זה כל הסיפור

sagiberg

New member
../images/Emo107.gifזה כל הסיפור../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

אתמול, אחרי שסיימתי את ה'אמא של הכלב', נזכרתי בשורה ארוכה של כלבים גיבורי ספורי ילדים: עזית הכלבה הצנחנית הכלב נו נו נו פרדיננד הנהדר כלבם של בני בסקרוויל( איתו לא הייתי ששה להפגש) איזה כלבים אתם זוכרים ?

Athaclena

New member
Tock!!!

מ-the phantom tolbooth. הוא watchdog (כלב שמירה/כלב שעון) ויש לו שעון באמצע הגוף. וסיריוס בלק נחשב?

sigalit33

New member
פרדיננד???

אם הכוונה היא ל"ספורו של פרדיננד" מאת מונרו ליף, אז לא מדובר בכלב אלא בפר... יש גם כלב בשם פרדיננד? אשמח לדעת! ויש ספר חמוד שנקרא "תנבח כבר, ג'ורג'" שהגיבור הוא כלב. זה מה שעולה לי כרגע לראש...

sagiberg

New member
בטח שיש ../images/Emo98.gif- זה ספר מקסים

לגילאי 8-10 ושמו -פרדיננד הנהדר (ספר ישן שנכתב ע"י ל.י. קרן)- על כלב שלובש את בגדי אדוניו ועל הרפתקאותיו כשכולם מאמינים שהוא אדם. נזכרתי בעוד כלב- הכלב לד

וגם כאן הוא "קבור"...

"שיילו" שבסוף היה שלו ו"סופר מר" שהכל בגללו ו"יוהב" שכלבים אהב? ו"איה פלוטו" שאחפשהו לשווא.. |עכשיו_הב-הב|

einat57

New member
מעולה!

שיילו פשוט ספר יוצא דופן בכנות שלו. נכון, סוף טוב (מגרעת מבחינת אחדים מבינינו), אבל לא קיטש או "דביק".

כרגע עולים לי לראש

"בייגלה" כלב התחש וחברתו זהובית,לאסי כמובן,כושי ונושי-כלומר הכלב כושי,פנג הלבן וכמובן טוטו של דורותי.

doormouse

New member
בק, ייפ, מונמרנסי

בק מקול קדומים של ג'ק לונדון, ייפ מדוקטור דוליטל מונמרנסי משלושה בסירה אחת יש לי את פרדיננד הנהדר וזה ספר באמת נהדר כלבם של בני בסקרוויל היה אחד הספרים האהובים עלי ביותר קראתי אותו אני חושבת עשרות פעמים

dawn35

New member
../images/Emo63.gif ../images/Emo107.gif חדש

קליפורד- הכלב האדום הגדול מהסדרה בסרטים המצוירים לילדים בגיל הרך

למעלה