כלבים

kerenklar

New member
בקרית שאול נמצאה גורת האסקי סיבירי

בקרית שאול בתל אביב, נמצאה גורת האסקי סיבירי כבת חמישה חודשים, ללא קולר או שבב. הגורה למסירה לבית חם ואוהב. ניתן להתקשר לטלפון 052-2688768

גורה ננטשה באכזריות

גורה מתוקה כבת חודשים ננטשה ע"י משפחתה ומחפשת משפחה מסורה ואוהבת לפרטים: 052-2394120

chomed

New member
ויני זקוק לבית

את ויני מצאנו לפני כחודשיים. הוא הגיע לחצר שלנו כשאת גבו מעטר פצע מכוער ומזעזע. הוא קיבל טיפול וטרינרי, סורס, חוסן (תודה לעמותת צער בעלי חיים ירושלים) ועכשיו במהלך החודש האחרון מחפש בית. אין באפשרותנו להחזיק אותו באופן קבוע, בשל סיבות אישיות שלנו וכן מכיוון שכך יתפוס את המקום הפנוי לכלב אומנה שמלא אצלנו באופן קבוע. אז, אשמח למצוא לו משפחה (לא ילד/ה שמחפש כלב בשביל להראות לחבר'ה), רצוי ללא בעלי חיים נוספים, (אצלנו יש כל הזמן מתח בינו לבין הכלבים האחרים) והכי חשוב, אנשים שאוהבים כלבים (מאוד). אודה לכם על עזרתכם. בעמותות מוכנים לקבל אותו להרדמה בלבד... ומגיע לו משהו יותר טוב. שוב תודה

רֵעוּת

New member
עוד תמונות של הגורה היפיפיה

(השרשור הקודם כבר לא קופץ) תזכורת- מצאתי אותה נטושה על כביש מהיר, נראה כאילו רגע לפני שעברנו היא ננטשה ע"י משפחה בדרך לטיול בצפון. הפרעתי לה באמצע משימת התאבדות (בואו נבדוק כמה פעמים אפשר לעבור בין גדר ההפרדה בין הנתיבים לבין שולי הדרך לפני שדורסים אותי?) היא ממש צעירה (עוד יש לה שיני סיכות) נראה לי שהיא תהייה קטנה ושכשהיא תהיה בוגרת היא תהייה כלבה נוחה ומאוד חמודה. עכשיו היא שובבה כמו גורה, סקרנית ואנרגטית. התחלנו כבר לחנך אותה לצרכים ולשמירה על נקיון הבית, בהצלחה חלקית כמובן, אבל הגאון מבינה עניין, היא כבר יודעת שלעשות קקי בחוץ זה דבר טוב, והיום בפעם הראשונה היא גם עשתה פיפי בחוץ
אבל עדיין מי שיאמץ אותה צריך שתהיה לו, בחודשים הראשונים, נכונות להתמודד עם כל הקשור בגידול גורה. היא תמסר חינם, לרציניים בלבד, תמורת התחייבות (גם כספית) לחיסונים (אלו שלא נספיק לעשות) ולעיקור בבוא העת.

zitasky

Member
למסירה דחוף מדהים אמיתי../images/Emo92.gif

בדקנו, אין שבב. תיקון מקודם: לכלב אין נגיעה להאמסטף, לברדור לבן גדול חזק ויפהפה, עוד לא בן שנה. פגיעה ישנה ברגל, בגינה צולע, מתוק להדהים. הסתובבתי איתו כל היום אולי יזהה את ביתו, אבל כנראה הושלך ע"י אכזר מעיר אחרת. בבקשה אנשים, לא יכולה להכניס אותו הביתה, שמתי לו אוכל ושתיה מחוץ לדלת, אבל השכנים מתקוממים.. חברה, זה כלב שבחיים לא ישכח את מה שעשיתם עבורו, בבקשה..

רֵעוּת

New member
תגידו מזל טוב

הזדקפה לגורה אוזן שמאל
היתה לי הרגשה שיהיו לה אוזניים זקופות

אני רוצה... ../images/Emo13.gif

הבטחתי לאחיינית שלי, כשהייתה חולה בסרטן שאני אביא לה כלב, עכשיו היא החלימה כבר ועוד לא מילאתי את חובי. אפשר קצת פרטים? אשמח מאוד! קייטי.

התכוונתי-

אם אפשר לדעת איפה זה בדיוק, ומתי אפשר להגיע ולקחת. המשפחה שלה לגמרי בעד כלב, ויהיה נפלא אם אני אביא לה את הגורה המתוקה הזו! :)

רֵעוּת

New member
בשמחה, אבל לא בהפתעה

אני רוצה לדבר עם ההורים של האחיינית ולראות מה הגישה שלהם. עקרונית היא מאד מתאימה לילדים אבל חשוב שההורים ידעו שהיא עדיין גורה ויש לה שיני סיכות (עוד לא התחלפו לה השיניים, שיני גורים הם מאוד חדות) ושעדיין צריך ללמד אותה לא לעשות צרכים בבית (התחלנו ללמד אותה, והיא מתחילה להבין, אבל זה תהליך וזה דורש השקעה בהתחלה). באיזה גילאים הילדים שלהם? איזה נסיון יש להורים בטיפול בכלבים? אני לא מבקשת עליה כסף אבל כן חשוב לי התנאי של תשלום מראש על עיקור וחיסונים, חשוב לי שהם יבינו את זה (וזו הוצאה שבמילא תהייה להם תוך חצי שנה). אם הכל יסתדר אז אין לי בעייה להגיע אליהם עם הגורה, בלי התחייבות. אם היא תמצא חן בעיניהם ואני אראה שהם מסתדרים נסדר את העניין של התשלום על העיקור והחיסונים והם יקבלו אותה. והכי חשוב, ברוך רופא חולים

מקווה שעכשיו כן....חחח

המון תודה אבל כבר מצאנו גור לאחיינית שלי. מקווה שתמצאו לה בעלים נחמדים! :)

MLTG

New member
שלושה גורי כלבים למסירה

שלושה גורי כלבים נטושים זקוקים לבית בדחיפות הם בני כשלושה חודשים מתוקים מאד!!!!! יהיו גדולים נמצאים באיזור המרכז לפרטים מאיה 050-7777799

למעלה