היום ב-
אנשים

../images/Emo107.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo168.gif

האם ראית אותו?
תפוז אנשים מחפשת אחר אדם שחדר למשרדי החברה בתאריך 4.9.2006 וגנב מחשב נייד. החשוד נלכד בעדשת מצלמת האבטחה, המנציחה את מעשיו בסרטון הבא: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=982125 אם נתקלת בו או יש לך מידע על מקום הימצאו אנה פנה/י אלינו במייל: [email protected] פרס יוענק לאדם שימסור מידע שיסייע באיתורו ובהבאתו למעצר.
טובה קראוזה, דיאטנית קלינית, תתארח בפורום להיות הורים בין השעות 10.00-11.00 ותענה על שאלות בנושא תזונת ילדים בכלל ובמהלך שנת הלימודים בפרט. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=85625692
לרגל צאת הסינגל החדש Dont Tell Me, וההצלחה של הסינגל הקודם Im Lost, צמד ההאוס-דאנס הישראלי KNOB נוב יגיעו לאירוח בפורום דאנס והאוס הערב בשעה 20:30. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1446&msgid=85540584
השתתפו בתחרות הפרומו לראש השנה של FLIX ותוכלו לזכות במצלמת וידאו דיגיטלית: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984335

SummerNightCity

New member
חחחחחחח

עשית לי חשק גם אני רוצה
|ראשדג| חח אני סתם מנחשת נראה מה עשיתי נכון

Sahar 11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צהוב הכי מגעיל ואדום סתם רק מגרה מבחוץ

JULI4561

New member
ש שא שאל שאלו שאלון ../images/Emo26.gif

מעתיקה מנחמן ... שם: גיל: מידת נעליים מדוייקת: איזור מגורים: תחביבים: כיתה: שם המחנכת: מסן/אייסי: או בצפר? נעלי אולסטאר? קולנוע? ללכת עם פיג'מה גם ברחוב? ג'אנק פוד? שיער קצר לבנות? שיער ארוך לבנים? נינט טייב? שירי מיימיון? שי גבסו? כוכב נולד? ש"ב? זה או זה.. קולנוע או DVD? ג'קו או רפאל? מצלמה דיגיטאלית או רגילה? ערבית או צרפתית? ישראל או ארצות הברית? מסנג'ר או אייסי? תוכן או נושא? אדום או כחול? צהוב או ירוק? פלא דור 3 או 2? MP או אייפוד? תפוז או נענע? YNET או וואלה? מייל או דוא"ל? לינק או קישור? אליעזר בן יהודה או אנגלית? מסר או הודעה? בלוג או קומונה? עט או עיפרון? שאלון ארוך או קצר? מה החלום הכי הזוי שהיה לך? מה השאלה הכי מטופשת ששאלו אותך? מתי לאחורנה נקרעתם מצחוק? למה? קורה לכם הרבה שאתם מקבלים מצב כפית? היתם פעם בבית חולים? למה? מה אתם חושבים על הפורום ? בעד מפגשי פורומים? באיזה קומונות אתם נמצאים? מה היתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? מה אתם לובשים עכשיו? מה השעה? איזה שיר אתם שומעים? מדברים עם מישהו און ליין?

עונה

שם: אפרת גיל: :X מידת נעליים מדוייקת: בין 37-39 איזור מגורים:גוש דן תחביבים: כל מיני..מה להתחיל לפרט? כיתה: ח' שם המחנכת: :X מסן/אייסי: במסר או בצפר? בעע נעלי אולסטאר? הייתי רוצה שיהיו לי קולנוע?כןןן ללכת עם פיג'מה גם ברחוב? ממש לא ג'אנק פוד? תלוי איזה שיער קצר לבנות? לא שיער ארוך לבנים? לא נינט טייב? לא שירי מיימיון? כן שי גבסו?לא כוכב נולד? לפעמים ש"ב? מה זה ש"ב? שעורי בית? כי אם כן-אז לא. זה או זה.. קולנוע או DVD? קולנוע ג'קו או רפאל? ג'קו מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית ערבית או צרפתית? צרפתית ישראל או ארצות הברית? גם וגם מסנג'ר או אייסי? שניהם תוכן או נושא? תוכן אדום או כחול? כחול צהוב או ירוק? ירוק פלא דור 3 או 2? 2 MP או אייפוד? אייפוד תפוז או נענע? תפוז YNET או וואלה? וואלה מייל או דוא"ל? מייל לינק או קישור? לינק אליעזר בן יהודה או אנגלית? אב"י מסר או הודעה? הודעה בלוג או קומונה? בלוג עט או עיפרון? עט שאלון ארוך או קצר?קצר מה החלום הכי הזוי שהיה לך? לא זוכרת מה השאלה הכי מטופשת ששאלו אותך? היו יותר מדי מתי לאחורנה נקרעתם מצחוק? היום למה? לא זוכרת :| קורה לכם הרבה שאתם מקבלים מצב כפית? לא היתם פעם בבית חולים? כן למה? תפרים מה אתם חושבים על הפורום ? בסדר בעד מפגשי פורומים? לפעמים באיזה קומונות אתם נמצאים? לא נמצאת מה היתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם?
מה אתם לובשים עכשיו? מכנסי בית וחולצה לבנה מה השעה? 13:03 איזה שיר אתם שומעים? לא שומעת כרגע שיר מדברים עם מישהו און ליין? לא

