ו-

SilentWave

New member
../images/Emo107.gifו-../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

אז ככה... יש לנו שתי חתולות חמודות (תלמה ולואיז) בנות כשנתיים. אנחנו מאוד רוצים לאמץ בנוסף גם כלב (כפי הנראה כלב/ה בוגר/ה מאחת העמותות, בגלל שאנו עובדים אין לנו זמן לטפל בגור כרגע). בכל אופן.. 1) מה הנסיון שלכם אומר? בהנחה שלכלב/ה שניקח אין בעיה עם חתולים, איך היה אצלכם? איך סיגלתם אותם אחד לשני? 2) יש לנו נסיון כזה.. בעבר צירפנו חתולה באופן זמני את הבית שלנו, עד שתמצא בית אחר. תלמה ולואיז התעללו בה, עד כדי ניתוח בעין... (עכשיו היא בסדר, חיה בבית גדול, והעין כמו חדשה). נסיון נוסף - כלב שאבד מצא את עצמו ליד הדלת שלנו, הכנסנו אותו ללילה (בסוף נמצאו הבעלים), אבל גם בכלב הזה, למרות שהיה כלב בגודל בינוני, החתולות התעללו. אז מה דעתכם? אפשרי אם חתולות כאלה? אם כן, איך? גל

זיו25

New member
מסובך, אבל אפשרי.

דעתי היא כזו: אם תקחו כלב בוגר, זה חייב להיות כלב שחי בעבר עם חתולים, אחרת באמת יהיה לכם שמח בבית (אם ישאר לכם בית... :-{ ), כך שבאמת רצוי לפקח על כך מקרוב. בכל מקרה, הייתי לוקח כלב לקראת סוף השבוע, כדי שתוכלו להיות לידם כמה שיותר, כי אני מניח שצפויים לכם כמה ימי הסתגלות לא קלים. מצד שני, אם תקחו גור, אני מניח שיהיה לו יותר קל להסתגל, ואולי החתולות ירגישו מאויימות פחות על ידיו. למרות שאני יודע שיהיה לכם קשה יותר - אבל אולי הוא ילמד לעשות את הצרכים שלו עם החתולים
בברכה, זיו.

reuven4u

New member
אצלנו חיים

2 כלבים גדולים ו3 חתולים (כולם בחצר) הם מסתדרים יופי! אבל לקח זמן... עד שלמדו. (הכלבים הגיעו ראשונים, אח"כ החתולים.)

למעלה