איך היה הפרק היום?...

Digi Lista

New member
../images/Emo107.gifאיך היה הפרק היום?...

חבל לי לא לענות בשרשור הארוך...אבל אני אתגבר...(אני אכתוב בו אחר כך...)סוף סוף ריקה ורנאמון למדו את כוחה של החברות- השותפות ביניהן...אימפמון היה!(וכן אני עדיין אובססבית לקולו השטיחי...)והרפימון או איך שלא קוראים לה מאוד יפה(מבחינת הצורה...)אבל הצווחות שלה עשו לי כאבי ראש...ושני הילדים הקטנים, איך קינאתי במי שנבחר לדבב אותם כשהיה את המבצע בפוקס קידס חרשתי על הטלפון(לדעתי הם כבר ידעו את כול הפרטים עליי בע"פ...)אבל כנראה שמי שנבחר באמת מוכשר וראוי לדבב...טוב זהו נראה לי...גם פרק 12 שודר...(הוא בסדר אבל לא עד כדי כך שראוי להרחיב עליו דיבור לדעתי...)

Digi Lista

New member
קאלומון מון מון...

הוא דיג´ימון מון מון ולא לימון מון מון...בחיי איזה שיר...הפרק הזה היה שיפור לעומת שני הפרקים הקודמים...הדיאלוג בין אימפמון לקולומון(בניגוד לציטוט השיר כאן אני אתייחס לשם המקורי...)היה פשוט מצחיק!(אוקיי אז רק אותי זה הצחיק...)אבל באמת איך אימפמון מנסה לחפות על העובדה שהוא זקוק לתשומת לב(אני אפסיק כי זה יגרור אותי לספוילרים...), וקולומון הפחדן הזה...מחר בטח יהיה פרק קטלני ביותר... אגב עוד מישהו שם לב שהיום כשהראו את גילמון בפרופיל זה נראה בדיוק כמו אגומון בצבע אדום?אני מנסה לקחת תמונה של גילמון ולהוריד לו את האוזניים ולצבוע בכתום רק בשביל להוכיח את העניין(זה בסדר אני אחסוך לכם ולא אפרסם את זה...)...

Snake Bandage

New member
היה היום פרק חביב.

אני כל כך אהבתי את השיר של קאלומון! קאלומון מון מון! ^__^ מאוד קליט. אז קאלומון הוא לא לימון? מעניין... באנגלית, הוא שר שאין לו תחתונים. Calumon zoom zoom Here zoom, there zoom Calumon zoom zoom !No underpants zoom אם גילמון נראה כמו אגומון בפרופיל, אז זה בגלל שטקאטו רצה שהוא יהיה כמו אגומון, רק יותר חזק. הוא אמר שהוא רוצה גילמון יהיה כמו אגומון בעצמו, לא? מסכן טריירמון... הוא קיבל את טיפול "נסיכת מכנסיים יפים"... לא נראה מהנה במיוחד. וליזארדמון כהה עוד יותר מסכנה... למה היו צריכים לענות אותה ככה? והצרחות שלה... ברררר... הם מביאות לי פלאשבקים נוראיים... לג´אגרנאוט קוראים כוח הרסני? מה, הם תרגמו את זה או משהו? אוף, בעסה. טוב נו, אני אתרגל לזה. התרגלתי לרגעון, אחרי הכל. רגעון! ^^ הדיאלוג בין אימפמון לקאלומון היה באמת מצחיק. בעיקר בגלל שאימפמון עשה את רוב הדיבורים. השילוב בין הקישקושים שלו לקולו השטיחי הוא שילוב מנצח! ^_^

יאקומו

New member
זה באמת היה מזעזע!

איך שהדיג´ימונית המסכנה צרחה! "תעזרו לי לצאת, אני רוצה לחזור!" ומה עשה יאמאקי המטומטם?! (סליחה דיג´יליסטה) התעסק כמו תמיד במצית המטופשת שלו! (שבא לי לדחוף לו אותה לאף...) אני כל-כך שונאת אותו! הוא פשוט עינה אותה! פירק אותה לנתונים! כשהיא נלחמה עם גילמון זה היה רק כדי שתוכל לדיג´יגדול! (היא התחננה בפני טאקאטו שיעזור לה) ויאמאקי חושב שהוא "הציל את החיים של טאקאטו!" והוא שלח אנשים לאיים על אבא של הנרי?! איך ריילי (האישה שמדווחת ליאמאקי על הדיג´ימונים) הגיבה כשהיא ראתה את קאלומון!

