אבודים/מחפשים את אמאבא

תל AVIVIT

New member
הודעה חשובה!!! ../images/Emo107.gif

שותפי לדירה מצא אתמול בלילה גורת זאב מעורבת כבת 3 חודשים יפיפיה שוכבת לבדה ומיללת בפינת הרחוב, הוא חיפש באיזור את בעליה, אבל לאחר שחיכה וראה שלא מגיע אף אחד החליט לאסוף אותה ללילה. הגורה נלקחה לוטרינר שנתן לה טיפול ראשוני וקבע שהתעללו בה. מאחר ולא אני ושותפי נמצאים במהלך היום בבית וחוזרים רק בלילה לדירה, אין לנו אפשרות לגדל את הגורה כמו כן, בעלת הבית אינה מסכימה להחזקת חיות בדירתה. אם אתם מעוניינים, או מכירים מישהו שמעוניין לאמץ גורת זאב יפיפיה, בבקשה פנו אליי בהקדם האפשרי דרך תיבת המסרים שלי, אם לא נמצא מאמץ, נאלץ למסור אותה עד הערב ל"צער בעלי חיים" ואני לא יודעת אם זה הדבר הכי טוב עבור גורה שכבר עברה התעללות. בתודה מראש...

Flames

New member
זקוקים לעזרתכם באיתור בעלי כלב../images/Emo26.gif

זוקים לעזרתכם באיתור סטפני/סטפניה נחמני (שם עכשווי או שם נעורים) נמצא כלב ויש לו שבב. לפי השבב קוראים לו "בובי" והוא מופיע בעיריית פתח תקווה כשייך לסטפני (או סטפניה) נחמני. לא הצלחנו לאתר את הבעלים מפני שהיא לא נמצאת במס´ הטלפון שהעירייה נתנה, וגם נסיונות להשיג אותה דרך 144 לא עלו יפה... אולי התחתנה ושינתה שם או שהיא גרה בדירה שכורה ולא מעודכנת. אם מישהו מכיר אותה, אשמח אם יתקשר אלי או ייתן לה את מס´ הטלפון שלי: 053-583374. אם למישהו יש אפשרות לאתר אותה דרך משרד הפנים, הרישוי, או המשטרה, או כל דרך אחרת, בובי מאוד ישמח ואנחנו מאוד

Flames

New member
המלצות למי שאיבד את כלבו:../images/Emo127.gif

- לפרסם הודעות, רצוי עם תמונה, וכולל תיאור מפורט, כולל מראה וגזע ב: 1- סביבת המגורים 2- אתרים ופורומים באינטרנט. מצורפת תיקיית פייבוריט של אתרים ופורומים. בכל ]פורום יש לבדוק האם קיים קישור גם ללוחמודעות או לוח אבודים, בנוסף ללוח/לפורום עצמו. 3- מרפאות וטרינריות ביישוב שלך וביישובים סמוכים - לחפש במכלאות עירוניות ואחרות -לחפש במעבדות ניסויים - אפשר לפנות למאתר כלבים מקצועי. נתנו לי פעם טלפון של איש בשם צביקה תמוז. מספר טלפון: 052-293436, 03-6485959

Flames

New member
מושון הכלבון זקוקו לבית, ולו זמני

* תיאור כללי: אני מושון הכלבון, גור חמוד, בריא ומחוסן, שזקוק לבית בדחיפות. אני מקסים, ידידותי, אידיאלי לבית ומשפחה. * סטטוס: רווק ונחשק * תחביבים: לשחק עם כלבים, חתולים ואנשים, לפנק ולהתפנק, ללקק בהתלהבות אנשים שמתעטשים ולהסתכל בתדהמה על דלתות האוטובוס כשהן נסגרות. * קרן לא יכולה להחזיק אותי (ריבוי חיות בבית וסיבות שלא תלויות בה) ואני חייב למצוא מקום שיקלוט אותי בהקדם האפשרי, אפילו באופן זמני. ניתן לפנות אליה בכל שעה ל: 053-583374. אנא השאירו הודעה במידה והיא לא עונה.

הצעה.

