היום ב-
אנשים

../images/Emo107.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo217.gif

הערב בשעה 21:00, דן תורן ושליחי הבלוז יתארחו לייב ב-BlogTV ויענו לשאלות גולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=575&msgid=84477531
מה הטיפ שלך? אם יש לכם טיפ בנושא הריון, לידה, התפתחות התינוק ו/או הורות, שתפו אותנו ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/birth/Tips.asp
Flix סיום- הצצה בלעדית לפרק 100 של האלופה http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=947819

randu

New member
../images/Emo32.gifהאני,איי'מ הומ..../images/Emo3.gif

נעלמתי לכם לכמה ימים,התגעגעתם,תודו!!
עכשיו אני כאן, ואני כאן כדיי להישאר.
ירדני,ראיתי שהצטרפת...איזה יופיייי!

randu

New member
תחפשי לבד,למה שאני אתאמץ.

כל העולם חרא. תגידי שאת מעדיפה שאני אמות וזהווווו!!!!!!!111 אני קרוע את עצמי כל פעם מחדש!
קחי מותק: [email protected]..

L U Z I A

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אתה באמת קרוע את עצמך כל פעם מחדש
תודה

JULI4561

New member
ושאלוווןןן על הדרךךךךך...

מצאתי אותו ושיפצתי קצת.. חחח הוא מעצבן ! תהנו
1. איך קוראים לך? 2. למה קראו לך ככה? 3. אבל למה? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? 5. מה השם השני שלך? 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? 8. מי המציא לך את השם? 9. למה? 10. בת/בן כמה את/ה? 11. ועכשיו במדיוק? 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? 14 פטיפון או מקרופון? 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? 16. אמא או אבא? 17. אח או אחות? 18. פסטיגל או פסטיבל? 19. מה את/ה עושה עכשיו? 20. איפה הרגל שלך עכשיו? 21. בגט צרפתי או פודל צרפתי? 22. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? 23. מה הצבע האהוב עלייך? 24. מה החיה האהובה עלייך? 25. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? 26. את מתאפרת[בנות]? 27 האם תשימ/י פעם ליפגלוס? 28 יש לך חבר/ה? 29.בגדת/ה פעם? 30 את/ה חבר/ה אמיתי/ת? 31 יש לך פיצול אישיות? 32 למה השמיים כחולים? 33. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? 34. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? 35 מה העניינים? 36 מה המאכל האהוב עלייך? 37. מה המילה האהובה עלייך? 38 מה השם האהוב עלייך? 39 תגיד/י יש לך פלאפון? 40. אפרסק או מנדרינה? 41. תפוז או קלמנטינה? 42. טלוויזיה או מחשב? 43. יש לך שין? 44. יש לך מצלמה בבית? 45. ומקרופון? 46. את/ה קוסס/ת ציפורניים? 47. זה טעים? 48. נכון שהיהודים שולטים? 49. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? 50. את/ה אוהב/ת מישהו/י? 51. גיטרה או טוסטר? 52. מיני מאוס או מיקי מאוס? 53. למה ללמה קוראים למה? 54. את יודעת מזה בלימפס? 55. רוצה לשמוע בדיחה? 56. את רואה MTV? 57. הייתה לך תאונה פעם? 58. יש לך גרוש על התחת? 59 את/ה עצוב/ה עכשיו? 60. מה השיר האהוב עלייך? 62. יש לך ראש כחול? 63.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 64. כמה זמן אתה בפורום הזה? 65 שותה? 67 מעשנ/ת? 68 יש לך עבר פלילי? 69 נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 70 בתוך הסנדויץ'=> 71. מי מכין לך? 72 מבריז/ה מבצפר? 73 אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> 74. אם היית זוכה בחצי שקל? 75. איך שיר נולד? 76 בנים או בנות? 77 בורקס או פשטידה? 78. גופייה או חולצה קצרה? 79 מכנס קצר או ארוך? 80 בגד ים שלם או ביקיני?

