השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo107.gifהשירשור השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:
ציטוט השבוע:
תוכנית השבוע:
ערוץ השבוע:
איך הייתה בשבילכם שנת 2006:
משהו להגיד לשנה החדשה:
תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!

mogili

New member
D:

שיר השבוע של גרין דיי: poprocks&coke שיר השבוע לא של גרין דיי: broken english - rise against קליפ השבוע: - אלבום השבוע: revolutions per minute - rise against להקת השבוע: greenday דבר טוב שקרה השבוע: פנימייה ^_^ דבר מבאס שקרה השבוע: לפני יומיים היה לי קצת מצברוח..אבל זה הכל, היה אחלה שבוע!D: דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: פנימייה? לאדעת :X ציטוט השבוע: - תוכנית השבוע: נמלטים [הו כבר נגמר?\:] ערוץ השבוע: יס סטאר? איך הייתה בשבילכם שנת 2006: ירוקה
משהו להגיד לשנה החדשה: תשמעו גרין דיי. תמונת השבוע: אינלי לי כוח

!!!!!111 ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Rotting שיר השבוע לא של גרין דיי: In The End-Linkin Fuck חהחה קליפ השבוע:לא רואהה אלבום השבוע:אממ..... הצדיעו למשטר החדש-נכי נאצה להקת השבוע:דה יוזד דבר טוב שקרה השבוע:קניות, הרחבה, איבחונים, לא למדתי דבר מבאס שקרה השבוע:לא קניתי אתמול את התיק הרוסי שרציתי דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: צפון בסופ"ש, אולי אקנה את התיק הרוסי שאני רוצה ציטוט השבוע:donnow תוכנית השבוע:לא רואה ערוץ השבוע:8 איך הייתה בשבילכם שנת 2006:בת זונה משהו להגיד לשנה החדשה:לכו תזדיינו
-במובן החיובי- תמונת השבוע:אוקי דוקי

Runt

New member
כי אני מחכה ש"טופ מודל" תתחיל.

שיר השבוע של גרין דיי: אמ... אני לא חושבת שהקשבתי להם השבוע.
שיר השבוע לא של גרין דיי: Augustana - California's Burning
קליפ השבוע: החדש של אול סנייטס, רוק סטדי נראה לי.
אלבום השבוע: Augustana - All the stars & boulevards
להקת השבוע: Augustana חח
דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 במחשבים
דבר מבאס שקרה השבוע: מבחן מעוות במתמטיקה
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: אני מקווה שסופסוף אקנה דיסקים D:
ציטוט השבוע: Leave the low life to the low lifers and dangle
תוכנית השבוע: אמ, פרוייקט מסלול?
ערוץ השבוע: ערוץ 3
איך הייתה בשבילכם שנת 2006: בעקרון מזופתת, אבל היתה אחלה מוזיקה
משהו להגיד לשנה החדשה: תחתמו על העצומה שלא יורידו את BBC PRIME בהוט, פה

טרללה.../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: one of my lies (לא שמעתי גרין דיי השבוע אבל זה מה שהתנגן לי הרגע בראש) שיר השבוע לא של גרין דיי: Enter sandman- metallica קליפ השבוע: לא רואה קליפים אלבום השבוע: עדיין milo goes to college, לא מפסיקה לחרוש עליו. להקת השבוע: דיר יאסין, יאללה דבר טוב שקרה השבוע: הדמות שלי בתאטרון מתחילה לרקום גידים דבר מבאס שקרה השבוע: חבר שלי נפרד ממני אתמול. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: לא יודעת.. ציטוט השבוע: אין לי. תוכנית השבוע: סקראבס ערוץ השבוע: היס סטארס הזה כי יש שם את סקראבס איך הייתה בשבילכם שנת 2006: בינתיים השנה הכי משמעותית בחיים שלי משהו להגיד לשנה החדשה: הה תמונת השבוע:

AriellA100

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע של גרין דיי: לא יודעת נראה לי הולידיי.. לאחרונה הוא נתקע לי הרבה בראש שיר השבוע לא של גרין דיי: אין לי מושג איך נדבקתי לשיר הזה, אבל - panic! at the disco - lying is the...... קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע: דבר מבאס שקרה השבוע: אני חולה שוב, וביום ראשון יש לי מתכונת בספרות דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: לא יודעת. אולי יום הולדת ציטוט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין ערוץ השבוע: למי יש זמן לראות טלויזיה? איך הייתה בשבילכם שנת 2006: תמיד יכול להיות יותר טוב משהו להגיד לשנה החדשה: תהיו בריאים תמונת השבוע:

clam

New member
......................

שיר השבוע של גרין דיי: אני בקושי שומע גרין דיי לאחרונה. שיר השבוע לא של גרין דיי: foo fighters- everlong קליפ השבוע: plus44- when your heart stops beating אלבום השבוע:Foo Fighters - Skin And Bones להקת השבוע: Blink 182 דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי הביתה ופגשתי את חברה שלי דבר מבאס שקרה השבוע: אני חוזר לצבא דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: אין דבר כזה ציטוט השבוע: "לך תחפש בגוגל!" תוכנית השבוע: אני לא רואה טלויזיה ערוץ השבוע: כן איך הייתה בשבילכם שנת 2006: חרא משהו להגיד לשנה החדשה: עד מתי מרץ 05? תמונת השבוע:

noagdfan

New member
שמוז! ../images/Emo34.gif

שיר השבוע של גרין דיי: ממ.. שירים מסלאפי. שיר השבוע לא של גרין דיי: It's All Over- Three Days Grace. קליפ השבוע: החדש של גוון סטפאני. אלבום השבוע: סלאפי. להקת השבוע: MCR דבר טוב שקרה השבוע: אמממ.. סיימתי עם הפרויקט באנגלית, והיום יש לי משמרת ראשונה בעבודה
. דבר מבאס שקרה השבוע: לא ישנתי מספיק. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: סילבסטר ראשון עם מישהו
. ציטוט השבוע: "כשאני אהיה גדולה ויהיו לי ילדים אני אקרא להם ג'ינג'י, פיפי וקקי!" תוכנית השבוע: דר. פיל 3> ערוץ השבוע: ביפ. איך הייתה בשבילכם שנת 2006: SWEET 16. אין שנה טובה מזו. משהו להגיד לשנה החדשה: happy new year. בהצלחה בלימודים וזה.. תמונת השבוע: החבר המדהים שלי בנגטיב. חח, זה נראה כמו פינגווין. חזקחזק.

למעלה