:45): 8 -.- האווזה הנודדה אומר/ת (01:45): AWWWWWKWARD
~תקועים על ההכי גבוה בגלגל ענק וישלי פחד גבהים~ "יאללה נו תתעודדי ותפתחי את העיניים, זה לא שאת יכולה לפול מזה או משו כי בקושי יש פה מקום לשנינו.." "יואו אמן תמות" "וזה לא שלפני כמה ימים איפשהו בעולם באמצע הנסיעה גלגל ענק אחד התפרק ו2 אנשים מתו...."
"אמגגג מתןןן !!!!! זוזזזזז !!!!!!! ברח !!!!!" "מהמהממהמה !?!?!?! מה יש מאחוריי ?!?!?!" "לא, כלום, אני פשוט מכינה את עצמי למקרה שיבוא מאחורייך אתיופי נרוקמן עם סכין כי זאת נתניה בלילה"

Ruth Fletcher

New member
את שרוטה XD

אין לי כוח לכתוב מאומץ, אני מהאייפוד והסרטון - את סדיסטית או משהו? הוא מדמם מהביצים ואת צוחקת?XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מקוויקיוויק! ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
וואו ניחמתי את עצמי השבוע כל כך הרבה עם מקפליי. בעיקר עם ר.א I dont ever want to spend another day without you, without yoooooooou!
Backstreet boys - I Still
ממש יפה
Mudvayne - Do What You Do The Click Five - Kidnap My Heart The Click Five - The Reason
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, למרות פארטי גירל. חזרתי אחורה ונזכרתי כמה אני אוהבת אותם
דה קליק פייב
קליפ שעשה לכן את זה:
תכונית טלוויזיה / סרט השבוע:
שנות השבעים איך פגשתי את אמא רק נערה פמילי גאי
ספר / פיק השבוע:
she loves you של דורינ
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הטמטום של מקפליי
משהו ששימח:
קניתי משקפי דני אכלתי בארומה אחרי שהתנזרתי מארומה חודש בשל בזבוז כסף של לאכול-פעם-ביומיים-בארומה XD קניתי שורט חדש שרציתי מלא זמן
ציטוטיה:
"שיהיה לך לילה גזעי" "שינה גרובית שתהיה לך" "שלא יאנוס אותך פוסטר של טום." "שלא יאכל אותך דיסק של אוונסנס" "שלא יאונן עלייך דינו" "שלא תטריד אותך מינית לילה" *דינו זה הכלב שלי **לילה זאת התוכה (איך אומרים תוכי בנקבה?!XD) שלו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
I Still
המלצת השבוע:
לאכול 4 שניצלי תירס זה לא טוב XD
התמונה הכי חמה:
משקפי דני!!! D:

למעלה