נקודונת

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif../images/Emo135.gif

1. איך קוראים לך? שיר 2. למה קראו לך ככה? כי אבא שלי כתב שירים בתקופה בה נולדתי והוא היה "מאוד מחובר לעולם הספרות". נו, באמת. 3. אבל למה? גם אני לא ממש מבינה
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? ככה-ככה. יכול להיות יותר גרוע. 5. מה השם השני שלך? אין לי..
6. הוא מכוער?
7. מה השם המלא שלך? לא מגלה ולא מגלה!
8. מי המציא לך את השם? מה זאת אומרת? מי חשב עליו? אבא שלי. 9. למה? ככה. 10. בת/בן כמה את/ה? 15 11. ועכשיו במדיוק? 15 וכמעט חודשיים. 12. אני מתכוונת עם הימים.. 15 וחמישים ושבע ימים. 13. בננה או מרשמלו?
14 פטיפון או מקרופון? תלוי מתי.. 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח עץ 16. אמא או אבא? שניהם
17. אח או אחות? הייתי רוצה אחות. 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל, כי פסטיגל זה חרא. 19. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון. 20. איפה הרגל שלך עכשיו? אחת על הרצפה ואחת על הכיסא. 21. בגט צרפתי או פודל צרפתי? פודל צרפתי שאוכל בגט צרפתי. 22. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? דה! 23. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק 24. מה החיה האהובה עלייך? כבשה 25. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? את השמלה הסגולה שלי
26. את מתאפרת[בנות]? לפעמים, ממש קצת. 27 האם תשימ/י פעם ליפגלוס? למה לא? 28 יש לך חבר/ה? לא
29.בגדת/ה פעם? לא 30 את/ה חבר/ה אמיתי/ת? אני חושבת שכן 31 יש לך פיצול אישיות? קצת.. 32 למה השמיים כחולים? ככה. 33. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? למה באמת?
34. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? גם וגם. 35 מה העניינים? הכל טוב
36 מה המאכל האהוב עלייך? פסטה 37. מה המילה האהובה עלייך? תות 38 מה השם האהוב עלייך? זואי 39 תגיד/י יש לך פלאפון? כן, לך? 40. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 41. תפוז או קלמנטינה? תפוז 42. טלוויזיה או מחשב? מחשב 43. יש לך שין? שין? 44. יש לך מצלמה בבית? מצלמת אינטרנט? לא. רגילה כן. 45. ומקרופון? כן 46. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לא, פויה. 47. זה טעים? פויה!
48. נכון שהיהודים שולטים? אכן. 49. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? הלוואי.. 50. את/ה אוהב/ת מישהו/י?
51. גיטרה או טוסטר? גיטרה 52. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי. 53. למה ללמה קוראים למה? למה? 54. את יודעת מזה בלימפס? לא..
55. רוצה לשמוע בדיחה? אולי *פרצוץ חשדני* 56. את רואה MTV? לא. 57. הייתה לך תאונה פעם? תאונת דרכים? כן. 58. יש לך גרוש על התחת? לא. 59 את/ה עצוב/ה עכשיו? לא. 60. מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה... 62. יש לך ראש כחול? לפעמים..
63.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? המון 64. כמה זמן אתה בפורום הזה? לא יודעת, לא המון ולא מעט. 65 שותה? מידי פעם 67 מעשנ/ת? NEVER 68 יש לך עבר פלילי? לא 69 נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? לא יודעת 70 בתוך הסנדויץ'=> חביתה, או גבינ"צ וחסה 71. מי מכין לך? אני 72 מבריז/ה מבצפר? |סדגש לפעמים.
| 73 אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> צורחת. הרבה. 74. אם היית זוכה בחצי שקל? קונה זום. 75. איך שיר נולד? כמו תינוק 76 בנים או בנות? שניהם. 77 בורקס או פשטידה? פשטידה 78. גופייה או חולצה קצרה? תלוי מתי.. 79 מכנס קצר או ארוך? ארוך. 80 בגד ים שלם או ביקיני? שלם.

