הודעות על אבודים

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
נמצא באזור צומת המוביל על הכביש

המהיר לכיוון צומת נהלל, כלב לברדור זכר לבן בן כ 2-3. הכלב בריא, לא רעב ולא צמא. כשעצרתי הוא זינק לתוך התא שבאחורי הטנדר ולכן החשש שלי שהכלב נפל או קפץ מהטנדר של בעליו. הכלב מאולף, אוהב אנשים ונקי. מאוד אשמח אם בעליו יקרא הודעה זו אך אם לא אתן אותו לאימוץ לבית חם ואוהב. אלכס, פלפון מס-701696 -053

עיבדנו כלב

עיבדנו כלבה-פנצ´ר;באיזור שכונת התקווה.כלבה צבה חום;היה עליה קולר אדום עם פעמון קטן.מי שימצא יקבל פיצוי.אנא תתקשרו למס.פל.055840781

bertcat

New member
אבדה כלבת ווימרנר

אתמול, 3.3 בשעות הצהריים אבדה כלבת ווימרנר בת שנה באיזור קינג ג´ורג´ בתל אביב. כל היודע, ראה, שמע, או חושב שראה יכול להתקשר בכל שעה לטלפון 053-365524

shanty.G

New member
לילה ויום שלום שלום,

אני ממליצה לך לפרסם הודעה יחד עם תמונתה של הכלבה בפורומים ואתרים רלוונטיים כמו בפ´ חיות מחמד בתפוז ואחרים. תוכל להתקשר למקומות הנמצאים ברשימה בדף המצורף, ולהתקשר לעמותות השונות לברר אם הגיעה אליהן במקרה. בהצלחה, shanty

collie

New member
יש לך תמונה?

אולי גם Hang את התמונה שלה באיזור או תשים fliers בתיבת דואר של אנשים. פרסם גם בעיתון המקומי ושל איזורים קרובים. בנוסף תודיעה לרשויות כמו וטרינרים של העיריה שנאבד לך כלבה. לפני כמה זמן מצעתי בשפיים כלבה שברחה מי ביתה ברמת השרון. בגלל שהבעלים INFORMED את כל הכלביות ואת העיריה מצאנו את בעל הבית שלה. בהצלחה ותודיעה אם מצאתה אותה.

*gemini*

New member
בנוסף....

יש וטרינרים שמכניסים "צ´יפ" מתחת לעור של בעל החיים, ככה שאם מוצאים אותו אפשר לסרוק את הצ´יפ ולקבל את הפרטים של הבעלים. תבדוק אצל הוטרינר באיזור שלך אם יש לו את האפשרות לסרוק ולראות אם קיים כזה צ´יפ. אם כן, זה יחסוך לך הרבה חיפושים.

תודה רבה על התשובה,אבל

אבל אנחנו מחפשים פנצ´ר מין נקבה,צבע חום,עם קולר אדום עם פעמון.בשכונת התקווה

נמצאה גורה בת חודש

נמצאה גורה דומה ללברדור אך כנראה מעורבת( כי נזרקה לרחוב ולא היו זורקים אותה אם היא היתה גזעית). הגורה בצבע לבן בז´ עם עיניים כחול שחור. היא נמצאה ברחוב רוטשילד בראשל"צ לפני כשבועיים ולפי מה שאני יודעת זרקו גם את אחיה ופיזרו אותם ברחבי ראשל"צ אם מישהו רוצה אותה אפשר למצוא אותה בצער בעלי חיים ת"א * אני יודעת שרובכם בטח שונאים את צער בעלי חיים בגלל שמרדימים שם גורים וזקנים אבל רק שתדעו שההרדמות הכרחיות כי אין מספיק מתנדבים שיטפלו בכלבים/ החתולים ואת הכלבים הזקנים שמרדימים אף אחד לא רוצה וזו המתת חסד, ואת הגורה שמצאתי לא הרדימו בגלל שיש לי פרוטקציות, אני יודעת שזה לא פיר כלבי שאר הכלבים שמרדימים אבל לפחות אותה הצלחתי להציל...)

אלטרנטיבות אחרות

ציינתי בהודעה קודמת: יש אגודות נוספות וטובות, שאינן מרדימות בעלי חיים !!! - מומלץ לפנות אליהם - ולא לפנות לאגודות שמרדימות או שולחות את האומללים הללו למעבדות ניסויים. ואם את כל-כך אוהבת כלבים, (כשמך) - הייתי מציעה לקחת את הגורה לאגודת S.O.S בשבת (בהרצליה) - וסביר להניח שתמצאי לה בית בשניות !!! אנשים מתים על גורים בהירים, והם גם מקבלים שם הנחה לעיקור !!! למה לתת לה לסבול בצער בעלי חיים ??? אם יש לך פרוטקציה שם - קחי אותה אליך בחזרה, ונסי למצוא לה בית דרך S.O.S. הטלפון שלהם הוא: 7441010-03. גם "תנו לחיות לחיות" - עדיפים על "צער בעלי חיים" !!!!!!! עשי מצווה !!! הצילי אותה. זיו

למעלה