יאללה בואו נראה אותכם

tairon

New member
../images/Emo107.gifיאללה בואו נראה אותכם

הכלבלב הזה.. שהוא לא כלבלב אלא קינג קוינג.. עיניים אדומות ומחשבות שמתרוצצות.. תתחילו לזרוק לי מחשבות מצחיקות שעלולות להטריד את היפיוף המקומי הזה... הכל מתקבל...

יונית38

New member
../images/Emo6.gifמחשבותי/ו המצחיקות

1."ראבק, חשבתי שאחרי כל ההפתעה שהכנתי לכבוד היום בערב, יהיה המשך מגניב ללילה, והיא בשיא חוצפתה , "נהניתי מהערב, יאלה ביי" מה ביי, מה עם הלילה, טוב פעם הבאה אני נכנס ישר לעיניינים". 2. (לפני דייט) רגע, אם אני אגיד לה ככה, היא תענה לי כך וכך, אז אולי אני אתכנן את זה אחרת....טוב, נו יאלה אני אזרום מה שיהיה. 3. אני לא מבין איך הם נסעו לחו"ל והשאירו אותי בהשגחתה של השכנה עם הכלבה הכי מכוערת וקרה של השכנה, מילא היו חושבים קצת עליי ומסדרים השגחה עם מי שלפחות אוכל להתענג קצת איתה. 4. עזבו אותי אני בדכאון. 5. זהו, ממחר דיאטה.
4.

מכיר הוא בצ´אט של תפוז 4 חודשים

היי טאי, טוב אני מכיר אותו זה לא חוכמה, שמו הפרטי "המכסח", הוא ניכנס לצ´אט לפני 4 חודשים, נוהג לרבוץ מול המסך, מדי פעם מחליף ניק, נשאר כל יום עד 2 3 4 בבוקר, לכן הוא לא רואה כבר בעיניים. מכור טוטלית לצ´אט, אגב, אישתו כועסת עליו רצח, אבל הוא כל מה בראש שלו זה.....להכיר כלבות מאיזור השרון... שמו בצ´אט למי שרוצה לדעת..."כלב מי שלא משכיב אותך" הוא שוקל להחליף את שמו עקב תשישות יתר ל.."גמור טוטלית", אבל דוחה את הביצוע עקב כך שהשם כבר תפוס. תחביבים: לצחוק בכללי, ללקק באמצע בשיחה, לנבוח לעצמו בהנאה על כל משפט שהוא חושב ל"מבריק". זהו היה קל ישנוני כי ציווני חירות

tairon

New member
דווקא אני הלכתי על האופציה..

שהוא הכלב הידוע שמתקשר כל לילה לתוכנית הרדיו דוג לך ולי דו שיח.. ולהלן תמצית אחת השיחות.. דוגי סטייל: אני לא יודע מה לעשות אני במצוקה שוב היא אמרה שיש לה כאב ראש .. שבוע שעבר זה היה הדגל החודשי שבוע לפני כן ערוץ הויוה היה במרתון סופשבוע של טאלנובלה בקיצור מה לעשות אני במצוקההההההה??? זקו נט תוכיה שדרנית מומחית באולפן: אז בגלל זה יש לך דודי שינה.. אני ממליצה לך לעשות קומפרסים עם קרח.. לכשות טיול רגלי לילי לחפש את המחבוא של העצם...ולשיר את השיר הידוע לשימצה פה קבור הכלב .. זהו עצם הענין...

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחישנוני גדול אתה../images/Emo6.gif

עכשיו אתה יכול להיות ראש בראש עם גמור טוטאלית וואלה עברת אותו בהומור חחחחחחחחח בחיי הפתעת אותי איזו תגובה יא תותח מוניק

האו האו

ימים ולילות אני כבר לא ישן לא נרדם, תראו ת´עיניים שלי לא יודע למה אדום לי באזניים..... ת´אמת אנל´א יכול כבר לישון לידה תמיד קם בבוקר על הריצפה מה לעשות התחתנתי עם דנית

Mוניk

New member
../images/Emo107.gifביקר אצל הרופא וזאת התשובה../images/Emo2.gif

יפיופה שואלת: מה קורה יפיוף ממה אתה מוטרד יפיוף: הייתי אצל רופא שכן שלי שקבע שהמחלה ממנה אני סובל חשוכת מרפא. אז הלכתי לרופא אחר כדי להתעודד. והרופא ההוא שלח אותי לרופא בפתח תקווה יפיופה: נו... יפיוף: הבעלים שלי פרסי קמצן לא יקח אותי עד פתח-תקווה. לדעתי זאת הסיבה להטרדה של היפיוף הזה, שיש לו בעלים פרסי מעבדון - בטח ענה לו אני מה יש לי בפתח-תקווה.
מוניק

טאKילה

New member
=../images/Emo107.gifעכשיו אני כבר עצבנית סאמק=

אם לא מצליח לי הפעם אני יורדת מיזה וזהו.. הפעם לא מצרפת קובץ אולי הקובץ הוא הגורם לאי הצלחה אוף,חבל יש בו בקובץ קשר לנושא,אבל מילא.. =יפיוף
עצבן מאוכזב=חתונה. ---------------------------- איך עבדת עלי יכלבה,והלילה נוטף לאיתו והלב נמס כמו הנר,הירח קר ואכזר חברי הכלבים אומרים לי לך הלאה ואל תשבר,הכלבה שלך מתחתנת הלילה עם כלב אחר. אני יפיוף עצבני בדיכאון זה חלק בילתי נפרד מהאהבה ואכזבה. או כמו שכל מיני כלבלבים מסבירים לכלב שבור לב שהגיע בכאב פרצופו זועף, אין רע בלי טוב,הנה הכלבה השבורה הבריזה ישר לחתונה עם הכלב שחיכה לה בפינה. יופי להם , אם הכל כל כך נפלא אז למה לא אני החתן בעצם לא תחלפי קחי אותי במקומו,אני בן כלבה שיחקתי בליבה יום אחד נמה קמה ועזבה חתיכת כלבה... וישמעו מהכלב לשעבר שלה למה הוא ממש עצבן ,אבל זה לא פשוט הוא עצבן, ראבק הכלבה שלו עזבה והלילה הוא בדיכי,אהובתו הכלבה בשמלה לבנה בחתונה עם כלב שרמנטי אחר,הבן כלבה שדד לו את כלבתו האהובה.

למעלה