נלך על זה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1. איך קוראים לך? ירדן
2. למה קראו לך ככה? כי היה להורים שלי משעמם.
3. אבל למה? כי כשאין מה לעשות..מתשעממים.
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? לא ממש.
5. מה השם השני שלך? אין
6. הוא מכוער? הוא לא קיים.
7. מה השם המלא שלך? ירדן _______
8. מי המציא לך את השם? סבא של סבא של סבא שלי...שאלה טיפשית
9. למה? ככה
10. בת/בן כמה את/ה? בדיוק?13 ו4 חודשים.
11. ועכשיו במדיוק? כתבתי למעלהההההה
12. אני מתכוונת עם הימים.. חה חה חה.:-\
13. בננה או מרשמלו? מרשמלו.
14 פטיפון או מקרופון? מקרופון.
15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח עץ
16. אמא או אבא? נו באמת
17. אח או אחות? כנ"ל
18. פסטיגל או פסטיבל? איכס על שניהם.
19. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על החידון הזה
20. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרגל של הכיסא
21. בגט צרפתי או פודל צרפתי? פודל...
22. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? די!!תשבעי!!
23. מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז.או כמו דבריו של רן:בריכההההההההההההה
24. מה החיה האהובה עלייך? אח שלי
25. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? חולצה שחורה מגניבה של בלינד..
26. את מתאפרת[בנות]? לא.היופי הטבעי הכי חשוב.
27 האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כן..
28 יש לך חבר/ה? לא.
29.בגדת/ה פעם? חס וחלילה.
30 את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כן
31 יש לך פיצול אישיות? כן...כלומר לא.
32 למה השמיים כחולים? כי אלוהים בעד נבחרת ישראל.
33. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי לפעמיים נשאר סבון על הגוף
34. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? הומלס עירום.
35 מה העניינים? בונים ביניינים
36 מה המאכל האהוב עלייך? קוסקוס.אני חוזרת:קוסקוס.לא כוסכוס.
37. מה המילה האהובה עלייך?נשמאמי,נשמותק
38 מה השם האהוב עלייך? לא יודעת.שמות קצרים
39 תגיד/י יש לך פלאפון? כן.רוצה את המספר?
40. אפרסק או מנדרינה? אפרסק.
41. תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה
42. טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה.
43. יש לך שין? לא.למה קוראים לזה שין אגב?
44. יש לך מצלמה בבית? כן...
45. ומקרופון? לא
46. את/ה קוסס/ת ציפורניים? אה?
47. זה טעים?
48. נכון שהיהודים שולטים? נכון
49. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? כן..עם הרבה זיופים.
50. את/ה אוהב/ת מישהו/י? אממממממ...שאלה קשה.אפשר להגיד שחצי כן חצי לא.
51. גיטרה או טוסטר? מה הקשר?
גיטרה..
52. מיני מאוס או מיקי מאוס? איכס על שניהם.שונאת אותם.
53. למה ללמה קוראים למה? כי היא חיה סקרנית.
54. את יודעת מזה בלימפס? לא.
55. רוצה לשמוע בדיחה? זה חובה?
56. את רואה MTV? לפעמיים...
57. הייתה לך תאונה פעם? כן
58. יש לך גרוש על התחת? יש לי כמה גרושים על התחת.
59 את/ה עצוב/ה עכשיו? לא ממש.
60. מה השיר האהוב עלייך? שירים עם משמעות..נגיד..."שיר בעיפרון" של בית הבובות.
62. יש לך ראש כחול? מה?!לא
63.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? אה?
64. כמה זמן אתה בפורום הזה? פחות מ-24 שעות.
65. שותה? לא..אני נשארת צמאה.
67 מעשנ/ת? לא
68 יש לך עבר פלילי? שיט..תפסת אותי!
69 נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? לבית כלא.
70 בתוך הסנדויץ'=> לחם?
71. מי מכין לך? המוכר של הקיוסק..
72 מבריז/ה מבצפר? כן
73 אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> הולכת לקחת את הכסף.
74. אם היית זוכה בחצי שקל? יופי לי.
75. איך שיר נולד? כמו תינוק.
76 בנים או בנות? אה?
77 בורקס או פשטידה? בורקס.גבינה.יאמי.
78. גופייה או חולצה קצרה? חולצה קצרה..
79 מכנס קצר או ארוך? ארוך..
80 בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני\כתר|של אוניל..כמו שלי

randu

New member
../images/Emo99.gif הרגת אותי בחלק הראשון

"הומלס עירום.."