Fergie7

New member
../images/Emo6.gif

שם: זאתי שכואב לה הראש. גיל: צבאח אלחיר י'סחבי. מידת נעליים מדוייקת: 37. איזור מגורים: מודיעין. תחביבים: מסנ', מוזיקה, לישון, אוכל. כיתה: ט'. שם המחנכת: עופרה. XD מסן/אייסי: לחשובים בלבד. מסרים. בצפר? כן. השלמת שעת שינה. נעלי אולסטאר? כן.
קולנוע? מעדיפה בבית. ללכת עם פיג'מה גם ברחוב? לאלאלא. ג'אנק פוד? זה טעים. =\ שיער קצר לבנות? מדהים. שיער ארוך לבנים? כנ"ל. נינט טייב? לא אוהבת. שירי מיימיון? לא אוהבת ישראלית בכללי. שי גבסו? כוכב נולד? תוכנית זבל. ש"ב? טחח נחשו. זה או זה.. קולנוע או DVD? DVD. ג'קו או רפאל? לא רואה. מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית כמובן. ערבית או צרפתית? צרפתית. למרות שאני לומדת ערבית. ישראל או ארצות הברית? קודם שאני אהיה בארה"ב ואז אני אגיד. מסנג'ר או אייסי? מסנ'. תוכן או נושא? נושא
אדום או כחול? אדום. צהוב או ירוק? ירוק. פלא דור 3 או 2? לא משנה. MP או אייפוד? אייפוד. אבל יש לי אמפי. XD תפוז או נענע? תפוז. YNET או וואלה? וואלה. מייל או דוא"ל? מייל. לינק או קישור? לינק. אליעזר בן יהודה או אנגלית? אב"י.
מסר או הודעה? מסר. בלוג או קומונה? קומונה. עט או עיפרון? עט. שאלון ארוך או קצר? ארוך. מה החלום הכי הזוי שהיה לך? לא זוכרת.
מה השאלה הכי מטופשת ששאלו אותך? כנ"ל. מתי לאחורנה נקרעתם מצחוק? היום. למה? חברה. קורה לכם הרבה שאתם מקבלים מצב כפית? יותר מידי. היתם פעם בבית חולים? כן. למה? אמא עובדת שם XD וגם כי פעם חשבו שיש לי שבר. מה אתם חושבים על הפורום ?
בעד מפגשי פורומים? כן. באיזה קומונות אתם נמצאים? פ"מ. מה היתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? דרינה הייתה פה. סתם אין לי מושג. מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וגופיה לבנה. מה השעה? 1.23 איזה שיר אתם שומעים? וולקאם 2 דה בלאק פרייד של MCR. מדברים עם מישהו און ליין? כ.