Morphia

New member
*דופקת את הראש בקיר*

אני טיפשה! עכשיו אני מתה לראות את הפרק, כי זה נשמע ממש התפתחות רצינית... *מרביצה לעצמה* טיפשה טיפשה טיפשה! יש לי עכשיו שעה וחצי לחכות!!! *מייללת כמו המטורפת שהיא*

יאקומו

New member
לא ראית?!

אוי! סליחה! הייתי צריכה לכתוב "ספויילר" (את לימדת אותי מה זה...
) סליחה! עכשיו הרסתי, אה?!

Morphia

New member
אל תדאגי...

זה שכתבת את הכותרת ההיא היה אמור להספיק, אבל זה שאני סקרנית זו לא אשמתך ;^^... בכל מקרה, לא נורא...

Snake Bandage

New member
זו לא ריילי שאמרה שקאלומון חמוד...

זאת הייתה טלי. ריילי היא הזאת עם השיער החום כהה הארוך. טלי היא הזאת עם הקארה החום בהיר. ימאקי לא רשע. בדיוק כמו שהוא אמר בפרק של היום, הוא חושב שהדיג´ימונים הם סכנה לבני האדם, וכמו ריקה בזמנה, הוא חושב שהם סתם נתונים. הוא מאמין שאם הוא יחסל את כל הדיג´ימונים, העולם יהיה בטוח. והוא יעשה את זה בדרכים לא מקובלות במיוחד...

kohene

New member
היו גם אחרים

שאמרו שהיהודים הם סכנה לאנושות... שהם לא ממש בני אדם... אליהם כן מתיחסים כאל רשעים.

Morphia

New member
היהיהיהי

אולי תריבו על זה עכשיו, זה נושא ממש מרתק- מי ראתה את קאלומון (או קולומון, או מה שתחליטו)

Snake Bandage

New member
דרך אגב, kohene, השוואה מעניינת...

לא חשבתי על זה. אבל, בניגוד ליהודים, הדיג´ימונים באמת יכולים להיות מסוכנים ויכולים לגרום למהומות רציניות (חלק מהדיג´ימונים הפראיים היו די מסוכנים, וכמובן שיש סיכוי שאיזה דיג´ימון פסיכופת ירצה לכבוש את העולם האמיתי או משהו).

kohene

New member
קראת את ´הפרוטוקולים´

גם היהודים רוצים להשתלט על העולם.

Snake Bandage

New member
מה?! ממתי אנחנו רוצים להשתלט על

העולם?! o_O אהם... לא נראה לי שזה הנושא של הפורום... אפשר לחזור לעניינינו? הנה תמונה של אימפמון וקאלומון... שנדבר על משהו יותר קשור לדיג´ימון...

kohene

New member
אני לא יכול לדבר עליהם

אני לא רואה את העונה השלישית וזאת הבעיה שלי. ראיתי חלק מהראשונה וחלק מהשניה. כל המידע המעט שיש לי מגיע מאתר שהחליט להתפגר.

mbarsh

New member
לפי הטקסט והפרק שלי...

אני ממש הייתי חייבת להתערב...אבל השיר באנגלית לפחות הגירסה האמריקאית הוא אחר...סורי :( אבל אתם מקסימים והפורום שלכם מקסים הבמאית מתרגמת

star_female

New member
אהבתי את הפרק!

היה פרק ממש טוב, במיוחד יחסית לפרקים הקודמים (סוף סוף מבינים קצת על היפנוס והעלילה מתקדמת!) הקטע עם אימפמון וקולומון היה כזה חמוד!! זה היה ממש חמוד איך שקולומוןנפל בהתחלה ^^; אה, ודרך אגב... בפתק הזה שג´רי נתנה לטאקאטו, עם הציור של גילמון... היה כתוב שם "Guilmon-chan kawaii ne", שזה אומר "גילמון-צ´אן חמוד, לא?" ^_^

יאקומו

New member
הפרק של היום!

איך דיוויס (הקריין) "שיגע" עם התקציר: כל התקציר, זה שיגע את זה, הוא לא השתגע החבורה משגעת... ה-ש-ת-ג-ע-ת-י!

למעלה