SummerNightCity

New member
יאללה :)

(אוי אני כזו מגוונת בכותרות זה משהו
) 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? בהחלט 5. מה השם השני שלך? אין לי 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? הצחקתם 8. מי המציא לך את השם? אמא? 9. למה? כי בא לה? 10. בת/בן כמה את/ה? בת כמה שצריך :) 11. ועכשיו במדיוק? 12. אני מתכוונת עם הימים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 13. בננה או מרשמלו? בננה 14 פטיפון או מקרופון? מקרופון? 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? עץ 16. אמא או אבא? אמאאאאא 17. אח או אחות? אחות 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל 19. מה את/ה עושה עכשיו? מתכננת ללכת לישון אני עייפה ): 20. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרצפה? 21. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 22. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? אז? 23. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק 24. מה החיה האהובה עלייך? 25. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מה שיש בו מחשוף 26. את מתאפרת[בנות]? בד"כ 27 האם תשימ/י פעם ליפגלוס? לא זה במילא יורד מהר 28 יש לך חבר/ה? לא 29.בגדת/ה פעם? אממ 30 את/ה חבר/ה אמיתי/ת? 31 יש לך פיצול אישיות? לא 32 למה השמיים כחולים? בגלל שהים משתקף בהם או משהו 33. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי גם להן מגיע להתקלח 34. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? זה אומר שהוא מסכן 35 מה העניינים? רוצה לישון 36 מה המאכל האהוב עלייך? סנדביץ' 37. מה המילה האהובה עלייך? טוב? 38 מה השם האהוב עלייך? 39 תגיד/י יש לך פלאפון? מן הסתם? 40. אפרסק או מנדרינה? 41. תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה זה טעים 42. טלוויזיה או מחשב? מחשב 43. יש לך שין? לא 44. יש לך מצלמה בבית? כן 45. ומקרופון? כן 46. את/ה קוסס/ת ציפורניים? נראלי שכותבים כוסס* לא? 47. זה טעים? 48. נכון שהיהודים שולטים? לא אז הצרפתים מה אתם רוצים ממני 49. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא 50. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כן.. נראלי 51. גיטרה או טוסטר? טוסטר!! 52. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 53. למה ללמה קוראים למה? כדי שיהיה לכם מה לשאול 54. את יודעת מזה בלימפס? לא 55. רוצה לשמוע בדיחה? לא 56. את רואה MTV? כן בעיקר בייס 57. הייתה לך תאונה פעם? לא 58. יש לך גרוש על התחת? כן 59 את/ה עצוב/ה עכשיו? לא 60. מה השיר האהוב עלייך? לא יודעת כל השירים של שון פול 62. יש לך ראש כחול? חחחחחחחח אולי 63.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? מאיפה לי 64. כמה זמן אתה בפורום הזה? שנה וקצת 65 שותה? כן 67 מעשנ/ת? לא 68 יש לך עבר פלילי? לא 69 נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 70 בתוך הסנדויץ'=> צהובה, שמנת זיתים, עגבניה, מלפפון חמוץ
71. מי מכין לך? מי שמוכר סנדביצ'ים\ ארומה\בונזור 72 מבריז/ה מבצפר? אבל אל תגלו נו 73 אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> קנון מקצועיתתת 74. אם היית זוכה בחצי שקל? הייתי מחזירה אותו 75. איך שיר נולד? כמו תינוק 76 בנים או בנות? בנים 77 בורקס או פשטידה? בורקס 78. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 79 מכנס קצר או ארוך? גם וגם 80 בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני מה זהו? חבל

