richter

New member
כבר החלטת שהצלחת?

חכה.. ובכל מקרה, נשלחו מספר (מצומצם מאוד) של פתרונות לחידה מספר 4 (ורק חלקם נכונים) יאללה, איפה כולכם? מרתון קצר עד סוף היום ואתם פותרים

richter

New member
מותר לי לבחור איזה 1/5 פוסטר שאני רוצה? ../images/Emo3.gif

positive energy

New member
כן, אבל זה צריך להיות מאחד הצדדים

מה שמעצבן זה שבטוח אני אזכר בתשובה כשיפרסמו אותה ותהיה לי תחושה של החמצה

richter

New member
יש עוד 3 שעות

יש עוד סיכוי להיכנס בדקה ה-90 להגרלה

richter

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo124.gifסיכום השבוע הראשון ../images/Emo124.gif../images/Emo106.gif

תם לו השבוע הראשון של החידות, ומלבד ההיענות הממש נמוכה לחידות, היתה גם חידה אחת שקצת הסתבכתם איתה על יתר המידה. לא נורא, הלקחים נלמדו, והחוקים לשבוע הקרוב ישונו מעט בכדי לתת יותר סיכויי זכייה לכולם. לפני שאכריז על אלו שענו נכונה על החידות, הנה כל התשובות והמספרים:
חידה ראשונה: התשובה היא כמובן Des Moins, המקום אליו שלחו הילדים את איש הקרח הפרה-היסטורי בפרק 218. 10 אנשים שלחו פיתרון לחידה הזו, ומתוכם 8 ענו את התשובה הנכונה.
חידה שניה: כאן חשבתי שאנשים מעט יתקשו בפיתרון אבל התברר שזה קל משחשבתי. התשובה היא קלייד - בפרק 401 (Cartman's Silly Hate Crime 2000) קרטמן נשלח לכלא, ולכן קייל, סטן וקני לקחו את קלייד, שלטענתם הוא השני הכי שמן בכיתה, שיעזור להם לנצח בתחרות המזחלות. 12 אנשים שלחו פתרונות לחידה הזו, וכולם צדקו.
חידה שלישית: גם כאן לא נראה שום קושי. התשובה "You're gonna have a bad time" - זה מה שמדריך הסקי אומר לילדים בפרק 603, Asspen. 14 פתרונות נשלחו לחידה הזו, 13 מתוכם היו נכונים.
חידה רביעית: בדיעבד, כנראה שהחידה הזו היתה קשה מידי (אם כי בכלל לא ברור לי למה, לדעתי היא ברמה של השאר) והפילה את רוב חברי הפורום. התשובה היא סומו - לקוח מתוך פרק 304 (Tweek Vs. Craig) כשקרטמן מאמן את קרייג בסומו לקראת הקרב שלו מול טוויק. הנה הסצינה הרלוונטית:
Master: Your friend hasa brought you to learn the ancient art ofa sumo. You must learna discipline anda respect. In sumo, your body must be rike a stone, and your mind rike a meatroaf. Craig: Meatloaf? Master: The object is simpry to push opponent out of circle. Is opponent ready? Cartman: I'm ready! Hey, I like this hair thing. This is cool. Master: Let us begin. Ready? And, th-ree. Cartman: Respect my authoritah! Master: Body rike a stone! Mind rike a meatroaf! Cartman: Dude. Come on, now. Come on. Craig: Oh, Jesus! I can't take it! Stop! Master: Fight back! Resist the ass! Craig: How can I resist an ass so great? Master: It is only an ass. You must overcome the ass with your mind. Craig: This ass is unlike any I've encountered, Master. Cartman: I win! Master: There is indeed great power in your ass, Eric. Perhaps you should consider sumo as your profession. Cartman: Hey, may be.
רק 6 אנשים ניסו לשלוח פיתרון לחידה, 3 מתוכם צדקו.
חידה חמישית: התשובה המדוייקת לחידה היא "We just need a really kickass office and some nice suits. A and a fountain in our lobby. All top agencies have fountains in their lobbies." אבל הכוונה העיקרית שלי היזה מזרקה, ולכן התקבלו כמובן כל הפתרונות שכללו רק את זה. הפרק- 903 (Wing). 14 פתרונות התקבלו, מתוכם 13 נכונים. בסיכום כל התשובות הנכונות, רק 2 חברי פורום נכנסים להגרלה על פוסטר אחד מתוך השניים, והם juggling guy ו-TomerY2005. בעוד שבוע יוגרל בין שניכם פוסטר אחד. בכל מקרה אתם יכולים ומוזמנים להשתתף בחידון גם השבוע בכדי להגדיל את הסיכויים שלכם לזכות בפוסטר
Giallorossi, ענית גם כן נכון על החידה הרביעית, אך לצערי תשובה שגויה בחידה הראשונה הוציאה אותך מההגרלה. לא נורא, יש לך עוד שבוע
נא לא לשלוח יותר תשובות לחידות 1 עד 5, עבר הזמן

richter

New member
וסתם אנקדוטה מגניבה הקשורה לחידה 4

על הסצינה המדוברת (קרייג וקרטמן בקרב סומו) כתבתי בהודעה הראשונה שלי בפורום

positive energy

New member
השאלה הרביעית

הרבה לא הצליחו לפתור אותה כי לא ממש ברור ממנה לאיזה פרק היא מתייחסת, בשאר ישר הבנתי איזה פרק זה ובגלל זה הצלחתי לפתור

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מאמין שאני היחיד שלא הצליח לפתור את חידה 3 חיפשתי בפרק ציטוט של מה יקרה עם עושים צ'יפס במקום פיצה, ולא מצאתי.. אז סתם כתבתי מה יקרה

לשאלה הראשונה...

אני חשבתי שהתכוונת לשני חנונים האלו שבנו מכונה לעבר... אבל חשבתי שזה בטח לא נכון אז פשוט לא ניסיתי :(

למעלה