ראשית, את יכולה לפנות טלפונית ל"תנו לחיות לחיות", וליידע אותם שאין לך אפשרות להחזיק בה. הטלפון שלהם הוא: 03-6241776 אפשרות שניה, וטובה: אגודת S.O.S חיות - מקיימת בימי שישי ושבת ימי אימוץ. הטלפון שלהם הוא: 03-7441010. בימי שישי בת"א - צריך להזמין מקום. בימי שבת בהרצליה - אין צורך להזמין מקום. יחסית, מאוד קל למצוא לגורים בית. בהחלט שווה לנסות דרכם. מצ"ב קישור לשתי האגודות. אל תמסרו אותה לצער בעלי חיים. באמת חבל עליה. לא תהיה לכם בעיה למצוא לה בית באמצעות אחת האגודות. ייקח מספר ימים, אבל - בטוח תמצאו !!! (אני מצאתי דרכם בית לבערך 5 כלבים עזובים). אל תתייאשו !!! עשיתם מעשה נפלא.

alonikita

New member
ממ... אל תהיי כל כך תמימה!!!../images/Emo10.gif

עשרות/מאות אנשים זורקים את הכלבים שלהם לרחובות, נוטשים אותם כשכבר אין להם צורך/חשק להמשיך לטפל בהם... ולא מעוניינים שימצאו אותם חזרה כדי להשיב אליהם את הכלב חזרה... ובינינו - לא מגיע להם לקבל את הכלב חזרה!!!! אם הכלב יגיע אליה חזרה - סיכוי סביר שיזרק שוב לרחוב בהזדמנות הבאה...
קחי זאת בחשבון!!! אולי עדיף שסטפאני זו לא תמצא... אני פעם מצאתי כלב בת"א ועל הקולר היה רשום מס´ טלפון ושם הבעלים. התקשרתי במשך שלושה ימים כשסוף סוף תפסתי אותם מסתבר שהם בילו באילת אותם שלושה ימים (ואני התפלאתי אית נטשו בזמן הזה את הכלב שלהם בת"א). התירוץ שלהם היה שזה כבר לא הכלב שלהם, הם העבירו אותו מזמן לחברים - שכנים שלהם! אפילו לא טרחו לבקש ממני שאביא אליהם את הכלב והם יחזירו אותו לשכנים = הבעלים החדשים שלו... מבחינתם - זו היתה ונשארה הבעיה שלי לאתר את ה"בעלים האמיתיים" שלו, אפילו שזה היה הכלב שלהם בעבר...

אדווה ג

New member
ואולי לא...

אולי יש לכלב הזה בעלים שאוהבים אותו בכל ליבם, אך הוא הלך לאיבוד, והם מחפשים אותו בעצמם. מאחלת הצלחה בחיפושים...

מצטרפת לדיעה !!!

גם אני מצאתי פעם כלבה גזעית, יפהפיה, מעוקרת, ומחונכת, שהיה שבב על עורפה. הצלחתי לאתר את בעליה, (שהסכים לשוחח עימי רק לאחר שהתקשר אליו הוטרינר מהאיגוד הוטרינרי העירוני, ואיים עליו שיתבע אותו לדין בגין הזנחה והתעללות...וכו´). רק אז הוא הסכים לדבר איתי, וגם הוא סיפר לי סיפורים על כך שהוא כבר מזמן מסר אותה לאנשים אחרים, ושהיא כבר לא שלו...בקיצור, סיפורים. הבנתי שאם הכלבה חוזרת אליו - היא תיזרק שוב, במקום אחר. אולי מרוחק יותר, ובמקום כזה, שאין סיכוי שמישהו ימצא אותה, והיא בודאי תמות ברעב, צמא וכו´. (גם כשאני מצאתי אותה, נראה היה שהיא מסתובבת הרבה זמן - מורעבת, חבולה, מפוחדת... אני מניחה שהוא פשוט זרק אותה באזור שלי, שהוא אזור כפרי למדיי). הכלבה היתה כ"כ מפוחדת והיסטרית, שרחמיי נכמרו עליה, והיא נשארה אצלי מספר חודשים, עד שבסוף נמצא לה בית חם ואוהב, והיא מאושרת שם, שחבל על הזמן.... בקיצור, צר לי לשבור את האופטימיות שלך. אני הרגשתי בדיוק כמוך כשגיליתי שיש לכלבה שבב על העורף. צהלתי משמחה, ומהתרגשות, ודמיינתי איזה מפגש מרגש בין הכלבה (שחשבתי כי נגנבה/אבדה) לבעליה... אבל - לא דובים ולא יער. לא היה שום מפגש מרגש. הבעלים התכחשו לכלבה. ואני לא התכוונתי להחזיר אותה שוב לידיהם. קיים סיכוי רב שהכלבה הושלכה. קחי זאת בחשבון. ונסי, בינתיים, למצוא לה בית חם אחר, באמצעות אחת האגודות. במקביל, לחיפושים אחרי המשפחה הקודמת.

Flames

New member
עדכון+עדיין צריך קודם לאתר ../images/Emo26.gif

במקרה שלי לא היה סוף טוב, אבל כבר נתקלתי במקרים בהם הבעלים נמצא והשמחה בפגישה המחודשת הייתה גדולה מאוד. קודם כל צריך לעשות מאמצים עליונים כדי למצוא את הבעלים (כדאי לעיין במודעות באינטרנט וברחוב, לפרסם מודעות באינטרנט וברחוב, ולהתקשר לאס או אס חיות בתל אביב שיחפשו במאגר שלהם). אי אפשר אף פעם לדעת. למה מראש למנוע מהכלב את הסיכוי לאיחוד עם בעליו? אם הבעלים ראוי ורוצה (ואילו שני תנאים נפרדים וחשובים)- להחזיר, ואם לא, אז למצוא לו בית אחר. רצוי קודם כל לחפש את הבעלים, ורק אחר למצוא לחיה בית.

