../images/Emo80.gifציטוטים (H) [תקראו יא חראות]
"תן לי מילה שמתחילה ב-ב' !!! מהר !!" "רכבת !!!!"
"i'm bleeding out my fucking balls !!!!!!!!" - אין הסרטון הזה קרע אותי XDDDDDD
אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (16:16): (H) MikiRause אומר/ת (16:19): T-T אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (16:20): אתה מקנא בגלל שאטומיק מיכאל זה לא נשמע טוב אטומיק מיכאל נערת חלל אטומיק מיכאל לא פוחדת כלל MikiRause אומר/ת (16:22): XDDDD את ילדה שרוטה לגמרי אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (16:22): אני רק אומרת עובדות אטומיק מיכאל נערת חלל זה לא נשמע טוב על הלשון אטומיק סטטטטפפייי נערת חלללללללללל אטומיק ססססטטפייי לא פוחדת כללללללל
זה מה שנקרא החברות הכי טובות....XD [אגב הקללות בחצי רוסית חצי ספרדית.אינלי מושג מה אמרנו.] - אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:41): קרן ? טה אוביו קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:41): זייביס אוז'ההההההההה זיינת לי ת'דודה אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:41): אינלך מושג מה אמרתיייייייייייייי קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:42): טה אוביו אדיאודקה ג'ו טה אוביוווווווווווווווו מוצ'ההההההההה אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:43): סטופ דה שואו בסטה פור ההההההווווויייייייייייייי $#$%##$#$%#%$ טה אוביוווווווווווו טמביין וואסורהההההההההההה %$@%$@%@%$ קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:44): סוקה פריבבכנוטיה דובינא וונוצ'יה סוצ'קה נסרטיה יא טבויבו רטה יבלהההההההההה!@#@%R#$ אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:44): זייביססססססססס נפסלתי בגללך באייסי טאוור יא בת שרמוטהההההההה אאאמןןןןןן שועל יאכל לך את הראשששששששששששש קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:45): אמג איזה צחוק יצא לי O_O אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:45): למה את צוחקת יא שרמוטההההההההההה קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:46): כי את קוקסינלית אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:46): אאאאאאמממןןןןןןןןןןןןן תחנקקקייייי אמןןןןןן ישששיייי יזיין אותך בתחתתתתתתתתת אני שונאת אותךךךךךךךךךך קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:48): אמן מתן ידחף לך ת'זין שלו לאף שלך וזה יצא לך מהעין עם שפיך צהוב כמו שאת אוהבת את הרוטב אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:48): עד מתןןןןןןןןןןןןןןן לא צוחקים על לב שבור יאבתשלזונה קרן קושקוש *~* ♥ אומר/ת (23:48): לא את אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (23:48): לא אני יא דוחפת
There will always be a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friends, "us" in trust, and "if" in life.
האווזה הנודדה אומר/ת (01:44): אויש ואבויש 12 XDDD כמוך ! Stefi The UniCorn אומר/ת (01:44): אני בת 13 וחצי וחודשיים האווזה הנודדה אומר/ת (01:44): אע נכון XD האווזה הנודדה אומר/ת (01:45): ו9 חודשים, קשה לך להגיד? XD Stefi The UniCorn אומר/ת (01:45): 8 -.- האווזה הנודדה אומר/ת (01:45): AWWWWWKWARD
~תקועים על ההכי גבוה בגלגל ענק וישלי פחד גבהים~ "יאללה נו תתעודדי ותפתחי את העיניים, זה לא שאת יכולה לפול מזה או משו כי בקושי יש פה מקום לשנינו.." "יואו אמן תמות" "וזה לא שלפני כמה ימים איפשהו בעולם באמצע הנסיעה גלגל ענק אחד התפרק ו2 אנשים מתו...."
"אמגגג מתןןן !!!!! זוזזזזז !!!!!!! ברח !!!!!" "מהמהממהמה !?!?!?! מה יש מאחוריי ?!?!?!" "לא, כלום, אני פשוט מכינה את עצמי למקרה שיבוא מאחורייך אתיופי נרוקמן עם סכין כי זאת נתניה בלילה"