randu

New member
שאלון ממש מעניין,ג'ולי..ח"ח.../images/Emo99.gif

"את כבר לר מרגישה כלום..."
שם:רן.
מידת נעליים מדוייקת:40.
איזור מגורים:השרון.
תחביבים:מחשב,טלוייזיה,לשיר ו..להעריך/ץ את עפר.
כיתה:ט'. שם המחנכת:רעיה.. "...רציתי שתהייה אם אוהבת,ובלילה תהיי לי מאהבת.." די,אין עליי.
מסן/אייסי:236987662. ~~~~~~~~~~~~~~~~ כותרת לא מובנה
בצפר?לא. נעלי אולסטאר?לא. קולנוע?נחמד. ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?חופשי. ג'אנק פוד?לגמריי. שיער קצר לבנות?תלוי איזה שער קצר. שיער ארוך לבנים?נחמד. נינט טייב?כן. שירי מיימיון?כן. שי גבסו?כן. כוכב נולד?כןןןןן!!
ש"ב?לא. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זה או זה..
קולנוע או DVD?די.וי.די.
ג'קו או רפאל?ג'קו.. מצלמה דיגיטאלית או רגילה?דיגיטלית. ערבית או צרפתית?צרפתית..ז'טם מונמור.
ישראל או ארצות הברית?ישראל.
מסנג'ר או אייסי?איייס!!!! תוכן או נושא?תוכן. אדום או כחול?כחול. צהוב או ירוק?ירוק. פלא דור 3 או 2?3. MP או אייפוד?mp3,כי זה מה שיש לי.
תפוז או נענע?תפוז.
YNET או וואלה?וואינט.
מייל או דוא"ל?אותו דבר,לא?
לינק או קישור?כנ"ל..? אליעזר בן יהודה או אנגלית?לאאאאא!!! שניהם איכסה.
מסר או הודעה?הודעה.
בלוג או קומונה?קומונה. עט או עיפרון?עט עיפרון.
כפרעל ההתחכמויות שלי..
שאלון ארוך או קצר?ארוך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה החלום הכי הזוי שהיה לך?שני וחברים שלי גמדים,שמתחיילים לפורר מדרגות,וכל זה כדי שהדמות מ"צעקה" לא תוכל לרדת במדרגות ותאכל אותנו, נשבעעע לכם!! מה השאלה הכי מטופשת ששאלו אותך?לא יודע. מתי לאחורנה נקרעתם מצחוק?בדרך הבייתה.
למה?כי אני גרוע בכדורגל,בעטתי בכדור, והוא עף לבית...פעמיים!!! קורה לכם הרבה שאתם מקבלים מצב כפית?אוקיי,זו השאלה הכי מטומטמת ששאלו אותי.
היתם פעם בבית חולים?חלילה. למה? מה אתם חושבים על הפורום ?נחמד,לא מושלם כמו פעם..
בעד מפגשי פורומים?
באיזה קומונות אתם נמצאים?עפר,סלבס ומה שמסביב,תמיר בוסקילה,פרויקט מסלול וכו'. מה היתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם?"לפחות הוא פגש את עפר.."
מה אתם לובשים עכשיו?ג'ינס וחולצת בצפר. מה השעה?13:39. איזה שיר אתם שומעים?
,בדיוק באתי לשים את "אני מאבד אותך". מדברים עם מישהו און ליין?לא.ירדני לא מתחברת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ רן.

נקודונת

New member
../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 15 מידת נעליים מדוייקת: רגל אחת 40, ורגל שניה 40 וחצי. איזור מגורים: דוש גן (נו, גבעתיים) תחביבים: ספרים, סרטים, הצגות (והרבה), מוזיקה (גם לשמוע וגם לשיר), ציור ותותים (ותיאטרון, למרות שזה הרבה הרבה יותר מתחביב...) כיתה: י'. שם המחנכת: תמר
מסן/אייסי: YOU WISH או.. בצפר? עירוני א' (סליחה, תיכון א' לאומנויות), ת"א. נעלי אולסטאר? שלוש - אדומות, ירוקות וכתומות. ובקרוב גם צהובות, כנראה. קולנוע? בטח, למה לא? ללכת עם פיג'מה גם ברחוב? כמובן
ג'אנק פוד? איכס, לא. שיער קצר לבנות? כמובן (לי יש שיער קצוץ..
) שיער ארוך לבנים? כמובן!
נינט טייב? איכס. שירי מיימיון? כנ"ל. שי גבסו? כנ"ל. כוכב נולד? כנ"ל!
ש"ב? פויה. חוץ משיעורים בתיאטרון
זה או זה.. קולנוע או DVD? קולנוע, ברור ג'קו או רפאל? אף אחד מהם, אבל אם אני חייבת אז ג'קו. מצלמה דיגיטאלית או רגילה? שתיהן. ערבית או צרפתית? צרפתית, מון שרי. ישראל או ארצות הברית? ישראל מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר תוכן או נושא? מה? אדום או כחול? אדום צהוב או ירוק? ירוק!
פלא דור 3 או 2? מה זה דור שני? MP או אייפוד? MP3 תפוז או נענע? תפוז בגלל הפורומים, נענע בגלל ישרא. YNET או וואלה? וואלה, וואלה. מייל או דוא"ל? מייל. לינק או קישור? לינק. אליעזר בן יהודה או אנגלית? אנגלית מסר או הודעה? מסר בלוג או קומונה? בלוג!
עט או עיפרון? עט שאלון ארוך או קצר? בינוני. מה החלום הכי הזוי שהיה לך? הו, היו יותר מידי. מה השאלה הכי מטופשת ששאלו אותך? "ילדה, את ילדה או ילד?" מתי לאחורנה נקרעתם מצחוק? אתמול בערב! למה? ציפורלה! ציפורלה! ציפורלה! קורה לכם הרבה שאתם מקבלים מצב כפית? הו, כן. היתם פעם בבית חולים? יותר מידי. למה?
מה אתם חושבים על הפורום ? מראה סימני התאוששות וזה אחלה
בעד מפגשי פורומים? כן, למה לא? באיזה קומונות אתם נמצאים? בערך ב"פרויקט מסלול" מה היתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? יש עוד זמן עד שאני אמות, לא? מה אתם לובשים עכשיו? חולצה מדהימה של "ציפורלה", צהובה עם הציפור וג'ינס מה השעה? 15:34 איזה שיר אתם שומעים? כלום! מחשב דפוק
מדברים עם מישהו און ליין? כן

למעלה