Flames

New member
זו קביעה מוגזמת מראש - ../images/Emo128.gif

יש הרבה מנוולים שנוטשים את הכלבים שלהם, ויש כאלה שבאמת מאבדים אותם. סה"כ מדובר בכלב שהבעלים שלו טרחו לשים לו שבב. לי נראה הרבה יותר הגיוני, לא להניח הנחות מראש, לעשות את כל המאמצים האפשריים למצוא את הבעלים של הכלב, ולבדוק מה היחס שלה אליו והאם היא מעוניינת. תאר לך שהכלב באמת אבד, והוא מתגעגע לבעליו והיא אליו. מה פתאום לחרוץ דין על הבעלים שלו לפני שיודעים מה קרה (במיוחד כשיש לו שבב)?

שונרא2000

New member
יכולים להיות כל מיני דברים

איפה מצאת את בובי? לדעתי מה שכדאי לעשות זה באמת לנסות לחפש את הסטפאני הזאת ואת כל מי שקשור אליה כי אלי הם באמת מתים מגעגועים לכלב. עוד מה שבאת תשימי לב לתגובות של בובי, אולי הוא לא רוצה לחזור? אולי הם גם נטשו אותו ולא רוצים אותו יותר. מה שאל תעשי/ה לא משנה מה זה להביא אותו לצער בע"ח או למכלאה! אני יודעת שמכלאות אם לא באים לקחת את הכלב/ה אחרי כמה זמן הם שולחים אותו/אותה לניסויים שמשם הסיפור מוכר... באמת מזל שמצאת אותו לפני שיהיה שמישהו אחר מצא...

V e r a

New member
למה שמת את התמונה??

אני אעריך את זה מאוד אם לא תשימו תמונות מזעזעות כאלה בפורום! אישית אני לא יכולה להסתכל על זה, כן יש לי בעיה רגשית רצינית. אם אתם כבר שמים, תכתבו בכותרת, ומי שלא רוצה לראות לא יראה!

Necrophil

New member
לידיעתכם...

לעיריות למיניהן יש גישה למרשם אוכלוסין... תנסו שוב דרכם או דרך ווטרינרים פרטיים/אגודות למען בעלי חיים, שגם להם יש גישה (לפעמים). זה הסוד השמור ביותר בעולם בערך. כבר לא.

Talia E

New member
אפשרות נוספת

לב לחי: 03-6439010, 055-504105. אנא מכם - אל תמסרו לצער בעלי חיים! אם לא ימצאו לה בית - יהרגו אותה! בכל מקרה, ספרי לנו מה קרה!

shanty.G

New member
../images/Emo107.gifאבודים/מחפשים את אמאבא

נא לשרשר לכאן הודעות הנוגעות לכלבים שנמצאו נטושים, כלבים שאבדו, שמחפשים את אמאבא; ניתן להוסיף הודעה גם בלוח מודעות בפורום חיות מחמד תפוז.

Coma White1

New member
חתלתולים מחפשים אמבא חדשים...../images/Emo108.gif

החתולה שלי המליטה לפני חודש, וזוג חתלתולים שעדיין לא נמצאו להם מאמצים מחפשים בית..
אין לי מקום להחזיק אותם וההורים שלי לא מוכנים לעוד חתולים. הם יפים, מתוקים ובריאים, בקרוב יהיו עצמאיים מספיק. עדיפות לאיזור עמק חפר או נתניה.

Flames

New member
מי איבד כלב גדול בצבע חום בהיר? ../images/Emo26.gif

נמצא כלב (לפני מס´ שבועות). לכלב היה שבב. לפי השבב שמו בובי, אך הבעלים שפרטיה רשומים לפי השבב טוענת שהוא אינה שלה, כך שייתכן ששמו אינו בובי. הוא כלב מעורב בריא ובוגר, קצת גדול,בצבע חום- (חום-ג´ינג´י), בעל מבנה דומה לרודזיאן ריצ´בק, רק בלי הפס ההפוך על הגב. אוזניים שמוטות וזנב ארוך ויש לו פס קצר של צלקת ישנה על גשר האף (אולי היא נוצרה לאחר שהלך לאיבוד). הוא מאוד חכם וחמוד וקל להסתדר איתו. מי שחושב שהכלב שלו מוזמן להתקשר 053-583374

למעלה