Fergie7

New member
כמה זמן לא עניתי על שאלון ../images/Emo6.gif

1. איך קוראים לך? מי לא יודע, אה?
2. למה קראו לך ככה? כי ככה להורים שלי התחשק. 3. אבל למה? ככה! 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כן. 5. מה השם השני שלך? אין. 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? לא עניינכם. 8. מי המציא לך את השם? ההורים. 9. למה? כובע. 10. בת/בן כמה את/ה? נחשו. 11. ועכשיו במדיוק? לא מספיק מדיוק לכם? 12. אני מתכוונת עם הימים.. וואלה. 13. בננה או מרשמלו? שניהם מגעילים. 14 פטיפון או מקרופון? מקרופון XD 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? אדמה
16. אמא או אבא? אבא. 17. אח או אחות? אחות. 18. פסטיגל או פסטיבל? לדעת. 19. מה את/ה עושה עכשיו? מסנ' ומיוזיק. 20. איפה הרגל שלך עכשיו? על הכסא
21. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט
שמנה שכמותי. 22. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? גבר. 23. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד, אדום, שחור, כתום וירוק. 24. מה החיה האהובה עלייך? דולפין. 25. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? חצאית וג'ינס. 26. את מתאפרת[בנות]? בקטנה. 27 האם תשימ/י פעם ליפגלוס? דע. 28 יש לך חבר/ה? כרגע לא. 29.בגדת/ה פעם? לא. 30 את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כן. 31 יש לך פיצול אישיות? כן.
32 למה השמיים כחולים? בשביל שיהיה לך מה לשאול. 33. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? מה זה משנה למה, תמיד נחמד מגבות אחרי כביסה
34. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? שניהם. 35 מה העניינים? פנטסטי, מה איתך? 36 מה המאכל האהוב עלייך? נודלס, פיצה,וחטיפים. 37. מה המילה האהובה עלייך? וואלה. 38 מה השם האהוב עלייך? מאיה, טום, דני. 39 תגיד/י יש לך פלאפון? דעעעע. 40. אפרסק או מנדרינה? שניהם לא. 41. תפוז או קלמנטינה? תפוז. 42. טלוויזיה או מחשב? מחשב. 43. יש לך שין? לא. 44. יש לך מצלמה בבית? כן. 45. ומקרופון? כן. 46. את/ה קוסס/ת ציפורניים? בגמילה. 47. זה טעים? נחשו. 48. נכון שהיהודים שולטים? לעעע אין על מוסלמים, נו מה נראלכם? 49. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? הלוואי. 50. את/ה אוהב/ת מישהו/י? מממ לא ממש.
51. גיטרה או טוסטר? שניהם. 52. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי...ררר...כל כך סקסי, לאנוס אותו. 53. למה ללמה קוראים למה? כי זה שם חמוד.
54. את יודעת מזה בלימפס? לא. 55. רוצה לשמוע בדיחה? לא. 56. את רואה MTV? דעעע מכורה לזה. 57. הייתה לך תאונה פעם? חס וחלילה. 58. יש לך גרוש על התחת? כן. 59 את/ה עצוב/ה עכשיו? לא. 60. מה השיר האהוב עלייך? וואה וואה יש מליון. 62. יש לך ראש כחול?
63.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? נגיד. 64. כמה זמן אתה בפורום הזה? שנה. 65 שותה? לא ממש. 67 מעשנ/ת? לא. 68 יש לך עבר פלילי? לא. 69 נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? לא מאמינה בזה. 70 בתוך הסנדויץ'=> לא אוהבת סנדוויצ'ים. 71. מי מכין לך? 72 מבריז/ה מבצפר? דעע. 73 אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> שופינג, תורמת, שמה בבנק. 74. אם היית זוכה בחצי שקל? מסטיק. 75. איך שיר נולד? כמו תינוק
76 בנים או בנות? בנים
ררר... 77 בורקס או פשטידה? פשטידה. 78. גופייה או חולצה קצרה? גופיה. 79 מכנס קצר או ארוך? קצר. 80 בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני.

randu

New member
רני לייק ירדני.

איך אני אוהב שהשיחות שלנו מורכבות ממשפטים מ-"רני _______ ירדני"...

למעלה